Bu sorunumu nasıl çözerim ? yardım

Allah allaaaa zorundamıymışsın onlarla kaynaşmaya?????

sakın erkek arkadaşına şikayet etme onları...

sen kendini nasıl görüyorsan o sundur...boşver gerisini.....

herkesin samimiyet algısına yetişemezsin....kimisi küfürlü konuşmayı içtenlik olarak algılarken kimi de yılışık olmayı....

erkek arkadaşın onların bu tarz şeyler düşündüğünü söylediğinde ise de ki " öylemiiii garip...bn öyle olduğumu düşünmüyorum...hee bu arada şikayet eder gibi sana söylemeleri de ayrı bi ilginçlik çocuk gibi..." diyebilirsin.....

ben böyleyim istemezsem sevmezsem konuşmam ben buyum istemezlerse konuşmazlar dedim

Bana da eski sevgilim derdi arkadaşlarının yanında ona karşı soğukmuşum daha yeni tanışmışım onunla mı kaynaşayım arkadaşlarıyla mı bilememiştim ben de arkadaşlarıyla takılıyordum denge kuramamıştım baya :) bir de daha yeni tanışmışız napayım nasıl sıcak davranayım hangisine öncelik vereyim kafam karışmıştı bir türlü yalnız kalamıyorduk ama yine de güzeldi be :))
ilişkimizin 5.senesi ama bilmiyorum arkadaşları varken kasılıyorum işte ona karşı da arkadaşlarına da

Bende öyleyim ama normal olarakta çok konuşmayan sakin biriyimdir sadece ailemin ve sevgilimin yanında çenem bi açılır kapatamazlar :1:
Onun dışında çok konuşmayı sevmem zaten millet yorum yapmayı sever konuşsan bi susmadı derler konuşmasan sus pus derler.

erkek arkadaşım konuşkan ve neşeli olduğumu bilir arkadaşlarımın yanında onun arkadaşlarıyla öyle somurtan biri olduğum için bir sorun arıyor hep yoksa çok güler yüzlüyüm anlamadığım istemeden oluyor onlara karşı

ben de genel olarak arkadaşlara katılıyorum, sevgilinin arkadaşları sıcak ortam yaratamamışlar sana hitap edememişler bi şekilde ya da . sen de rahat olamamışsın takma o kadar :=)
takma demekle olmuyor ki herkesin gözünde somurtan soğuk biri olarak görülüyorum ve insanın olmadığı gibi tanımlanması çok kötü her ne kadar takmıyor gibi konuşsam da erkek arkadaşıma dert ediyorum kendime

canım bence sen kendini onun çevresine yakın hissetmiyosun. çünkü kafa yapısı senden farklı olan insanların yanında çok fazla aktif olamıyosun ki onlar konuşuyo sen fazla giremiyosun lafa kendini o ortama ait hissetmediğin için. gerçi senin kafan yapın da onlara uygunsa sorunun kaynağı bilemem.ama onların da seni eleştirmesini takma sonuçta sevgilin biliyodur senin nası biri olduğunu

konuşmak istediğimiz konular farklı onlar başkasını konuşup gülebilirken ben bundan rahatsız oluyorum ve bir kere bozulduğum ve yanlışını gördüğüm zaman(benim için yanlış olan) bir daha yakın olamam.

konuşmak istediğimiz konular farklı onlar başkasını konuşup gülebilirken ben bundan rahatsız oluyorum ve bir kere bozulduğum ve yanlışını gördüğüm zaman(benim için yanlış olan) bir daha yakın olamam.

siz onlarla takılmak zorunda mısınız ya sen sevgilinle gez toz nadiren de onlarla birlikte gezin yani sevgilin senin rahat edemediğinin farkındaysa niye seni onlarla kaynaştırmaya çalışıyo. ya da sen de kendi arkadaşlarınla görüşmeler ayarla. herkes herkesle anlaşmak zorunda değil sonuçta. ben biriyle çıkıyorum diye kendini onun çevresine uyarlamak zorunda değilim sonuçta

siz onlarla takılmak zorunda mısınız ya sen sevgilinle gez toz nadiren de onlarla birlikte gezin yani sevgilin senin rahat edemediğinin farkındaysa niye seni onlarla kaynaştırmaya çalışıyo. ya da sen de kendi arkadaşlarınla görüşmeler ayarla. herkes herkesle anlaşmak zorunda değil sonuçta. ben biriyle çıkıyorum diye kendini onun çevresine uyarlamak zorunda değilim sonuçta
zaten sürekli görüşmüyoruz arkdaşlarıyla 4 çiftle tanıştım toplam 1 çiftle 4 kere diğerleriyle 2 kere aynı ortamda bulundum hep tek takılırsak arkadaş çevremiz kalmıcak üstelik 4 senedir zaten tek takılıyoruz

zaten sürekli görüşmüyoruz arkdaşlarıyla 4 çiftle tanıştım toplam 1 çiftle 4 kere diğerleriyle 2 kere aynı ortamda bulundum hep tek takılırsak arkadaş çevremiz kalmıcak üstelik 4 senedir zaten tek takılıyoruz

anladım o zaman idare ediceksin canım ya da biraz daha konuşkan olmaya çalış ozaman onların yanında

Ben hak verdim aslında onlara.
Tamam asıl önemli olan sevgili ama inanın çevrenin de etkisini yadsıyamayız.
İki kişilik bir dünyada değiliz çünkü.
Bence bir şekilde ortamını bul ve muhabbete iyi kötü katıl. İnan farkını göreceksin bunun.
Açıkçası benim sevgilim benim arkadaşlarımın yanında soğuk dursa ben üzülürüm. Kaynaşsın,eğlensin isterim.
Ben mesela sevgilim arada kıskançlık krizlerine girse de arkadaşlarıyla aram iyidir hatta çok iyidir.

Ben hak verdim aslında onlara.
Tamam asıl önemli olan sevgili ama inanın çevrenin de etkisini yadsıyamayız.
İki kişilik bir dünyada değiliz çünkü.
Bence bir şekilde ortamını bul ve muhabbete iyi kötü katıl. İnan farkını göreceksin bunun.
Açıkçası benim sevgilim benim arkadaşlarımın yanında soğuk dursa ben üzülürüm. Kaynaşsın,eğlensin isterim.
Ben mesela sevgilim arada kıskançlık krizlerine girse de arkadaşlarıyla aram iyidir hatta çok iyidir.

tabi ki bende üzülürüm sevgilim sıkılsa somurtsa konuşmasa zaten bende rahatsızım bundan bir kişi dese neyse herkes aynı şeyi söyleyince sorun bende diyorum artık ama bir şeye bozulunca daha istemiyorum konuşmak falan bunu nasıl düzeltebilirim

Back
X