Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrarlayin. Gecikmeniz 10 gün oldu mu gidin kadın doğuma kesede görünür.Kızlar şimdi ben sağlık ocağına gittim gebelik var dedi
Hgc 87 dedi çıktı sanırım Buda 3 4 haftalık oluyo . Bu süreçten sonra napmam lazım hemen kadın doğuma gidim mi ?
Veya 2 günde 1 hgc yaptirim mi
Kadın doğuma gitsem kese gözükmez hamilelik çok yeni
Yok 10 gün olmadı daha 4 5 gün filanİki gün sonra tekrarlayin. Gecikmeniz 10 gün oldu mu gidin kadın doğuma kesede görünür.
Hayırlı olsun.
Sürekli 2 gün sonra tekrarlamakmı laızmİki gün sonra tekrarlayin. Gecikmeniz 10 gün oldu mu gidin kadın doğuma kesede görünür.
Hayırlı olsun.
1 hafta sonra HCG 3000lerde olunca kesede görünürYok 10 gün olmadı daha 4 5 gün filan
İki kere daha tekrar bakın betaya yeterli olur.Sürekli 2 gün sonra tekrarlamakmı laızm
Çok tşk ederim çok yardımcı oldunuz çok acemiyimKese için 1.000 üstüne çıkması lazım en azından bir 1.200-1.500 olmalı. 2 günde bir baktırabilirsin ama henüz çok düşük sürekli gidip gelmek yerine bir hafta sonra da gidip tek seferde kontrol edebilirsin. 1 haftaya 1.000 üstü olur büyük ihtimalle. Eğer yeteri kadar artış olduysa kadın doğuma gidebilirsin
Tamamdır çok teşekkür Ederimİki kere daha tekrar bakın betaya yeterli olur.
Rica ederim. Sağlik ocağındaki doktor yönlendirir aslında şu gün gel diye bir şey demedi mi?Çok tşk ederim çok yardımcı oldunuz çok acemiyim
Yok hayır sadece çok küçük daha kadın doğuma gidebilirsin dedi ama şu zaman bu zaman git demedi .Rica ederim. Sağlik ocağındaki doktor yönlendirir aslında şu gün gel diye bir şey demedi mi?
Anladım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahYok hayır sadece çok küçük daha kadın doğuma gidebilirsin dedi ama şu zaman bu zaman git demedi .
Bende acemiyim bilmiyorum şuan çevremden kimseye de demedim
Yok hayır sadece çok küçük daha kadın doğuma gidebilirsin dedi ama şu zaman bu zaman git demedi .Rica ederim. Sağlik ocağındaki doktor yönlendirir aslında şu gün gel diye bir şey demedi mi?
ben o zaman pazartesi gidim bidaha sağlık ocağına kan verim artışını gözlemlemek için çünkü daha küçük olduğu için kese de görünmez kadın doğuma gitsemAnladım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim adet gecikmesinin ikinci günü 172 çıkmıştı, aile hekimi 6 gün sonra gel dedi. 6 gün sonra anca 1.000 üstü olmuştu ve kese vajinal görünüyordu sadece, bu şekilde düşünebilirsin. Tabii herkeste beta farklı hızda artıyor.
Evet şu an kese görünmez daha. Sağlık ocağında takip edin şimdilikYok hayır sadece çok küçük daha kadın doğuma gidebilirsin dedi ama şu zaman bu zaman git demedi .
Bende acemiyim bilmiyorum şuan çevremden uzak
ben o zaman pazartesi gidim bidaha sağlık ocağına kan verim artışını gözlemlemek için çünkü daha küçük olduğu için kese de görünmez kadın doğuma gitsem