Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden insanların ne düşündüğünü bu kadar çok önemsiyorsun, hayat senin hayatın. ne gerek var ki hayatı kendine cehenneme çevirmeye? sen yanlış bir şey yapmadığını düşünmüyorsan dert etme ayrıca yapsan da senin yanlışların tabii ki yanlış da yapacağız sonrasında doğruyu bulmak için.
Çalışıyor musun okuyor musun bilmiyorum ama kafanı meşgul edecek başka şeyler bulmalisin . Boş değirmen kendini öğütür derler. Vesvese yapma. Yaptıkça artar.dayında unutmuştur onu çoktan tek derdi sen misin ? Sen kendinden eminsen başkasının ne düşündüğünü dert etme. Kimse mükemmel değil. Herkes kendine baksın.
Okuyorum, çok sağolun. Çok haklısınız aslında.. Bugün okula gidince unutmuşum da, eve gelince hatırladım vallahi konu falan açtığımı bir şeylerle meşgul olunca akla bile gelmiyor cidden
Ben aslında böyle düşünen biri değilim fakat biraz da baskıdan olsa gerek çok sınırlandırıldığım için böyle vesveselere kapıldım. Mesela annem, yolda şöyle yürü böyle yap şurda şu hareketleri yap dedikçe, hep bi acaba yanlış bi hareket yaptım mı biri de gördü mü gibi beni çok bunaltan şeyler düşünmeye başladım. Okulumun olmadığı Zamanlarda özellikle daha çok oluyor
neden insanların ne düşündüğünü bu kadar çok önemsiyorsun, hayat senin hayatın. ne gerek var ki hayatı kendine cehenneme çevirmeye? sen yanlış bir şey yapmadığını düşünmüyorsan dert etme ayrıca yapsan da senin yanlışların tabii ki yanlış da yapacağız sonrasında doğruyu bulmak için.