- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye
Kesinlikle görüşmeyi kes bence. Öyle biriyle mutlu olacağını aklının ucundan geçirme. Yarın birgün evlenseniz. Evlenmeden önce benle konuştuğun gibi kaç kişiyle konuştun canım dedin bilmem naptın gibi şeyleri uydurup uydurup başına kakacak potansiyel var adamda. Şimdiden böyleyse.Kızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye
ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim
Muhafazakar biri, babana neden söylemiyorsun diyor + sana hop diyor.Kızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye
Sana ne muamelesi yapmış farkında misin karşındaki insan tutarsız ve olgunlasamamis sacmalamis benceKızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?