- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
ya ben okudum okudum okudum ama herhalde benim kafam bu konuyu almıyor. mesela ben ileride çocuğum olursa ve hayat arkadaşımı buldum anne diye gelirse eşini ön plana alsın, ona çok düşkün olsun, hayatta en çok onu sevsin gözünün içine baksın ve huzurlu, mutlu, aşk dolu bir evlilik sürdürsün isterim. ve onu bu yönde davranmaya teşvik ederim gibi geliyor. bu şartlarda beni daha az sevsin yani sorun değil. :)
mesela hayattaki önem sıram şöyledir benim:
1- ben ve benim isteklerim
2 - eşim ve eşimin istekleri
3- (olursa) çocuğum
4 - annem
5 - babam
belki de benim yaptığım yanlıştır bilemiyorum. eş hep bulunur ana baba bulunmaz mantığı da bana ters geliyor. "the one" derler ingilizcede. "aradığın kişinin" bi tane olduğuna inandığım için bence ne ebeveynler bulunur ne de hayatının aşkı. bence anne babayı daha az sevmek değil de bütüüüüün bir hayatı eş ile geçirdiğin için ona daha düşkün olmak ve değer vermek olabilir benim anlatmak istediğim.
neyse ya benim de mantığım böyle işliyor işte.....
mesela hayattaki önem sıram şöyledir benim:
1- ben ve benim isteklerim
2 - eşim ve eşimin istekleri
3- (olursa) çocuğum
4 - annem
5 - babam
belki de benim yaptığım yanlıştır bilemiyorum. eş hep bulunur ana baba bulunmaz mantığı da bana ters geliyor. "the one" derler ingilizcede. "aradığın kişinin" bi tane olduğuna inandığım için bence ne ebeveynler bulunur ne de hayatının aşkı. bence anne babayı daha az sevmek değil de bütüüüüün bir hayatı eş ile geçirdiğin için ona daha düşkün olmak ve değer vermek olabilir benim anlatmak istediğim.
neyse ya benim de mantığım böyle işliyor işte.....