Bu Takıntım Normal mi?

Duştan giyinip çıkman çok normal, babam da hep giyinir çıkar 😂 evde ondan başka erkek yok, bizim yanımızdan bornozla geçmek istemiyor sanırım (bense akşam giyindigim bornozu sabah uyanana kadar çıkarmam)
Yani çok normal çekinceniz. Ayrıca yurtta ne kızlar var, çaktırmadan resim bile çekebilirler. Yillar önce biri 'spamlayin' diye bir hesap paylaşmıştı. Çocuklar evde eğilen annelerinin kalcalarini çekmiş, millet aynı odada giyinen ablasını çekmiş falan, Instagram'da Sayfaya atmış. Yani böyle insanlar varken çok rahat olmamak güzeldir. Anne karşısında soyunmamak da normal.
Konuda tek büyük sorun çamaşır ile duşa girmeniz bence. Çıplaklığı çok kötü kodlamişsiniz Beyninizde. Dünyanın sonu olan bir şey değil ki. Üryan geldik,üryan gideceğim demişler...
Bu şarkı size gelsin

Ay inanır mısınız en sevdiğim şarkılardan biridir bu bir tesadüf mü😂

Bende kimsenin yanında üzerimi değişemem onda bir şey görmedimde iç camasiriyla yikanirsaniz cokta hijyenik olduğunu düşünemedim o konuda belki terapi alabilirsiniz.Ne düşünüyorsunuz mesela duşta biri görür diyemi endişeleriniz var biraz bunun üzerine gidin bence ilk atletinizi çıkarıp banyo yapmayı deneyin kapıyı kitleyin kimsenin gelmeyeceğinden falan emin olup kendinizi guvende hissetmeye calisin biraz uzerine gidin yani
İç çamaşırı derken sadece külot oluyor yani atlet yok o kadar da değil🙂 Hijyen konusunda duşa ilk girerken öyle yapıyorum sonradan çıkarıyorum normal yıkanıyorum yani temizliğime önem veririm ilk başta öyle giremiyorum çünkü dediğiniz gibi biri gelir diye korkuyorum bizim evde kapılar kilitlenmez pek😂 kitleme diyor annem gelmez kimse diyor kızıyor ama yine de biri gelir gibi geliyor bana bunları yazarken bile garip hissettim

İç çamaşırıyla yıkanmak hijyenik değil. Arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaman normal ya utanabilirsin. Sende bornozla odanda arkadaşların gibi giyinebilirsin yavaş yavaş alışırsın. Bir süre sonra artık tınlamıyorsun rahat rahat konuşa konuşa giyiniyorsun. Hem dua et arkadaşların normal benim ilk yurt günümde arkadaşı çırılçıplak gördüm :olamaz:
Ne tepki verdin gıı. 😂 Ben olsam ıslık calardım. :KK53:

Ne tepki verdin gıı. 😂 Ben olsam ıslık calardım. :KK53:
Valla şok oldum odaya yorganımı vs almış yerleşmeye gittim. Bir baktım banyo kapısı full açık duşa kabin açık duş alıyor. :olamaz: O şokla ben özür diledim ben niye dinliyorsam kızda benden özür diledi ama travma oldu sonra alıştım zira ilk vukuatı değildi cücüklerini gece sere serpe uyurdu:KK53:

Valla şok oldum odaya yorganımı vs almış yerleşmeye gittim. Bir baktım banyo kapısı full açık duşa kabin açık duş alıyor. :olamaz: O şokla ben özür diledim ben niye dinliyorsam kızda benden özür diledi ama travma oldu sonra alıştım zira ilk vukuatı değildi cücüklerini gece sere serpe uyurdu:KK53:
Eee Ferrarinin üstü örtülmezmiş (!) demek ki. 🤪

Bende bi kere caminin tuvaletine gitmiştim içeri bi girdim bi kadın, tuvaletin kapısını sonuna kadar açık bırakmış tuvaletini yapıyordu 🤦🏻‍♀️

Birinin yanında soyunamaman normal ve de çok güzel İç çamaşırıyla banyo yapman da normal hatta hocalar bu şekilde banyo yapmayı tavsiye eder. Tamamen çıplak olmak hoş görülmez. Biliyor musun bende eskiden öyleydim hatta ara ara aklıma gelir yine öyle mi yapsam diye düşünürüm:)

Merhabalar herkese. Ben kendimi bildim bileli annemin yanında bile üstümü değiştiremiyorum çok rahatsız hissediyorum kendimi annemle kız kardeşim hiç böyle değil çok rahat normaller ben neden böyleyim bilmiyorum hatta banyo yaparken de iç camasirimla yikaniyorum tamamen çıplak olunca kotu hissediyorum mesela hamama da hiç gidemem bu yüzden öğrenciyim yurtta kalırken banyo yaptıktan sonra giyinip duştan çıkarım bornozla çıkan kızlar da bana çok garip geliyor eskiden bunu çok umursamazdim huyum böyledir diye son zamanlarda acaba garip bir şey mi diye düşünmeye başladım çünkü kimse benim gibi değil bu konuda bir psikolojik yardım mı alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için maddi durumum yok yani yakın zamanda mümkün görünmüyor merak ettim acaba benim gibi olan var mı kendimi salak gibi hissediyorum bazen 😑
Benimde cicili bicili çorap giyememe takıntım var. İlla tek renk olacak ve desen olmayacak. Başkasının ayağında çiçekli böcekli çorap görünce bana da garip geliyor. Herkesin saçma sapan takıntıları olabilir ruh hastalığı boyutunda olmadıkça normal bence

olabilir rahat etmeyebilirsin cıbıldak bir şekilde annen/kardeşin de olsa
Veya bornozu özel bir giyisi olarak da algılayabilirsin sorun yok bnce 🤷‍♀️

Gayet normalsin. Bende senin gibiyken külotla girerdim. Sonra g stringe gectim. Sonra tanga. Sonra cıbıl cıbıl. 🤣

İç çamaşırınızla yıkamanız hiç normal ve hijyenik değil. Özel bölge için intim jeller var. Ph dengesini bozmadan temizlenmenize yarıyor.
Dışarıya karşı neyse de insan kendi bedenini incelemez mi? belki bir enfenksiyon ya da yara oluşacak. Aksine sürekli özel bölgenizinde takibini yapmanız lazım.

Back
X