bu söyledikleriyle bana ne demek istedi?

benim senin gibi hafif kızlarla işim yok diyor arkadas.canım demek evet hoş değil 1 aylık ilişkide biraz irrite edeci olabilir ancak onun tavrı daha itici.ben olsam böyle bir adamla bir şey dusunmezdim.sosyal zeka sıfır

Ya bilmiyorum ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim bide gercktn kötü biri olduğunu da düsünmyrm aile yapısından dolayı böyle davranyr bence
valla canım bugünkü konunu görene kadar bende aile yapısı böyledir diyodum ama yok yani var bu adamda bi dengesizlik

Sende adama canım diyormuşsun. Daha ortada fol yok yumurta yok babana söylemiyormuşsun aaaaaa ne kadar ayıp kınadım. Halbuki babana baba ben bi çocukla görüşüyorum. Ne olacağımız belli değil. Arada canım cicim diyorum hatta buluşuyoruz bile inanabiliyomusunnn demeliydin...

Çok arıyormusunuz bu adamları kızlar?

Madem o kadar muhafazakarmis onun da seninle gorusmemesi gerekir
Kendine baksin sana yorum yapacagina

İşyerindeki takım liderim her yıl ayrı bir metres bulurdu, üstüne her gördüğü güzel kadına yazardı.

Bir gün bana demişti ki, evliliksiz cinsel ilişki çok günah. Ben bu konularda çok muhafazakarım. (yiyen olursa)

Aynı familyadan olabilirler bu çocukla kendine müslüman

O da tam takim lideriymis bak bir insanin unvani bu kadar uyar yani
Bu muhafazakarlardan cok cekiyoruz be cerim, bir de gelir namus dersi verirler hallerine bakmadan

Ayy, artık hiç tahamülüm kalmadı böyle erkeklere.

Kırmızı kuşakla evinden çıkartmanı, başlık parasını isteyecek bir de. Ne naza çekmiş kendini...

Konuşmayı kes. İlla konuşacaksan da süründür. Sözlerine kırıldım. Seni tanımadan babamın karşısına çıkartamam diye görüşmek istemiştim, ama sen yanlış anlamışsın de. Hatta deme kestirip at bence.

Ya bilmiyorum ben bu insana cok alıştım ilk ilişkim bide gercktn kötü biri olduğunu da düsünmyrm aile yapısından dolayı böyle davranyr bence
Aile yapisindan oyle davraniyor, sundan dolayi bu sekilde davraniyor diye bahane bulmayin davranislarina.
Kadinlarin en buyuk hatasi. Gozumuz acilana kadar vardir herseyin bi sebebi diyoruz.
Yarin oburgun sizi dovdugunde de "Ama yazik cocuklugunda travma gecirmis ondan dovuyor" demekle ayni gozumde.

Bu karakterdeki insanları kesinlikle önermiyorum sevgililik için, dini konularda kendisini sudan çıkmış ak kaşık olarak görüyor, karşısındakini de namussuz olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…