- 4 Aralık 2021
- 541
- 1.020
- 63
Benim ilişkim 5 senelikti teselli olur mu bilmem ama beterin beteri var yine şükredelimO kadar cok kız takipliyolarki dediginiz gibi alismama az kaldi herhaldebenimkide hemej hemen 3 ay oldu hala ayniyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilişkim 5 senelikti teselli olur mu bilmem ama beterin beteri var yine şükredelimO kadar cok kız takipliyolarki dediginiz gibi alismama az kaldi herhaldebenimkide hemej hemen 3 ay oldu hala ayniyim
Sen ben olabilir misin acabahenüz hala atlatabilmiş değilim, yemeden içmeden kesilmiştim saatlerce ağlıyodum, şu an zorlayarak yemeye çalışıyorum ama nefes almakta güçlük yaşıyorum boğazım düğümleniyor anksiyetenin etkisiyle. senin gibi sürekli stalk yapıyodum her takipleştiği kıza tek tek bakıyodum 3 yıllık ilişkiydi. onlar nasıl umursamaz biliyor musun bizim gibi sevmemişler… kafalarında bitirmişler. böyle iğrenç birisine 3 yılımı verdiğim için pişmanım. evlenelim diyordu. kimse için yapmadıklarımı onun için yapmıştım sonuç bu oldu. ben bittim o ise umursamadan nişan hazırlığı yapıyor. üstelik nişanlandığı kızda bizi biliyor ama onunda umrunda değil
sizinde mi nişanlanıyorlar?Sen ben olabilir misin acaba![]()
Ya çok üzüldümBenim ilişkim 5 senelikti teselli olur mu bilmem ama beterin beteri var yine şükredelimBiz de evlenmeyi düşünüyorduk ama işte. İnşallah Allah karşımıza iyi insanlar çıkartır
Bende 4 yıldır sevdiğim adamın acısını yeni yeni atlattım sayılır .Adam evlendi bunun da etkisi var.. Çok zor ama geçeceksen ben misin? :) aynı şeyleri ve daha fenalarını yaşadım, psikolog psikiyatra gittim şu an kabullendim başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor canım yanıyor ama yapacak bir şey yok malesef
çok kötüler. bizi böyle yıkıp kendileri nişanlanıp evleniyorlar umurlarında olmuyoruz ben çok ağladım çok üzüldüm onun için ama o keyfine bakmakla meşguldu hep pislikBende 4 yıldır sevdiğim adamın acısını yeni yeni atlattım sayılır .Adam evlendi bunun da etkisi var.. Çok zor ama geçecek
Yapacak birşey yok canım herkes kendine yakışanı yapar. Bir de biri bizi sevmedi diye onu kötü yapmaz bu durum ama yalan,dolan ve ihanet var hep derim ki, kalite asla tesadüf değildir. Unutma bir kadını aglatip biri ile mutlu olamazsın çünkü yukarıda ALLAH varçok kötüler. bizi böyle yıkıp kendileri nişanlanıp evleniyorlar umurlarında olmuyoruz ben çok ağladım çok üzüldüm onun için ama o keyfine bakmakla meşguldu hep pislik
hemde ne yalanlar ne ihanetler. belki aynı gün belki 1 er gün arayla diğer kızla görüştü. pislik. kesinlikle öyle karakter ve kalite herkeste yok. umarım en az beni üzdüğü kadar üzülür… gerçi hiç üzülmedi çok umursamaz birisi amaYapacak birşey yok canım herkes kendine yakışanı yapar. Bir de biri bizi sevmedi diye onu kötü yapmaz bu durum ama yalan,dolan ve ihanet var hep derim ki, kalite asla tesadüf değildir. Unutma bir kadını aglatip biri ile mutlu olamazsın çünkü yukarıda ALLAH var
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir canım. Ayrıca emin ol karma ve evren gerekeni bir fuj yapacaktır. Hak var ilahi adalet var. RABBİM onlarin da canının acısını bir gün yaşatır umarımhemde ne yalanlar ne ihanetler. belki aynı gün belki 1 er gün arayla diğer kızla görüştü. pislik. kesinlikle öyle karakter ve kalite herkeste yok. umarım en az beni üzdüğü kadar üzülür… gerçi hiç üzülmedi çok umursamaz birisi ama
Nişanlandılar bile düğün hazırlıkları yapıyorlar. Hemde benden ayrılır ayrılmaz ikinci ay yüzük taktılarsizinde mi nişanlanıyorlar?
nasıl böyle kolay bunlar için anlayamıyorum malesef. çok içimi yaktı umrunda bile değilNişanlandılar bile düğün hazırlıkları yapıyorlar. Hemde benden ayrılır ayrılmaz ikinci ay yüzük taktılar
İnan bende bunu çok sorguladım. Nasıl bu kadar basit olabiliyor. Bir hafta önce sensiz yapamam diyen insan nasıl bir hafta sonra sana el olabiliyor, elinin tersiyle itiyor. Umarım bir gün onlarda bu duyguları yaşarlar. Ona da yaşattığını yaşarsın inşallah demiştim.nasıl böyle kolay bunlar için anlayamıyorum malesef. çok içimi yaktı umrunda bile değil