- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Pisikolağa gidicem bende farkındayım.İşte günlük hayatı etkileme boyutuna gelmiş. Adamın burnunu karıştırdığını gördüm kaza yapacaktım az kalsın demişsiniz mesela, bu mesela günlük hayatı etkileyen ciddi bir kısım. Burada tiksinenlerin çoğu bu boyutta değildir. Siz kafanızdan atamıyorsunuz o görüntüyü ve dikkatiniz dağılıyor. O yüzden terapi öneririm. Fazla masraflı da olmaz, seans sayısı azdır.
Ya benimde evimin dağınık olduğu günler oluyor.iyi bu kadar temiz olduğumuza sevindim
eee bunun burda dile getirilmesine bile gerek yok wc den sonra eller yıkanır bu bir meziyet değil yapılması gerekli olan birşeyYa benimde evimin dağınık olduğu günler oluyor.
Ama bu başka bir şey.
Ceketimi çıkarıp koltuğa bırakabilirim, tüm günde orda durabilir.
Ama tuvaletten çıkıpta elimi yıkamadan asla bir sanye olsun duramam.
Canım Ben iğrençliklerden bahsetmeye çalışıyorumeee bunun burda dile getirilmesine bile gerek yok wc den sonra eller yıkanır bu bir meziyet değil yapılması gerekli olan birşey
hijyene önem vermek gerekli
ama yanlış bildiğimiz doğrular doğru bildiğimiz yanlışlar var
evet tuvaletten sonra elimizi yıkadık ve telefonumuzla masaya yemeğe oturduk o telefonda sizin elinizi yıkamadan önceki halinden çok daha fazla bakteri var
mutfaktakta kulandığımız genelde sarı bez olarak geçer o bezlerde klozetten fazla bakteri bulunabiliyor yatağınız aldıktan 10 yıl sonra ağırlığının iki katına ulaşır nedenmi göremediğimiz canlıların pislikleri ve ölüleri sayesinde normal bir insan günde 8 ile 10 arası gaz çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?