- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Yolda bişeye basarım korkusuyla yere bakarak yürüyorum. insanlar neden tepki göstermiyor onu anlamıyorum.Aynı durum bende de var. Hatta biraz daha fazlası da sayılabilir. Temizlik hassas bir konu, çok özür diliyorum ama yere tüküren öküzden tiksinmek bizim suçumuz değil, az evvel dediğim gibi onun öküzlüğü...
Peki nasıl tepki vermeliyim bilmiyorumTakıntı değil ki bu olması gerekendir bu zaten.
Normal karşılasan garip olurdu :)
Peki nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
Geçen gün biri arabada nasıl burnuyla oynuyor aman allahım
Nerdeyse kaza yapacaktım.
Genelde ters ters bakıyorum
Ama karşı taraf alışmış çaktırmamaya çalışarak yapmaya devam ediyor
Bebeklerin kakası yetişkin kakası bir değilbebekler çok sık gaz çıkarıyor kaka yapıyor ve siz onu elinizle temizliyotsunuz ha birde kusuyorlar ellerin her yerlerine sokuyorlar umarım bu takıntılarınız sadece yetişkinler içindir
Bir konuya bu kadar sevinmemiştim. Yalnız değilmişim! Günde defalarca el yıkadığım oluyor... :)Yolda bişeye basarım korkusuyla yere bakarak yürüyorum. insanlar neden tepki göstermiyor onu anlamıyorum.
Ha pet şişe atılmış ha tükürmüş bana farketmiyor.
Aslında diğerinede kimsenin bir laf ettiği yok ya.
Neyse
Bazıları bebeğin altını değiştirip elini yıkamiyor yaa.. İğrenç insan.. Veya aynı kasikla kendi yiyor,çocuğuna yediriyor yine aynı kaşıgi sofranin ortasında duran herkesin yiyecegi ortak bir mezeye daldırıyor.. IgrenclikBebeklerin kakası yetişkin kakası bir değil
Temizlerim ama çok dikkat ederim.
Bazısı alt açma bezini koymadan orda burda koltukta yatakta heryerde açar dellenirim.
Atıyorum elbisesine bulaşmış çocuğun değiştirmiyor, kazağın altına sıkıştırıyor
Bende defalarca yıkarım.Bir konuya bu kadar sevinmemiştim. Yalnız değilmişim! Günde defalarca el yıkadığım oluyor... :)
Gerçekten çok kafaya takıyorum.Hepimiz tiksiniriz bunlardan da sizin durumunuz biraz daha ekstrem. Günlük yaşamınızı etkileyen boyuta gelmiş ve evet buna takıntı deniyor. Şimdi bunun için kısa süreli terapiler mevcut, o terapilere katılabilirsiniz. Çabuk çözüme ulaşır yani, bu sizin için bir stres kaynağı haline geldiyse terapi öneririm ben.
Hadi arabada gormusun, ben ekmekcide gordum. Allahtan baska ulkedeydiPeki nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
Geçen gün biri arabada nasıl burnuyla oynuyor aman allahım
Nerdeyse kaza yapacaktım.
Genelde ters ters bakıyorum
Ama karşı taraf alışmış çaktırmamaya çalışarak yapmaya devam ediyor
Gerçekten çok kafaya takıyorum.
Yani annem yapsa bir daha ömür boyu yanına gidip gelmem uzak dururum.
Ve çok sık rastlıyorum.
İnanlardan tamamen uzaklaşıyorum öyle bir durumdada.
Keşke bu ülkede de olmadığına inansamHadi arabada gormusun, ben ekmekcide gordum. Allahtan baska ulkedeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?