Yatak Odası Dekorasyonu Bu takım için tüm beyaz yatak odalarından vazgeçebilirim!!

Renkler ve zevkler tartışılmaz tabiiki sizin beğenmeniz çok daha önemli ama bende pek beğenmedim :(

ben beyazda sevmiyorum herkes beyaz delisi oldu çok çiğ geliyo bu takımı erkek arkadaşım beğenmişti ben kalitesiz görünmüyo diye beğenmedim yakından üflesen uçucak gibi görünüyo

yok canm ya bnde beğenmedim bunu evin havasını karartır bu açık tonlr terch edlmeli özllikle uyunulan yer ferah olmalı bnm fikrim. ama begndysen al tabi herksn zevki farklıdr :32:

Kızlar biliyosunuz beyaz bir country ev yapmak istiyorum ama bugün koçtaşta öyle bir takım gördümki bayıldım diyebilirim, eskitme ağaç inanılmaz güzel country takım gördüm tek kelimeyle aşık oldum :16:Birde siz bakın istedimmm

Eki Görüntüle 759013 Eki Görüntüle 759014 Eki Görüntüle 759015 Eki Görüntüle 759016 Eki Görüntüle 759017 Eki Görüntüle 759018 Eki Görüntüle 759019

Cnm bu takım fotoda cok koyu çıkmış ben bunu koçtaşta begenmistim cok da hosuma gitmisti, rengi hic de koyu degil.. Bu aralar ben de yatak odasi bakiyorum bunu alicaktm ama dolabi cok kucuk cnm normal bi dolabin eni 240 falan oluo bunun eni 210 ki baska markalarda 270lik dolaplar var süper.. Eger dolabi buyuk ve kullanisli olsaydi bunu alirdim.. Bi de dayaniksiz oluo diolar sunta oluomus.. Sen bakma kimseye cok hos bi takim eşim de begenmisti arkadaslar da..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biliyosunuz beyaz bir country ev yapmak istiyorum ama bugün koçtaşta öyle bir takım gördümki bayıldım diyebilirim, eskitme ağaç inanılmaz güzel country takım gördüm tek kelimeyle aşık oldum :16:Birde siz bakın istedimmm

Eki Görüntüle 759013 Eki Görüntüle 759014 Eki Görüntüle 759015 Eki Görüntüle 759016 Eki Görüntüle 759017 Eki Görüntüle 759018 Eki Görüntüle 759019
Eşya alışverişini yaptıktan sonra aynı takımı ben de koçtaşta gördüm çekmecelerde stoplama yok kalitesiz buldum. Masa vestiyer falan da yapmışlar sanırım iç karartıcı gelmişti bana:26:
En doğru kararı vermen dileğiyle :17:

Bence beyaza devam kaç yasinda evleniyorsunuz ki ne bu boğucu renk boyle :)

Back
X