Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha sağlam güldümSende "gidemem ki fırında kurabiye var" yaz.![]()
Çok mu komikSende "gidemem ki fırında kurabiye var" yaz.![]()
Çok mu eğlendiniz.Ahaha sağlam güldüm![]()
Çok mu komik
Çok mu eğlendiniz.
Haklısın en çok ondan korkuyorum .4 gün boyunca guzeldi de. Bugün bir iletişim olmadı. Hep tavırları ile yazdan beri ilgisini çektiren o. Bu erkekler ne zaman konuya girerler ki .? Ah bilsem ne yapacağımı bu kadar dusunmeyecegjmdream24 kız bu kadar beklentiye girme sen de ya açılmazsa o zaman ne olacak beklentiye girdiğinle kalacaksın bak ha uyarmadı deme
Hadi yine iyisiniz .biri ağlar biri güler kıyamet ondan kopar. Bu gün bana yarın sana aynı duygular içinde kalmayacagin.Allah kimseyi caresiz bırakmasın da.Eğlendik tatlım kabul et komikti![]()
Kız ben sana değilÇok mu eğlendiniz
Hmm ne zaman girer söyleyeyim mi evlenmekle yanıp tutuşmayan özgüvenli kendi ayakları üstünde duran hem maddi hem manevi yönden bir kız görünce konuya girer.Bence sen erkekleri çok tanımıyorsun çok kırılmamaya bak birden soğur ya da kendini çekerseHaklısın en çok ondan korkuyorum .4 gün boyunca guzeldi de. Bugün bir iletişim olmadı. Hep tavırları ile yazdan beri ilgisini çektiren o. Bu erkekler ne zaman konuya girerler ki .? Ah bilsem ne yapacağımı bu kadar dusunmeyecegjm
Haklısın en çok ondan korkuyorum .4 gün boyunca guzeldi de. Bugün bir iletişimolmadı. Hep tavırları ile yazdan beri ilgisini çektiren o. Bu erkekler ne zamankonuya girerler ki .? Ah bilsem neyapacağımı bu kadar dusunmeyecegjmdream24 kız bu kadar beklentiye girme sen de ya açılmazsa o zaman ne olacak beklentiye girdiğinle kalacaksın bak ha uyarmadı deme
Nerden biliyorsun aşk acısı çekmediğimi?Hadi yine iyisiniz .biri ağlar biri güler kıyamet ondan kopar. Bu gün bana yarın sana aynı duygular içinde kalmayacagin.Allah kimseyi caresiz bırakmasın da.
Tanımıyorum işte ilk defa karşılıklı bir hissiyat içine girdim kaçırmayım diyorum . Onunda btün arkadaşlari evlenmiş yalnız bende .işte bizim memleketler uzak .o benm memleketimi sevdiğimi biliyor .ama bende artık burayı çok seviyorum.bekleyeceğiz artık napalm .çok beklento içine girdim ama o soktu yaHmm ne zaman girer söyleyeyim mi evlenmekle yanıp tutuşmayan özgüvenli kendi ayakları üstünde duran hem maddi hem manevi yönden bir kız görünce konuya girer.Bence sen erkekleri çok tanımıyorsun çok kırılmamaya bak birden soğur ya da kendini çekerse![]()
Gayet neşeli bir insanım sürekli espri yapar kahkaha atarım ama sabahtan beri herkes dalga geçiyor ister istemez negatif oldum.Erkekler konusunda çok acemiyim.bir yol arıyorum bende. Allah seni mutlu etsin kardeşim sinirlerom bozuldu. Beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldumNerden biliyorsun aşk acısı çekmediğimi?
Senin şu durumundan çok daha can sıkıcı şeyler yaşadım hatta.
Ağlayacağın bi konu yok, çok vahim bi konun olsa komik şeyler yazmazdım zaten.
Üstü kapalı beddua imasında bulunuyorsun.
Bir erkek sana açılmadı diye çaresiz bi durumdasın he anlıyorum.
Belkide böyle aksi olduğun için negatif enerji yayıyorsundur bunu bi düşün.
Karşıtı hatlar cevaplarKen kusura bakma çoklu yazarken oldu .Kız ben sana değilM e g g in dediğine gülüp eğlendim yoksa gördüğün gibi diğer iki yorumum gayet normal
![]()
Neyse canım olur öyle arada diyelim. Hayırlısı olsun yav çok takma kafana taktıkça açılmaz bak elinden kaçırırsın ters teper boşveerr :)Karşıtı hatlar cevaplarKen kusura bakma çoklu yazarken oldu .
Peki anladım. Çok ayrıntıya takılma. Cins cins erkek var herkes aynı değil ki. Durumuna kadar kafaya takarsan olmaz bu iş. Kendi hayatın olsun, o ister dahil olur ister olmaz kendi bileceği iş. Biraz rahat ol. Yazarsa cevap ver gayet normal davran. Umursamazsan çekici gelirsin ve şunu da unutma erkekler "ama madem istemiyorsun neden umut verdin" diyen kızlardan hiç hazetmezler. Sakın böyle tepkiler verme. O senin için bi seçenek olsun merkeze koyma onu.Gayet neşeli bir insanım sürekli espri yapar kahkaha atarım ama sabahtan beri herkes dalga geçiyor ister istemez negatif oldum.Erkekler konusunda çok acemiyim.bir yol arıyorum bende. Allah seni mutlu etsin kardeşim sinirlerom bozuldu. Beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum