- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kızlar daha önceki konumu bilenler vardır belki ben biriyle konusyrm yaklasık bi aydır kendisi biraz muhafazakar ona canım diyordum bazen bana hızlı gidiyorz diyordu 1 ay önce görstk ben bikere daha bulusalm okula daha cok var dedm babalarmz tanısıo buarada babana niye söylemysn demsti daha ortada bisy yok nasıl söyleyebilirim ki zaman gelince söylerim demiştim. Bana dün aksam böyle dedi : Ama babanin kizdigini bildigin halde bulusmak isteyen sensin canim li konusan da sensin baban madem kiziyo sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun merak etmiyor degilim dedi. kızlar ben cok kırıldım ne demek istedi bu Lafı yla sizce ne anlam cıkarmalıyım sağlıklı düsünemiyorum su an ve dünden beri anlayıp duruyorm yanls bisy mi yaptm diye
valla canım bugünkü konunu görene kadar bende aile yapısı böyledir diyodum ama yok yani var bu adamda bi dengesizlikYa bilmiyorum ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim bide gercktn kötü biri olduğunu da düsünmyrm aile yapısından dolayı böyle davranyr bence
Madem o kadar muhafazakarmis onun da seninle gorusmemesi gerekir
Kendine baksin sana yorum yapacagina
O da tam takim lideriymis bakİşyerindeki takım liderim her yıl ayrı bir metres bulurdu, üstüne her gördüğü güzel kadına yazardı.
Bir gün bana demişti ki, evliliksiz cinsel ilişki çok günah. Ben bu konularda çok muhafazakarım. (yiyen olursa)
Aynı familyadan olabilirler bu çocukla kendine müslüman
O da tam takim lideriymis bakbir insanin unvani bu kadar uyar yani
Bu muhafazakarlardan cok cekiyoruz be cerim, bir de gelir namus dersi verirler hallerine bakmadan
Aile yapisindan oyle davraniyor, sundan dolayi bu sekilde davraniyor diye bahane bulmayin davranislarina.Ya bilmiyorum ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim bide gercktn kötü biri olduğunu da düsünmyrm aile yapısından dolayı böyle davranyr bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?