• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sözden ne anlıyorsunuz.

eşine hiç bişey ima bile etme.
eski aşkı depreşmiş. bahane arıyordur belki o tarafa kaymak için.
huysuzluk yaparsan huzursuzluk çıkarsa ona bu fırsatı vermiş olursun. üstüne bide seni suçlar.
senin kıskançlıkların yüzünden falan filan.
hiç üstünde durma.
zaten takip edeceksin artık. elinde değil.
kızla iletişime geçerse diyaloğa dönerse işler değişir. o zaman içinden ne gelirse yaparsın.

evlilik yildonumu icin dedigi normal de. fb mesaji kotu, nereye ceksen oraya gelir. size yazmis olsa neden cikarasim yok falan desin. tuhaf

evlilik yildonumu icin dedigi normal de. fb mesaji kotu, nereye ceksen oraya gelir. size yazmis olsa neden cikarasim yok falan desin. tuhaf

bi de su var esiniz he buldugunu paylasan biriyse altta mana aramamak lazim.

düşünmektense icraate geçmek daha iyidir.. kızın ismini biliosanız onun adı altında fake bir face alıp olan biten ve döneni ortaya çıkarabilirsiniz ama bu sizin için iyimi kötümü olur bilemem

facebook ayarları ile oynayarak paylaşılanları sadece arkadaşlarım görsün yapınki yazılanlar boşa yazılsın
başka bir çarede dikkati kendi üzerinizie çekmeye çalışın..kıskanmasını sağlayın ne biliyim sizin hakkınızda hafif panik durumuna girsinki..yazdığını ettiğini unutsun aklıma gelenler bunlar ama bunlar nasıl uygulanır diyorsanız bende bilmiyorum:)

Başkası için yazsa, sizin görebileceğiniz bir yere yazmaz bunu bence. Ki ne kadar kıskanç olduğunuzu o da biliyor sonuçta.

Ben senin yerinde olsam hic neden o kizin Profiline bakmis diye sormam ki yine aklina gelmesin..!

Sonra kendim o bayanin profilini blocke ederdim böylece birdaha giremez ve bakamaz böylece bu konuda gecip gider...

Evlilik yildöneminiz icinde kendin güzel bir yer ayarla ve yemege gidin :34:

eşiniz ne için yazmış bilemiyorum ama ben 3 yıllık evliyim
bu sözü ben de paylaşmıştım :)
hem de eşim benim ilk aşkım yani bu sözü eşim için yazdım çok güzel bence :132:

İyide, her söz bizde anlamı olduğu için paylaşılmaz ki, sadece beğenildiği içinde paylaşılır, söylenir, yazılır..

Bunları düşünmeyin, çok eşeliyorsunuz; böyle yaparsanız mutsuz olur ve mutsuz edersiniz.

.....

Benimde iki evlilik yıldönümüm olsa, eşinizin yaptığı espriyi yaparım; odun muyum neyim ? :1: ,

Normaldir, kırılmayın bu söze.

cnm bence biraz sakin olmaya çalış şayet kafana cok takılırsada eşine bu durumu söle açık olmak her zaman en iyisidir.

canım sakin ol öncelikle eşini en iyi sen tanırsın kimileri vardır ya sebebsiz yazarlar bu tarz şeyleri.hoşlarına gitmiştir birinin profilinde görmüştür.Eşinin facebook hesabı herkese açık mıyada sadece arkadaşlarına mı.sadece arkadaşlarıysa hiç takacak bişey yok demektir.Yok hayır herkese açıksa yinede bence çok ufak bir ihtimal.
:44::44:

keşke sözün tamamını yazmasaydın buraya...google de aratınca ilk sayfada direk senin konu çıkıyor...eşin merak edip yazmaz umarım sözü :26:

ya yerinde olsam bende senin gibi şüphelenirdim üst üste gelmiş resmen...Bende aynı senin gibi düşünüyorum..Bu arada eşinin burcu ne ona göre yorum yapıcam.Ayrıca senin burcunuda merak ettim takip edebiliyorsan o bayanı sen takip et bakalım evlimi değilmi eğer evliyse zaten kadın çoktan kendine yol çizmiştir..

eşine hiç bişey ima bile etme.
eski aşkı depreşmiş. bahane arıyordur belki o tarafa kaymak için.
huysuzluk yaparsan huzursuzluk çıkarsa ona bu fırsatı vermiş olursun. üstüne bide seni suçlar.
senin kıskançlıkların yüzünden falan filan.
hiç üstünde durma.
zaten takip edeceksin artık. elinde değil.
kızla iletişime geçerse diyaloğa dönerse işler değişir. o zaman içinden ne gelirse yaparsın.

Allah korusun, yazdıysa bozsun:45:

Çok merak ediyorum zevk mi alıyorsunuz eski konuları hortlatıp milletin okumasından?
2012 konusu yuh artık.

Son düzenleme:
o nasil laf oyle ya. bi kere lafin ne anlama geldigindsm öte seni şüpheye sokmasi bile yeterli. esin olacak adamin ne demek istedigini anlayamayip buraya danismaya gelmen bile cok kotu bi durum bana göre.

evli bir adam oyle her yone cekilecek laflari aleni bir sekilde yazamaz onun oyle bier lüksü yok. o kizi aratmis olmasına değinmiyorum bile.muhtemelen yaziyi herkese acik paylaşmıştır.

kesinlikle gozunu uzerinden ayırma. esine sor diyenler olmus, sorsan ne olacak? eski sevgilime laf atiyorum mu diyecek? hemen pcye takip programlarindan birini yukle ve ona caktirmadam ogrenmeye calis.

öyle içten kii. . öyle yüreğimin en derininde kii yerin. . çıkarı yok. . çıkası yok. . çıkarasım yok

kızlar eşimle yakşalık 8 aydır evliyiz. eşimin bende önce çok sevdiği aşık olduğu kız varmış ayrılmak zorunda kalmışlar nedenini tam bilmiyorum ama.biz 4 senedir birlikteyiz o benle tanışmadan önce 1 sene öncesi falan ayrılmış yani. ama geçenlerde eşimin facebooktan bi kaç defa profiline baktığını görmüştüm. birde öylle ortak arkadaşları falan yok ben yazıyorum adını çıkmıyor ama o biş şekilde bulmuş . özellikle aramış faceden benim anladığım. meraktan mıdır. yoksa içinde bişeyler kaldığı için midir bilemiyorum.

neyse eşim bana karşı çok ilgili aslında yakında evlilik yıldönümümüz var ben dedim ne yapıcaz o da dedi ne yıldönümü. ( biz nikahı kışın yaptık düğünde yazın olmuştu. yani hangisi evlilik yıldönümü sayılır nikah tarihi mi düğün tarihi mi bilmiyorum ama ikiside benim için önemli) biz böyle yaparak yandım ben iki sefer mi kutlayacaz gibi odun gibi bi cevap verdi anlayacağınız eşim hiç romantik değildir heleki duygularını hiç belli etmez bana karşı.

dün akşam baktığımda faceni bu yazıyı yazmış. üstüme alınmadım nedense. '' çıkası yok. çıkarasım yok '' derken o kızı kastettiğini düşündüm. sizce haklımıyım ne düşünmeliyim bu yazı ile ilgili.

Bence esinize omu hatirlatacak bir sey sormayin. Aklinda yokken aklina sokarsiniz. Bana kalirsa tedirgin oldugunuz bile belli etmeyin ve boyle bir seyi siz de unutun. Soru sordukca ve merak ettikce esinizi gecmise goturursunuz(bence)

Back
X