Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
martın başında detaylı renkli ulturasona giricem bakalım belki orda net çıkar teşekkür ederim inşallah kızdır...

he bu arada yazmayı unuttum oğlumda 2 aylıkken hissettim pıtırtılarını bunda 5. ayıma tam girdim yeni yeni, atmaya başladı çok hafif
Oglumda cok erken hissetmistim tekmeleri. Bu biraz lapaci. 19.haftamdan itibaren net hissetmeye basladim ben de. Kizlar gec oynar diyorlar ama bakalim. Haftaya ayrintiliya girecegim, orada belli olacak dedi doktor. Oncekinde yuzde 75 kiz demisti.

ben de merak ettim canım
doğum tarihim 29 04 1979 hamiş kaldığım ay ocak

oğlumada bakar mısın merak ettim tutuyo mu 2006 yılının ocak ayında hamile kaldım

merhabalar.

ben de merak ettim rica etsem bakabilrimisin..
doğum tarihim 08.02.1982

sat 13 aralık 2010

teşekkürler

doğum tar 6-4-1976
hamile kaldığım ay aralık 2010
ilk çocuğumada bakarsan sevinirim oda aralık 2000

1982 ağustos hamile kalınan ay 2010 eylül için, birde önceki çocuğum 2006 ağutosta hamile kaldım bakabilirmisin sana zahmet

merhabalar.

ben de merak ettim rica etsem bakabilrimisin..
doğum tarihim 08.02.1982

sat 13 aralık 2010

teşekkürler
Tabii ki bakarim.
Eger ocak ayina girmeden hamile kaldiysan kiz. Ocakta kaldiysan erkek gorunuyor canim. Son adet tarihinden ne kadar sonra hamile kaldigini bilemiyorum. Yumurtlaman ocak'ta mi yoksa aralik'ta mi oldu acaba?Adetin 20 aralik gibi bitmisse ve takip eden 11 gun icinde kaldiysan (ki muhtemelen oyledir) o zaman kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…