eski sevgilinizle irtibatta oldukça yenı kısılere şans verme olasılığınız olmayacaktır en kısa zamanda onu hayatınızdan cıkarıp bır sure kendınızı dınlemelı sonra yenıbır ılıskıye hazır olmalısınız boyle çıvı çıvıyı soker mantıgını pek tasvip etmıyorum ben
Iletisimi kesmelisin oncelikle.
Sen ne kadar beklentim yok desen de olusuyor bir sekilde.
Zamana birak, her sey yoluna girer.
Sen carry misin sevgilin big miçok sex and the city gördüm sizi
Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Belki bir süre kimseyle görüşmemeli normal bir hayat sürmelisin?
Onun arkadasligini kim ne yapsin ? Tabiki kotu hissedersiniz hayal kirikligi olmus icinde kalmis oylece su ara kimseyle gorusmeyin civi civiyi soker mantigi yok sizde o cocuklada gorusmeyin acmayin tlflarini bakmayin tarafina ne dusunurse dusunsun siz konustukca yaptiginun cpkta onemli olmadigini dusunecek bu ne saygisizlik ya
Olmuyor o bende denedim gurura bagliyorsun katsi tarafa karsi iyi ama sonra ic dunyan altust oluyor hem yeterince yapmissin zaten anlamistir artik ama gorusme bence hemde hic kalakalsin oylece ortada aciklamda yapmana gerek yok bosverBen önem vermediğimi göstermek istedim sanırım konusarak ama bu beni daha kötü yapıcak çok haklısın yine kendimi kötü hisseden ben olucam
Olmuyor o bende denedim gurura bagliyorsun katsi tarafa karsi iyi ama sonra ic dunyan altust oluyor hem yeterince yapmissin zaten anlamistir artik ama gorusme bence hemde hic kalakalsin oylece ortada aciklamda yapmana gerek yok bosver
Siz o kişiyi değil aşık olmayı, o duyguları hissetmeyi özlemişsiniz. Ama emin olun bir araya geldiğinizde kaldığınız yerden başlama ihtimaliniz çok düşük. Size o duyguları yaşatacak başka biri için bekleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?