bu söyledikleriyle bana ne demek istedi?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye

Son düzenleme:
bu ne yaa goster kapıyı gıtsın erkegınde muhafazakarı hıc cekılmıyor.... gıtsın kendıne gore bırını bulsun yok canım deme, yok onu yapma uff sıkıntı bastı..

ben olsam konuşmam bunla.
daha dakika 1 gol 1.
zaten rahatsın, arkadan da iş çevirebiliyosun yeme beni demiş adam.

Ona bu resmi gönder ve de ki ''Kendimi Mahmut Tuncer gibi hissediyorum. Halaysız kalmış bir Mahmut Tuncer. İçimi bayiyosun. Canım dediysem gel sevişek demek istemedim ya.. Kendine kendi denginde birini bulmani dilerim. Halayli gunler..''

Eklentiler

• received_10207905628745967.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 107

o nasil bi tip oyle ya. baban kizdigi halde gorusmeye geliyosun sagol diyecegine babana soyle mi diyor. soyleyince napcakmis istemeye mi gelcekmis. adam daha canim dedigine hizli gidiyosun diyor bide babana mi soyle diyor

Canım deyince ne oluyormuş ki? Dengesiz adam bırak uğraşma zaman kaybı. Cankm demene hızlı gidiyoruz diyen adam babana niye söylemiyorsun diyordengesizzzzz

Hem babanın bukadar özverili diyorsun hemde kalkıp gizli buluşmalar yapıyorsun üstüne bana canım deme cesaretinde bulunuyorsun demiş,
Seni yargılayacaksa önden giden sen oll hemde ardına bile bakma derim.
Adam SIKINtı gibi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…