olur cnm nasıl istersen benim burcum aslan erkek arkadaşımın burcu kova arasındaki ilişkimize bak snr benim bu seneki iş durumuma bakabilirsin kpss kazanacakmıyım birde onunla ilgili genel bakarmısın
olur cnm nasıl istersen benim burcum aslan erkek arkadaşımın burcu kova arasındaki ilişkimize bak snr benim bu seneki iş durumuma bakabilirsin kpss kazanacakmıyım birde onunla ilgili genel bakarmısın
canım geçmişte mutlu anların olmuş bu aralar sürekli o günleri düşünüyorsun mutlu anlarını hatırlıyorsun.erkek arkadaşınla ayrılmayı senmi istemiştin bilmiyorum ama doğru bir karar vermişsin bu konuda yada erkek arkadaşının sana haksızlık yaptığını dşünüyorsan merak etme hak yerini buluyor.sen toprak grubundan biriyle ilişkiye başlamayı mı düşünüyorsun eğer böyle bir düşüncen varsa yada böyle birşey çıkarsa karşına belkide bu davranışınla eski erkek arkadaşın hakettiğini bulacak.Pinhani - Çok Aşık (JoyTurk Akustik) - YouTube şarkı radyoda çalıyordu sana gelsinneyse döndüm falına.canım erkek arkadaşınla ilgili barışsanızda sen ona güvenmiyordun sanırım öyle hatırlıyorum yanlışmı bilmiyorum falında da güvenilmez biri diye çıktı yani gelecekte hayatında biryerde olsada güvenmediğinden sorun yaşarsınız.girişimde bulunduğun bir konuda iyiye gittiğini düşünürken sonradan olumsuz seyretmiş ama bu neyle ilgili bilemedim.yakın zamanda duygusal anlamda pek birşey hissetmediğin biriyle ilişkiye başlayabilirsin.canım senin aklınd yalnız olsanda bile maddi anlamda iyi durumda olmak var ilerde rahat bir yaşamın olsun istiyorsun.gelecekte bunları yapman için şansın açık.kendinle barışıksın ve kontrolü kendi elinde tutuyorsun.işle ilgili konuda bazı olumsuzluklarmı yaşadın etrafındakiler çabalarsan bunu başaracağını düşünüyorlar.ilerde işle ilgili çabalarının sonucunu aldığını göreceksn başarılı olacaksın sorumluluk alacaksın.aldığın sorumluluklar seni zorlayabilir fakat sen seçimlerinle kaderine yön verebilen birisin bunu da sen seçtin.yakınında senin kötülüğünü isteyen birini farkedeceksin
bu kadar canım ben fazla anlamıyorum umarım doğru yorumlamışımdır
cnm biz ayrıyız 1 yıldır yüzyüze görüşmedik hiç sadece ssyal medyadan yada tlf görüştük enson 2 hafta önce çok ciddi tartışmamız oldu birbirimizin yüzü dahi görmeye tahammülümüz yok anlayacağın onun hayatında biri var mı yada onunla ilgili bi fal açarmısın
canım o zaman sende hem benim için hemde sevgilim için fal açarmısın
bakarım cnm ne demek onun hayatında ne var ne yok ne oluyor her anlamda bak cnm
canım merakımdan soruyorum yanlış anlama istemezsen cevaplamayabilirsinde. madem 1 senedir ayrısınız yüzyüze görüşseniz birbirinize girersiniz neden hala onunla ilgili şeyleri merak ediyorsun hala seviyorsun galiba
sadece tlflarda ve msjlarda görüştük falan işte ama ne olduysa bilemiyorum bi anda soğudu işte bilmiyorum sevgi var ama bende ona onunkini bilmiyorum
canım benim fallara bakabilcenmi seni bekliyorum bende seninkine bakıyorum şimdi
Büyük mutsuzluk vermeyecek bir kavga, gerilim.
Zihinsel bulanıklık, uyumsuzluk.
Rahatsızlığı geçici olacak kayıp ve üzüntü.
Anlaşmaların geçerliliğini yitirmesi, karmaşa, savaş yaşayacaksın demek Entrikacı, güvenilmez, dedikoducu ve saman altından su yürüten bir kişilik var burda
Vizyonsuzluk.
Tehlikeli bir düşman.
Gerçekleri bir yönüyle, işine geldiği gösterebilen biri.
Namus budalası gibi gözüküp, ahlaksızlık yapabilen, sadık olmayan birisi bu
Doğuştan girişimci, para kazanmayı bilen bir kişilik.
Hayal gücünün ve zihinsel aktivetinin yetersizliğine karşılık, her durumun altından kalkabilen maddi yetenekler.
Azim ve değişen durumlama adapte olmayeteneği. Pratiklik
Riskleri kazanca döndürmeyi bilmek, iyireşeksler.
Güvenilir, hayırsever dengeli bir kişilik.
Şazla konuşmayı sevmeyen, suskun biri.
İlgi duyulan konularda başarılı çalışmalar yapan, metodik bir zihin gücü.
El becerisi isteyen işlerde başarı.
Zor kızan ama bir kez kızınca acımasız olabilen, zor seven ancak sevdiklerine karşı sadık birisi görüyorum Kendine güven, yaşama sevinci, zenginliktutkusu. Cesaret, güç ve dürüstlük.
İrade gücü, olgunlaşma.
Karizmatik bir görünüş.
Canlılık, çeviklik ve ihtiras bir zaman geçireceksin
Objektişik, olayları her yönüyle görme çabası, ayrıntılara verilen önem.
Asalet, gelenekleri gözeten bir kişilik.
Sadık bir arkadaş. İyi bir evlilik var sende
Hayal kırıklığı.
Hastalık.
İsteklerin karşılanamaması, mahrumiyet
Duygusal boşluğa girebilirsin
Ayakları yere basmayan bir güven duygusu. genel olarak olumlu söyluyor kartlar bu seninki cnm
tarot kartları ne kadarlık bir zmaanı gosterir ben agustosun sonunda baktırmıstım 1 ila 4 ayı gosterir demişti bakan kişi ve bekledigim haberi kasım gibi alıcagımı soyledi ilk baktırılanmı gecerli olur sonradan baktırdıklarımda farklı farklı seyler cıktı ya
canım ben acemi olarak tarot bakıyorum ama hiç öyle kartlardan 3 ay 5 ay gibi bir zaman yazmıyor fakat fal bakma yöntemiyle bakıp öyle zaman verenler var ben tabi o kadar bilemiyorum ama bazen tahminen yada hissettiğim zaman yazıyorum ama genelde öyle rakam vermem "yakında,ilerde, 3 5 gün içinde " gibi zaman kullanıyorum
canım bunu nasıl yazdın böylekendin yorumlasaydın ya canım
sor canım ya tam bende sana özelden mesaj atmıştım
Eki Görüntüle 816422 Eki Görüntüle 816424 Eki Görüntüle 816425 Eki Görüntüle 816427 Eki Görüntüle 816432 Eki Görüntüle 816433 Eki Görüntüle 816434 Eki Görüntüle 816435 Eki Görüntüle 816436 Eki Görüntüle 816438 Eki Görüntüle 816439 Eki Görüntüle 816441 Eki Görüntüle 816442
gayet açık aslında düşmanların var ama cevrende sadık bi dostunda var çabuk sininrlenen bi karakterdesin herşeye hemen umudunu yitiren ihtimal bile bırakmayan birisin bu arlar düşünmeyi yada yapmayı ertelediğin planların var bir dilek dilediğini görüyorum ama bu yakın zamanda olucak bi ihtirasın olabilir ama neyle ilgili olacak bilmiyorum haber görüyorum ama birisi olumsun olucak üzüleceksin ama bu üzüldüğün şeyde hayır olucak erkek arkadaşınla ilgili kafana çok takmışsın hayatında birinin olup olmadığını merak ediyorsun sanırım ama hayatında birisi gözükmüyor sadece ailesiyle ilgili maddi sorunları sıkıntıları var bi arkadaşıyla sanırım tartışmış göürnen bu genel olarak olumlu yani bi tartışma olcak ama aranızda o kadarda önemli olmayacak alttan almanı öneririm bu kadar
sadece tlflarda ve msjlarda görüştük falan işte ama ne olduysa bilemiyorum bi anda soğudu işte bilmiyorum sevgi var ama bende ona onunkini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?