Hanımlar 6 yıllık evliyim..[B]ihanetleri şiddetleri gördüm..Aşağılanmaktan bir hal oldum..aylarca aranmadım sorulmadım..maddi imkansızlıklardan dolayı vs hep şans verdim bu evliliğe.aslında tam olarak bu nedenlede değil belkide.Sürekli olarak eşim denen insan herşeyi yaptı ama hep dik durdu,bana sen suçlusun muamelesi yaptı. sanırım yıllardır bunu yaşaya yaşaya,özgüven sıfır,suçluluk duygusu tavan.Dün kötü şeyler oldu.Tam 1,5 aydır konuşmuyor, beni yok sayıyor sürekli.Zaten sevgi saygı sı.fırSuçum ise onun bilgisayarında kadın profilleri görmem ve ona tepki göstermem.artık kesin boşanacağız.Dün şiddet gördüm polis çağırdım evimde, güvende deilim diye,fakat şu an ben suçluyum sanki.Adam ne yemekten kesildi,rezil oldum diye ne banyosundan bakımından.gene süslenmek vs tamdı az önce çıkarken.Bense elimi zor kalıdırıyorum enerjim sıfır,psikolojim alt üst..neden derseniz,şimdi ailemin maddiyatı iyi değil çalışmak zorundayım ve bu beni müthiş korkutuyor.Sanki canımı alıcaklar işe gidince.Boşanmış insan olarak.Bu kadar özgüven kaybı normalmi arkadaşlar,ben üniv. mezunuyum.Ehliyetim var araba kullandırtmadı.Arabasını kıskandı.Hep[/B] kıyafetlerimi kapatmaya çalıştı,işiyle ilgili zırnık bilgi vermedi ki ben kimmişim ki onun işiyle ilgili bilgim olacakmış.Ayrı odalarda yatar,eve gelir sende kimsin demez.Bu kadar ağır şeylere rağmen kalmak..
Yani ben bu açmaz psikolojiden nasıl kurtulup kendime yeni bir hayat kuracağım?Ailem destek fakat çalışmam icap ediyor.Evi bırakıp eşyayı toplayıp yeni bir düzen kurmak ve en kötüsüde çalışmaya başlamak o kadar korkutuyor ki beni..zaten bu yüzden defalarca geri döndüm bu zihniyetten dolayı bu sorunlu adama.yıllardır beni çirkin ve kötü olduğuma inandırdı,şu an kendimi öyle hissediyorumki,yaşımı göstermem,güzelsin der beğenirler beni..bakımlıyımdırda..gel gelelim,kendimi dünyanın en berbat insanı hissediyorum..sanırım anladınız hangi psikolojide olduğumu..
lütfen ruh örseleyici kişisel tatmine yönelik cevaplar yazmayın..zira şu an ihtiyacım olan şey bu değil..
Kusura bakmayın kafam dağınık,biraz dağınık yazmış olabilirim..teşekkürler okuyan arkadaşlara
Yani ben bu açmaz psikolojiden nasıl kurtulup kendime yeni bir hayat kuracağım?Ailem destek fakat çalışmam icap ediyor.Evi bırakıp eşyayı toplayıp yeni bir düzen kurmak ve en kötüsüde çalışmaya başlamak o kadar korkutuyor ki beni..zaten bu yüzden defalarca geri döndüm bu zihniyetten dolayı bu sorunlu adama.yıllardır beni çirkin ve kötü olduğuma inandırdı,şu an kendimi öyle hissediyorumki,yaşımı göstermem,güzelsin der beğenirler beni..bakımlıyımdırda..gel gelelim,kendimi dünyanın en berbat insanı hissediyorum..sanırım anladınız hangi psikolojide olduğumu..
lütfen ruh örseleyici kişisel tatmine yönelik cevaplar yazmayın..zira şu an ihtiyacım olan şey bu değil..
Kusura bakmayın kafam dağınık,biraz dağınık yazmış olabilirim..teşekkürler okuyan arkadaşlara