Bu süreci nasil atlatirim kizlar lütfen yardim

O kadar cok kız takipliyolarki dediginiz gibi alismama az kaldi herhalde 😑 benimkide hemej hemen 3 ay oldu hala ayniyim
Benim ilişkim 5 senelikti teselli olur mu bilmem ama beterin beteri var yine şükredelim 😞 Biz de evlenmeyi düşünüyorduk ama işte. İnşallah Allah karşımıza iyi insanlar çıkartır

henüz hala atlatabilmiş değilim, yemeden içmeden kesilmiştim saatlerce ağlıyodum, şu an zorlayarak yemeye çalışıyorum ama nefes almakta güçlük yaşıyorum boğazım düğümleniyor anksiyetenin etkisiyle. senin gibi sürekli stalk yapıyodum her takipleştiği kıza tek tek bakıyodum 3 yıllık ilişkiydi. onlar nasıl umursamaz biliyor musun bizim gibi sevmemişler… kafalarında bitirmişler. böyle iğrenç birisine 3 yılımı verdiğim için pişmanım. evlenelim diyordu. kimse için yapmadıklarımı onun için yapmıştım sonuç bu oldu. ben bittim o ise umursamadan nişan hazırlığı yapıyor. üstelik nişanlandığı kızda bizi biliyor ama onunda umrunda değil
Sen ben olabilir misin acaba 😿

Sizin için çok üzüldüm. Yaşadığınız durumun ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Zamanında bende yaşadım aynı duyguları üstelik evlenmeye de yakındık. Ama olmadı.. Çok üzüldüm çok ağladım acımı sonuna kadar yaşadım.. Ve zamanla kendimi toparladım. Çünkü insan herşeye aşılıyor maalesef.. Sadece zamana ihtiyacın var, bir süre sonra o acı ve üzüntü kalmıyor..

Bana da tam öyle bir şey lazım 😂 az önce söylemesi ayıp çiğ köfte yedim , üstüne de tatlı bir şey istiyor canım . Bir taraftan da çekirdek çitliyorum ☹️
Bugünlerde iştahım aşırı derecede arttı. Seninkinin çaresi zaman . İnşallah zamanla geçer gider . Benim durumumun bir çaresi yok

sen ben misin? :) aynı şeyleri ve daha fenalarını yaşadım, psikolog psikiyatra gittim şu an kabullendim başkasıyla nişan hazırlığı yapıyor canım yanıyor ama yapacak bir şey yok malesef
Bende 4 yıldır sevdiğim adamın acısını yeni yeni atlattım sayılır .Adam evlendi bunun da etkisi var.. Çok zor ama geçecek

Bende 4 yıldır sevdiğim adamın acısını yeni yeni atlattım sayılır .Adam evlendi bunun da etkisi var.. Çok zor ama geçecek
çok kötüler. bizi böyle yıkıp kendileri nişanlanıp evleniyorlar umurlarında olmuyoruz ben çok ağladım çok üzüldüm onun için ama o keyfine bakmakla meşguldu hep pislik

Hanımlar kendinizi sevin önem değer verin. 3 yıl olmuş nedemek unutamamak kendine eziyet etmek. Değecek insan bile değildir emin ol, bırakın şu sümüklü erkekler üzülsün.

Sen kendine zaman vakit ayır . Kurslara git kafanı dağıt karşına kimler kimler çıkacak. Allah sağlık sıhhat versin gerisini bosver.

çok kötüler. bizi böyle yıkıp kendileri nişanlanıp evleniyorlar umurlarında olmuyoruz ben çok ağladım çok üzüldüm onun için ama o keyfine bakmakla meşguldu hep pislik
Yapacak birşey yok canım herkes kendine yakışanı yapar. Bir de biri bizi sevmedi diye onu kötü yapmaz bu durum ama yalan,dolan ve ihanet var hep derim ki, kalite asla tesadüf değildir. Unutma bir kadını aglatip biri ile mutlu olamazsın çünkü yukarıda ALLAH var

Yapacak birşey yok canım herkes kendine yakışanı yapar. Bir de biri bizi sevmedi diye onu kötü yapmaz bu durum ama yalan,dolan ve ihanet var hep derim ki, kalite asla tesadüf değildir. Unutma bir kadını aglatip biri ile mutlu olamazsın çünkü yukarıda ALLAH var
hemde ne yalanlar ne ihanetler. belki aynı gün belki 1 er gün arayla diğer kızla görüştü. pislik. kesinlikle öyle karakter ve kalite herkeste yok. umarım en az beni üzdüğü kadar üzülür… gerçi hiç üzülmedi çok umursamaz birisi ama

Ayyy benimde Boyle 2yıl süren ve biten ilişkimden sonra böyle olmustum.deli gibi takip ediyordum fakelerden vsden yataktan cıkmkyor bişey yemiyordum 43 kgye dusmustum telelfon her dk elimde sayfa yenileyip yenileyip ona bakıyordum dusun kim onla takıplesse o kısının anasına babasına kadr balkardım ne alakaları var diye..oda sagda solda yemeklerdeydi.sonra dedm bir ayaklanayım gezmelere basladım.yememe dikakt ettim.stalk olayını e bastan bıraktım.fakelerımı sildim.görmemek beni daha cok toparladı.21 gün ( insanlarda alışkanlığı tergeme suresi)hiç bakmadım unuttum zaten ha tabi arada bir beni gören kız ayy nasıl olmussun oyle hastalıklı gibi seninkini gordum aynı dolmusa bindik,işte seninki bugun surdaydı buradaydı.arrık onlarıda görmezden geldim.oyle bir işe girdim dişçi tanıdık vardı onun yanında biraz calsıtım kafa mesgul olumca tamamen cıktı gitti aklımdan.sonra esimle tanıstım zaten.arada bi hala bakıyorum ona ıyyy bu adama nasıl baktım ben ya bide bunun ıcın hastalıklı giibi ortada dolanıyordum psikolojim bozulmustu ne kadr slkmısım diyorum😅 kendi lkıymetinizi bilin,bittiyse bitmiştir tekrar sürdürmenin bir manası yok yeniliklere yelken acın.tekrar barıssanız guxelmı olacak sanki yine hersey b.ka saracak daha cok suphecı olacaksın ayrıyken kac kızla yazıstı konustu diye ha bire kavgalar edeceksiniZ.smdi burda soylediklerşmiz off ne diyo bunlar ben onu unutamam falan diyorsundur ama gercekten gecince,sende bizler gibi dusunursen.daha önce ilişkin oldumu? O bittmedi mi bitti? Unuttun mu unuttun,baskasını tanıdın suan onlads bitti onuda unutacaksın soncta salla gitsin.3 yıllık ilşki neymiş yirmi yıllık evlilikler bitiyor yollarına devam ediyorlar.

hemde ne yalanlar ne ihanetler. belki aynı gün belki 1 er gün arayla diğer kızla görüştü. pislik. kesinlikle öyle karakter ve kalite herkeste yok. umarım en az beni üzdüğü kadar üzülür… gerçi hiç üzülmedi çok umursamaz birisi ama
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir canım. Ayrıca emin ol karma ve evren gerekeni bir fuj yapacaktır. Hak var ilahi adalet var. RABBİM onlarin da canının acısını bir gün yaşatır umarım

Benim de üç yıllık ilişkim bitmişti. Biraz ağladım. Sonra büyük boy dominos ve 1 lt kola gömüp Harry Potter serisini izledim. 🤣

Eski Türk filmlerindeki ince hastalık böyle bir şeymiş demek. Eski erkek arkadaşınız evlenince ne yapacaksınız? Takıntılı bir şekilde takip eden siz değil de O olsaydı burada neler demezdik adama. Kendinizde bu hakkı nereden buluyorsunuz, adamın özel hayatı sonuçta. Boşanmış bile olsanız size ne sizden sonraki hayatından. Ben aşırı huzursuz olurdum eski sevgilimin beni izlemesinden.

Kendi kendinize çözemezsiniz doktora gidin, tedavi için ne gerekiyorsa da uyun lütfen. Kendimi tutuyorum 10 gün bakmıyorum demeyin aslında o 10 gün boyunca bakmanın izlemenin hayalini kuruyorsunuz. İnsan 10 gün tatile gidiyor dönünce bile evinde bazı şeyleri unutmuş veya değişmiş gibi hissediyor.
İleride ciddi bir ilişkisi olursa nişanlanırsa falan kendinizi nasıl tutacaksınız, tutabilecek misiniz?

Çileli kız seni en iyi bu yollardan geçmiş insanlar anlar. Diğerleri bir erkek için üzülünür mü der geçer. Ki en yakın annem bile beni anlamadı bu süreçte başka erkek mi yok dedi nasibinde yokmuş dedi geçti herkes. Ama içimde ki kopan fırtınaları anlamadılar. Çünkü onların zamanında böyle şeyler yaşanmamış. Bende yaşamamış olsam böyle yıkıcı bişey olduğunu tahmin edemezdim. Benimde 7 ay oldu ayrılalı. Ayrılığımızın haftasında başladılar kızla 2. Ayında nişanlandılar şimdi düğün hazırlıkları yapıyorlar. Hala arada bi stalklıyorum malesef. Kızın düğün hazırlıklarını görünce tekrar bi sarsılıyorum. Benim uykusuz gecelerimin hesabını sorsun ondan Rabbim inşallah. 3. Ayımı düşünüyorum da. Bazen çok iyi olduğun zamanlar olacak unutuyorum ben ya galiba diyeceksin ama diğer gün öyle ağır basacak ki Özlemin nefretin. Bu döngü uzun zaman böyle devam edecek. Beni hala yokluyor arada. Ama ilk ayrıldığımız günlerle şimdiki arasında dağlar var elbet Buda geçecek diyorum. Seninde ilk günle şimdiki halin aynı değildir elbette geçecek inşallah. 🙏🏻 Buradan güzel günlerimizi paylaştığımız günler de gelecek ❤️

Nişanlandılar bile düğün hazırlıkları yapıyorlar. Hemde benden ayrılır ayrılmaz ikinci ay yüzük taktılar
nasıl böyle kolay bunlar için anlayamıyorum malesef. çok içimi yaktı umrunda bile değil

nasıl böyle kolay bunlar için anlayamıyorum malesef. çok içimi yaktı umrunda bile değil
İnan bende bunu çok sorguladım. Nasıl bu kadar basit olabiliyor. Bir hafta önce sensiz yapamam diyen insan nasıl bir hafta sonra sana el olabiliyor, elinin tersiyle itiyor. Umarım bir gün onlarda bu duyguları yaşarlar. Ona da yaşattığını yaşarsın inşallah demiştim.

Back
X