Bu süreci nasil atlatirim kizlar lütfen yardim

Banada soylwrmisiniz cunku kafayi yiycem bakarak artik onu başkasıyla düşünemiyorum bile kizlari ekleyip fotograf vs begenince çıldıriyorum asla baskasini sevemiycekmisim gibi bir his oluyor icimde

Yaşın kaç .Stalk yapma .Stalk depresyona sokar

Evet ilk baslarda normal aci cekmem diye dusundum fakat zamanla azalacağı yerde fazlalasmaya başladı
Hasta olacak kadar acı çekmek normal değil tabi ki. Bosluğa düştünüz diye böylesiniz bu boşluğu doldurmak işiniz. Arkadaşlarınızla hobilerinizle vb. Düşünmemeye çalışın.

Banada soylwrmisiniz cunku kafayi yiycem bakarak artik onu başkasıyla düşünemiyorum bile kizlari ekleyip fotograf vs begenince çıldıriyorum asla baskasini sevemiycekmisim gibi bir his oluyor icimde
gercekten anlıyorum o hasta gibi hallerini bahsediyosun ya insan cidden bi anda nefes almak dışında tüm yaşam fonksiyonları durmuş gibi bi hale geliyo tek başına atlatılması çok güç benim açımdan. özelden ulaşırsan uygulama konusunda yardımcı olabilirim ben sana yazamıyorum sanırım

Hasta olacak kadar acı çekmek normal değil tabi ki. Bosluğa düştünüz diye böylesiniz bu boşluğu doldurmak işiniz. Arkadaşlarınızla hobilerinizle vb. Düşünmemeye çalışın.
Dışarı cikiyorum yine aklima geliyor eve gelince su durumdan nefret ediyorum inanin ki tek istedigim midemdeki spazmun gecmesi yprgun ruh halimin bitmesi ve kilo vermememem

Çok tesekkur ederim ayni dediginiz gibiyim hemen yazıyorum

Mide spazmlarınız stresten olabilir ama hastaneye de gidin isterseniz bu yorgunluk ve halsislik kansızlık ve vitaminsizlikten de olabilir.

sen ben misin? :) aynı şeyleri ve daha fenalarını yaşadım, psikolog psikiyatra gittim şu an kabullendim başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor canım yanıyor ama yapacak bir şey yok malesef

sen ben misin? :) aynı şeyleri ve daha fenalarını yaşadım, psikolog psikiyatra gittim şu an kabullendim başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor canım yanıyor ama yapacak bir şey yok malesef
Ya cok ama cok üzüldüm biz bu kadar takarken onlar nasil umursamaz oluyor bazen en cok bu can yakıyor gercekten ne kadar surede atlattiniz peki

Ya cok ama cok üzüldüm biz bu kadar takarken onlar nasil umursamaz oluyor bazen en cok bu can yakıyor gercekten ne kadar surede atlattiniz peki
henüz hala atlatabilmiş değilim, yemeden içmeden kesilmiştim saatlerce ağlıyodum, şu an zorlayarak yemeye çalışıyorum ama nefes almakta güçlük yaşıyorum boğazım düğümleniyor anksiyetenin etkisiyle. senin gibi sürekli stalk yapıyodum her takipleştiği kıza tek tek bakıyodum 3 yıllık ilişkiydi. onlar nasıl umursamaz biliyor musun bizim gibi sevmemişler… kafalarında bitirmişler. böyle iğrenç birisine 3 yılımı verdiğim için pişmanım. evlenelim diyordu. kimse için yapmadıklarımı onun için yapmıştım sonuç bu oldu. ben bittim o ise umursamadan nişan hazırlığı yapıyor. üstelik nişanlandığı kızda bizi biliyor ama onunda umrunda değil

Allah sonuna kadar yardımcın olsun eger dertlesmek istersen ozelden de konuşabiliriz seni cok iyi anlıyorum

Zaman her şeyin ilacıdır atlatmaya bakacaksın başka hiçbir çare yok

Zamanla gececek insallah diye düşünüyorum ama surekli depresif haller icindeyim insallah kisa surede atlatirim
İnanın geçiyor, asla unutamam dediğim kişiden şu an kurtulduğuma dualar ediyorum, hatta zamanında nasıl sevgili olduğuma şaşıp kalıyorum. Doğru insan doğru zamanda çıkacak elbet karşınıza

Aminn cok teşekkür ederim teselliniz için unutmaktan daha cok acimin azalmasini istiyorum sadece sizin adiniza cok sevindim darisi benim basima artik

Kesinlikle bir psikologa gitmelisiniz bu durumun önüne geçilmezse psikolojik olarak mahvolursunuz ve ilerleyen dönemlerde sağlık sorunları yaşarsınız.

Benim de uzun ilişkim biteli 3 ay kadar oldu, o günden beridir eskisi gibi değilim ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, kendime sürekli uğraş bulmaya çalışıyorum. Ben de stalklıyorum ama artık kızlara bile alıştım ya bugün hangi isimli kızı takip etmiştir acaba diye bakıyorum Zamanla atlatırız diye umut ediyorum.

Kesinlikle bir psikologa gitmelisiniz bu durumun önüne geçilmezse psikolojik olarak mahvolursunuz ve ilerleyen dönemlerde sağlık sorunları yaşarsınız.
Gidicem galiba bu gidisle dediginiz gibi oluyor saglik sorunu olarak kilo kaybindan basliyorum

O kadar cok kız takipliyolarki dediginiz gibi alismama az kaldi herhalde benimkide hemej hemen 3 ay oldu hala ayniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…