- 9 Mayıs 2021
- 217
- 214
- 18
- 25
Merhabalar herkese. Ben kendimi bildim bileli annemin yanında bile üstümü değiştiremiyorum çok rahatsız hissediyorum kendimi annemle kız kardeşim hiç böyle değil çok rahat normaller ben neden böyleyim bilmiyorum hatta banyo yaparken de iç camasirimla yikaniyorum tamamen çıplak olunca kotu hissediyorum mesela hamama da hiç gidemem bu yüzden öğrenciyim yurtta kalırken banyo yaptıktan sonra giyinip duştan çıkarım bornozla çıkan kızlar da bana çok garip geliyor eskiden bunu çok umursamazdim huyum böyledir diye son zamanlarda acaba garip bir şey mi diye düşünmeye başladım çünkü kimse benim gibi değil bu konuda bir psikolojik yardım mı alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için maddi durumum yok yani yakın zamanda mümkün görünmüyor merak ettim acaba benim gibi olan var mı kendimi salak gibi hissediyorum bazen 
Edit: Bazı yerler eksik kalmış mesela iç çamaşırı derken sadece altı kastetmiştim atletle yikanmiyorum bir de özel bolgemin temizliğini ayrıca yapıyorum banyonun sonunda. Benim sorunum banyoya ilk girişte çıplak girememek. Hijyen konusunda sorun yok yani.

Edit: Bazı yerler eksik kalmış mesela iç çamaşırı derken sadece altı kastetmiştim atletle yikanmiyorum bir de özel bolgemin temizliğini ayrıca yapıyorum banyonun sonunda. Benim sorunum banyoya ilk girişte çıplak girememek. Hijyen konusunda sorun yok yani.
Son düzenleyen: Moderatör: