• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Bu sütyeni nerden bulabilirim?

yaaa ben yazın genelde bol askılı tunikler ve tayt falan giyerim....üst bol olduğundan sıkıntı olmaz... ya da işte evde giyerim...göğüs uçları belli olmasın yeter....hafif... var yok arası..ne güzel:)
:KK19: ewt rahat olabilir şahsen evde sütyen kullanmıyorum daha da rahat oluyor :KK45:

var ama ne denir ki? ben böööle beyaz, ipli, telsiz. var yok arası ,bikinimsi bi sütyen istiyorum mu diyecem...ben diyene kadar nesai biter,dükkan kapanır>:p
var ama ne denir ki? ben böööle beyaz, ipli, telsiz. var yok arası ,bikinimsi bi sütyen istiyorum mu diyecem...ben diyene kadar nesai biter,dükkan kapanır>:p
Evet cnm aynen boyle soyle nolcakki.telsiz dantel sutyenlerden varmi dersin onlarda cesit falan gosterir sende boyundan ipli olanindan yokmu diye araya sıkıstirirsin artik:KK59:
Ama bunlarda yengemdede vardi dogumdan sonra onunkilerde 90ni bulmustu.daha fazla tasiyamadi bu yuku sutyenler:KK48:
Ama eger sadece disarda takmak icin ariyosan su reklamlarda cikanlar varya rastladinmi hic bilmiyorum hani sporcu sutyeni gibi onlar acayip rahat oluyo varmi yokmu belli degil tavsiye ederim.

Evet cnm aynen boyle soyle nolcakki.telsiz dantel sutyenlerden varmi dersin onlarda cesit falan gosterir sende boyundan ipli olanindan yokmu diye araya sıkıstirirsin artik:KK59:
Ama bunlarda yengemdede vardi dogumdan sonra onunkilerde 90ni bulmustu.daha fazla tasiyamadi bu yuku sutyenler:KK48:
Ama eger sadece disarda takmak icin ariyosan su reklamlarda cikanlar varya rastladinmi hic bilmiyorum hani sporcu sutyeni gibi onlar acayip rahat oluyo varmi yokmu belli degil tavsiye ederim.

evet onları da kullandım bi ara ama onlar naylon gibi bişey ya..çok terletiolar.... öff ben de sanki sıcak yerde yaşayan tek benmişim gibi konuşuorum ama cidden öyleyim ya...evde herkes serin serin oturuo benim sırtımdan ter boşalıo :KK43:
menapoza mı gircem ne :KK53:

Back
X