canim seninkini yanlis bakmisim erkek gorunuyor yoldaki.canim benimkinide bakarmisin
27 mart 1987
sat 2 ocak
kizimada bak istersen 16 hazian 2009da hamis kalmistim ona bak bakim tutyomu
canim seninkini de yanlis bakmisim erkek gorunuyor.ben de merak ettim canım
doğum tarihim 29 04 1979 hamiş kaldığım ay ocak
oğlumada bakar mısın merak ettim tutuyo mu 2006 yılının ocak ayında hamile kaldım
ilk cocugun kiz, ikinci de kiz gorunuyor canim.
Erkek gorunuyor canim.
Vallahi pes ediyorum. Halbuki ne heveslendimdi mucize gibi bir takvim var elimde diye :) Kardesimi bile gaza getirmistim ikincide kiz yakasin diye :))) Guvenmeyelim bari ne yapalim?( malesef canım ikiside erkek tutmadı.bu hesaplamalarda yaş ve hamile kalınan ay çok önemli yani şöleki senenin sonunda hamile kalanlarda hesap dikkat edilmeli çünkü gelecek seneye doğum oluyo ve yaşda değişiyo diye düşünüyorum
Oglan gorunuyor canim.
erkek gorunuyor canim senin bebis.
erkek gorunuyor canim senin bebis.
ekleyeyim ama kafaniz karisir.takvimi buraya ekleyebilirmisin Japones
ekleyeyim ama kafaniz karisir.
erkek gorunuyor canim.banada bakarmısınız d.t 01.06.1981 son sat 15.12.2010 tesekkurler
erkek gorunuyor canim senin bebis.Ikiz mi seninkiler? Ikizler hakkinda bilgim yok canim, yanlis olabilir.slm arkadaşım ne lazın cinsiyet için:)
31.01.1986 doğumluyum cnm kasımda hamile kaldım:) bnmkilerede bakabilirmisin sana zahmet
bnmde içime erkek doğuyor ama kız dedi dr bide bnm ikiz:) wallahi hiç kız gibi gelmiyo bana ama kesin dedi adam acaba yanılmışmıdır kii:97:erkek gorunuyor canim senin bebis.
Bildigin cin takvimi seklinde. Ama hesaplamasi karisik.Bu listeye baktiginizda bazilarinizinki tutar soylediklerimden bazilarinizinki tutmaz. Hamile kaldiginiz ay kadar dogum ayiniz da onemli. Benim bile kafam karisiyor hesaplamaya calisirken.Yine de bak canim, nasil istersen:olsun canım çok merak ettim nasıl bişey
Kiz gorunuyor canim seninki.03.02.1982 - Hamile kaldığım ay Kasım
balar mısınız,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?