bu söyledikleriyle bana ne demek istedi?

en basından beri söylüyorum adam sevmiyor
şimdi bir de size saygısızlık yapmış resmen hakaret etmiş
bırakın artık şunu

Bi de sana birşey söylemek istiyorum. Erkekler ağır kendinden kaçan kızlardan hoşlanır. Evde kaldım diye düşünüp böyle üstüne düşüp evlenme hayalleri kurma. Daha okulun bitmemiş. Okul bitsin. İşe başla paranı kazan. Koca her zaman bulunur yani. Sonra pişman olursun.

Öyle her konuştuğumuz görüştüğümüzü babalarımıza söylemek akıl mantık işi değil ister istemez aileler beklenti içine giriyor. Bunu aklı selim olan her erkek anlayabilir. Canım demekten görüşmek istemekten bir kızın rahatlığını ölçebiliyorsa bravo! Bu adamdan ne köy olur ne kasaba muhafazakar görünüp senin sınırlarını ölçmeye çalışıyor

Kesinlikle görüşmeyi kes bence. Öyle biriyle mutlu olacağını aklının ucundan geçirme. Yarın birgün evlenseniz. Evlenmeden önce benle konuştuğun gibi kaç kişiyle konuştun canım dedin bilmem naptın gibi şeyleri uydurup uydurup başına kakacak potansiyel var adamda. Şimdiden böyleyse.

Babandan saklayıp iş yapıyorsun
Yarın öbür gün benden de saklı işler yapmayacağın ne malum demiş

Bence haklı

Baba dediğin adam seni besleyip büyüten adam, onu bile kandırıyorsun şu anda. Ben elin adamıyım, bana neler yaparsın, sana güvenmiyorum demek istiyor.

Bir de kalkıp canımlı konuşmuşsun, bari onu yapmasaydın. Bey filan deseydin, evet seninle konuşuyorum ama halkın içinde başka biriyle ne kadar samimi olursam seninle de şu aşamada o kadar olurum mesajını verseydin.

1 aydır tanıdığı bir erkeğe canım demez bir kadın. Üstelik sizi uyarmış, hızlı gidiyoruz diye.

Canım ya öncekı konunu bılmıyorum. Şu an kı konundanda hiç bişi anlamadım. Bi nokta veya bı vırgul ya da ünlem gıbı noktalama kullansaydın iyiymişti canım ya.

diğer konularınızıda okumuştum benim fikrim bu çocuk sizden hoşlanmıyor. siz kendi kendinizi gazlamayın bence çünkü görüşmek istemiyor ortada bir ilişki yok altı üstü günaydın iyi geceler yazıyor muş zaten siz duygularınıza yenilip su aşamada her halinden sözünden kendinize pay çıkarıyorsunuz ama karşınızdaki sizden hoşlanmıyor sadece kalbinizi kırmadan anlamanızı bekliyr gibi bu benim fikrim üzülen olmayınn

1-selam kızlar su sıralar cok taktığım bir konu var yakında 22 yasıma gireceğm üniv 3.sınıf öğrencisiyim nasipse öğretmen olacağım ama bir türlü istediğim kişi karsıma çıkmıyor ablam var o 23 yasında evlendi okulunu bitirp evlendi benim hala bir sevgilim bile yok yalnızlıktan bunaldım artık karsıma düzgün biri çıkmıyor su ana kadar 1tane sevgilm oldu onun ilgisizliği yüzünden ayrıldım üstnden 2 sene geçti yeni biriyle görüstm ısınamadım birsürü kişi çıkıyor ama hiçbirine ısınamıyorum doğru düzgün biri çıkmıyor bu seferde 20yaslarında arkadaşlarım evli ben 22 hala yalnızım çevremde herkesin sevgilisi var derdim evlenmekte değil sadece bir yârim olmasını isterdim sonra nasipse evlilik olrdu zaten çirkinde değilim ama olmuyor bir türlü evde kalmaktan korkuyorum yas gectimi hic kısmet çıkmıyor akıl verin yanlış mı düşünüyorum

2-ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim

ilk konunuzda sevgiliniz oldugunu ilgisizligi yüzünden ayrıldıgınızı sölemişssiniz sonra bu kişi için ilk ilişkim demişsiniz ayrıca yasınız bi 21 bi 22 bi 23 bence siz şizofren falan olabilirsiniz bir doktora gidin saglığınız için inanın iyi hissedersiniz. şahsen fake falan olacak kadar eğlenceli konular olmadığından aklıma bundan başka ihtimal gelmedi. sizin vesilenizle bu şekilde kendi yalanına inanan kendini kafasında olmasını istediği şekilde yansıtan insanları sağlıklı bulmuyorum. asosyal olmanızın bunda etkisi olduğunu düşünüyorum. başarısızlık suç değildi mücadele etmelisiniz önce kendinizle. yoksa su an olduğu gibi insanlar sizinle igligi yanlış anlattığınız seyleri farkede farkede uzaklaşır sizden. hadi burası sanal ortam inanın bu kafa yapısı sizden çok şey alır insanlar size acır deli olduğunuzu aptal olduğunuzu dahi düşünebilir. kendinize saygısızlık ettirmeyin.KENDİNİZE SAYGISIZLIK ETMEYİN..

Ahahah çok komik geldi bana söyledikleri, bu çocuktan kaçarak uzaklaş bence, çünkü şimdi sana daha iki günde böyle laf sokup, geniş rahat kız sıfatı takan adam, iş ciddileştikten sonra rezil eder seni laflarıyla. Çarşafa bile sokar, kapatır eve dışarı çıkarmaz, kimseyle konuşturmaz.
Hazır sana saçma sapan davranıyorken yol ver gitsin.

Muhafazakar biri, babana neden söylemiyorsun diyor + sana hop diyor.
İlginc erkek tipi.

Sana ne muamelesi yapmış farkında misin karşındaki insan tutarsız ve olgunlasamamis sacmalamis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…