Önce isminizi değiştirin.Erkek arkadaşından ayrıldığı için yataklara düşüp hasta olmak sizce de çok alaturka değil mi?Hayat çok kısa ve inanın erkekler için bu derece üzülmeye değmez.Kizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum
Adam da boyle bir emare var mi ?Kizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum
N3 deseniz hak veriyorum inanin su an halime ben bile şaşırıyorum ama elimde degilÖnce isminizi değiştirin.Erkek arkadaşından ayrıldığı için yataklara düşüp hasta olmak sizce de çok alaturka değil mi?Hayat çok kısa ve inanın erkekler için bu derece üzülmeye değmez.
Evet dediğiniz gibi hatta sevgilisi bile olabilir fakat cogu zaman duzelmeue çalışsam elimde olmuyor inanilmaz kıskanıyorumAdam da boyle bir emara var mi ?
Oda senin gibi iliski yoksunlugu cekiyor mu ?
HAYIR!!
Oncelikle takibi,daha sonra da bu dusunce yapisini birak.
Sen de artik ileriye bak.
Cok teşekkür ederim hemen bu sureci atlatmak istiyorum evet depresyona girdimBence bir yardım alsan iyi olur.Kendi çabalarında atlatamayacaksın gibi.Bildiğin depresyona girmişsin.Allah yardımcın olsun.
Stalk yollarınızı kapatın, gerekirse engelleyin. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur zamanla alışırsınız.Kizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum
Dediginiz gibi yapıyorum uzun sure bakmiyorum daha sonra inanilmaz merak duygusu oluşuyor bakıyorum ve inanilmaz üzülüyorum kızları görünceStalk yollarınızı kapatın, gerekirse engelleyin. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur zamanla alışırsınız.
psikolojik destek allahın emri olmuş artık onu hiç söylemeyeceğim bile ama size kendi şahsımdan önerim şu olur ne yapın edin stalkı bir şekilde bırakın. insan kafayı yiyo gerçekten bir hafta dayanın stalklamadan bakın kafanız öyle rahat edicek kiKizlar 3 yillik iliskim bittiginden beri sürekli kilo verme halindeyim midemde inanilmaz bi kasilma var yemek yiyemiyorum ne zaman yeni birini takip etse inanilmaz kıskanıyorum ertesi gün hasta gibi uyaniyorum cok unutkanlastim bakmamaya calisiyorum ama bazen çok özlüyorum ve kendimi bakarken buluyorum sonucu cok üzülüyorum lütfen yardimci olurmusunuz bu sureci nasil atlatirim hasta olmaktan korkuyorum
Dediginiz gibi yapıyorum bazen 10 gun bakmıyorum ama merak duygusu agir basinca bakiyorum ve kiskancliktan o gün hastalanıyorum resmenpsikolojik destek allahın emri olmuş artık onu hiç söylemeyeceğim bile ama size kendi şahsımdan önerim şu olur ne yapın edin stalkı bir şekilde bırakın. insan kafayı yiyo gerçekten bir hafta dayanın stalklamadan bakın kafanız öyle rahat edicek ki
3 yıllık bir ilişki söz konusu elbette alışmışsınız normal bunlar. Acı cekmemek için kasmaya da gerek yok bence tüm duygularınızı yaşayın bir şeyler değişecektir zamanla.Dediginiz gibi yapıyorum uzun sure bakmiyorum daha sonra inanilmaz merak duygusu oluşuyor bakıyorum ve inanilmaz üzülüyorum kızları görünce
Maalesef kilo kaybim oldu moral motivasyon olarak yerlerdeyim takıntı oldu iyicePsikolojik destek alın. Bu takıntılı ruh hali iyi değil,tüm organlara zarar verir
İşte kilo kaybı falan hep takıntılı ruh halinizden. Yardım alinMaalesef kilo kaybim oldu moral motivasyon olarak yerlerdeyim takıntı oldu iyice
Kendi halime şaşırıyorum nasil bu kadar uzulebilirim diye ama inanin ki elimde değilÖncelikle şunu söyleyeyim değmez kendine bunu yapmana. İkincisi acil psikolojik yardım alman daha fazla ilerlemeden kurulman gerekir bu durumdan.
Evet ilk baslarda normal aci cekmem diye dusundum fakat zamanla azalacağı yerde fazlalasmaya başladı3 yıllık bir ilişki söz konusu elbette alışmışsınız normal bunlar. Acı cekmemek için kasmaya da gerek yok bence tüm duygularınızı yaşayın bir şeyler değişecektir zamanla.
bilirim insan başa dönüyor resmen :) kökünden atmanın yolu yok sanırım bu olayı. ya kendinizi frenleyerek ya da umursamaz moda girerek bu zarardan kurtulursunuz ancak. umursamaz mod da psikolojik destek almadan kendi kendine kolayca olamıyor ne yazık ki. malum sitelere girme bağımlılığını engellemek için uygulamalar var onlardan birini kullanmıştım benDediginiz gibi yapıyorum bazen 10 gun bakmıyorum ama merak duygusu agir basinca bakiyorum ve kiskancliktan o gün hastalanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?