Bu takıntımı yenerim.

Cordelia

To be or not to be…
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
41.523
210.164
798
Herkese merhaba.
Eşimle bir sürü sorunu aşmaya çalışıyor ve yeniden deniyoruz. Sözlerini tutuyor.
Haftada bir gün alkol kullanıyor.
Alkole karşı bir insan değilim fakat çok içen, ayakta zor duran, sarhoş ağız konuşan adama (kadın olursa sorun yok) tahammülüm yok. Nedenini bilmiyorum.
Merak edenler için sarhoşken küfür, dayak vb. bir durum yok. Babam içmez. Sarhoş bir adamla ilgili hatırladığım kötü bir anım yok.
Ben eşimi bu halde görünce aşırı sinirleniyorum. Bunun sebebi ne olabilir?
Bana yardım edin. Bu durumu umursamak istemiyorum. Böyle kötü hissetmek istemiyorum. Sizce çözümü nedir bunun?

Son düzenleme:
Bende böyle düşünüyorum. O güçlü dev gibi adamı öyle aptal saptal bir halde görmek çok üzücü.
Aksine eğleniyor olmanız lazım, ben öyle düşünüyorum.
İçinizde bir yerlerde sığınma demeyeyim ama sırt yasladığınız ilişkiniz var ise, tedirginlik yaşıyor olabilirsiniz.

Bende böyle düşünüyorum. O güçlü dev gibi adamı öyle aptal saptal bir halde görmek çok üzücü.

Dahası eşinizin kendi öz iradesiyle ve para harcayarak kendini o duruma sokması... Haklısınız bu çok can sıkıcı...
Kendisinin yorumu ne peki?

Ben de sevgilimi veya flörtümü sarhoş bile değil çakır keyf görünce bile direkt soğuyorum ve o ilişki orda bitiyor benim için. Ama benim babam alkolik. Belki anımsayamadığınız bir anınız vardır. Belki de etrafta gördüğümüz kötü şeyler yapan erkekler her nasılsa bunları hep alkol yüzünden yapmış oluyor yoksa melekler ya (!) bilinçaltınızda bu vardır. Bilmiyorum

Aksine eğleniyor olmanız lazım, ben öyle düşünüyorum.
İçinizde bir yerlerde sığınma demeyeyim ama sırt yasladığınız ilişkiniz var ise, tedirginlik yaşıyor olabilirsiniz.
Nasıl eğleneyim, nasıl düşüneyim. Cidden bana bir bakış açısı verseniz harika olur.

Çok mantıklı. Mutlaka birşey var. İçip içip döven, öldüren erkeklerin haberlerini okuyoruz her gün.

Nasıl eğleneyim, nasıl düşüneyim. Cidden bana bir bakış açısı verseniz harika olur.
Siz de ona katılın mesela, dans edin, şarkı söyleyin.
Saçma saçma konuşturup videoya çekin, çok güzel anılar bunlar.
Dili çözülecek ve içinde ne varsa dökecektir.
Cesaret oyunu oynatıp yine normalde yapmayacağı şeyler yaptırın.
Hayal gücü size kalmış

Dahası eşinizin kendi öz iradesiyle ve para harcayarak kendini o duruma sokması... Haklısınız bu çok can sıkıcı...
Kendisinin yorumu ne peki?
Bu hale gelene kadar içmeye ne gerek var dedim. Halimde ne var dedi. Yani sanırım demeye çalıştığı oydu. Ayakta zor duruyordu. Elektrikler yok. İkide bir düğmelere basıp elektrik mi gitti diye soruyor. Komik geldi şimdi düşününce.

Deneyeceğim. Umarım başarırım
Teşekkürler

Çok mantıklı. Mutlaka birşey var. İçip içip döven, öldüren erkeklerin haberlerini okuyoruz her gün.
Ben alkol kullanırım severim de ama yanımdaki erkek bir iki kadehten fazla içince tiksiniyorum ondan, babam aklıma geliyor. Siz alkol tüketmiyorsanız birlikte için. Bütün kötülüklerin anası alkol değil alkolün arkasına sığınan kötü insanlar Birlikte biraz içip eğlenince bu duygunuzu yenersiniz diye düşünüyorum eğer içmiyorsanız. Haftada bir içmek aslında abartılı gelmiyor bana ama size rahatsızlık veriyorsa sarhoş oluyorsa haftada bir haftada hiç olmalı. Bence mutlaka konuşun kontrolünü kaybedecek kadar içiyorsa. Eğer öyle değilse siz de ona ayak uydurabilirsiniz

Bende onu diyorum. Şöyle tadında bırak. Bunu daha başaramadım. 1.5 yıldır haftada 1 güne düşürdü ama ölçü konusunda sıkıntı var.
Çok güzel bakıyor yoksa çekilmez dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…