cok farklı seyler soyleyenler oldu kelebek falı baktırdım katina baktırdım tarot baktırdımbinnazabla comdan arnisa ya tarot baktırmıstım o 1 ila 4 ay gibi bir zaman dilimini gosterir demişti bana en guzeli bir kere baktırıp sonra bulasmamak ya cok kafa karıstırıyorlargenelde bana hep kasım ayı dediler ama gorcez
canım seninki bir tehlikeden kaçmak zorunda kalmış sanırsam bu işle ilgili bir mevzu.daha öncede aynı hatayı yapmış artık ne yaptıysa.seninki artık yeni bir ilişkiye başlaması için eskisinin bitmesi gerektiğini düşünüyor.su grubundan bir kadınla tanışmış bugünlerde yani onunla ilişkisi olabilir bilemiyorum ama hayalindeki gibi biri bu kadın.işiyle ilgili sorunları var bunu yakın zamanda daha iyi anlayacak emeklerinin karşılığını alamadığını düşünecek.seninki biraz sorumluluklarından kaçan biri galiba.hem işinde hem varsa ilişkisinde sorunlar yaşayabilir.erkek arkadaşının yaşadıkları daha çok kaderinde olduğu için sanırım böyle gelişiyor olaylar.hayatındaki işiyle ilgili sorunlarını ilerde çözecek ve kendisi için doğru olan mesleği yapacak.mesleğinde iyibir yere gelecek.yalnız işinde iyi bir noktaya gelsede seninkinde iş ve aşk ilişkilerinin önünü kesen zihinsel yada ruhsal bozukluğu var yine sorunlar yaşayabilir.
cnm bi soru sorucam onun hayatında ben varmıyım yada görüşme olcak mı
canım falda öylebirşeye rastlamadım senin için tekrar kart açtım ondada rastlamadım daha çok erkek arkadaşın çalışıyormu bilmiyorum ama bir projesimi iptal olmuş işle ilgili sanırım bir sorunu var onunla meşgul bir yere kapanmış sanki kısıtlanmış gibi yaşıyor.
onun hayatında dediğin gibi birisi var değil mi
canım o basak ben ıkızler burcuyum.her 5 dkda bır msj yazabılırsın dedıgı ıcın sıte beklemek zorunda kaldım bırde sana msj atayım derken kendıme msj atmsım o 5 dk 10 oldu anlıcagın en son burdan yazım dedim :) senin falında böyle
Kız cıkmıs canım İsteklerin kısa bir süre gecikecek ama sonunda mutluluk senin olacak.
Fil gördüm birisi sana bir konuda destek olcak aynı zamanda zenginlik anlamınada gelir ama daha cok gönlü zengin gibi iyi kalpli birisi bu.
Kese cıkmıs altın kesesi Keder, tasalarınızı bir kenara atıyorsun.ve burda yalnız basına düşünen biri var sen bu kişiyi ihmal ediyorsun gibi hissettim ben.onu aramalısın ararsan ilk zamanlar sıkılabilirsin ama sonu senin için hayırlı olabilcek seşilde sevindirici olucak.3 tane yol gördüm ben.ördek cıkmıs evlilik anlamına gelir ama sanki sıkıntılı bir evlilik gibi.yanında yılan cıkmıs.yılan hem zengıınlık hemde sana sinsice yaklasmaya calısan seni kandırmak isteyen biri anlamında.05 li telefon haberi cıkmıs.sankı yakınından biiri ama cok yakının cok mutlu olabılcegı bır olayla karsılasıcak nasıl desem sen degılsın bu sevgılısıyle cıddı bı adım gibi bişey olucak hıslerıme göre sen degılsın ama cok yakın biri.sende cok mutlu olucaksın .bu kadar görebıldım canım ben.
canım o yalnız başına düşünen ihmal edilen kişi ben olmalıyımhiç onu aramayı düşünmüyorum sağol canım
yok cnım düşünen bir erkek ben o dıye yorumlamıstım ama belkıde baska bır erkek senı düşünüyordur.ama erkek kesin.
canım falını yorumladım ama pek iyi şeyler çıkmadı moralin bozulmasın diye yazmadım istersen yazayım
yaz tatlım
böyyle daha merak edıcem.
canım bu 3. kartları açışım ilkinde sana açmıştım kartları sonra erkek arkadaşının hakkındaki düşüncesini sorunca onun niyetine açtım 2.de de başka bir kadın çıktı bende tekrar açtım bundada başka bir kadın çıktı.orta yaş yada biraz orta yaştan büyük bir kadın var onu düşünüyor ama belki annesi falandır yani aldatma falan gibi olmayabilir bilmiyorum.kızkardeşi falanda olabilir onunla ilgili bir sorunu var bir mücadele veriyor.hasta kızkardeşi falan varmı?biraz sıkıntılı bu aralar.babası hayatta mı hayattaysa sağlık sorunları olabilir.bugünlerde işiyle ilgili olumlu bir gelişme olmuş.yakın zamanda bir kutlamaya katılacak.erkek arkadaşın idealleri uğruna ilişkiyi terk edebilir.etrafındakiler genelde kendisinin çıkarları uğruna çatışmaya girdiğini düşünüyor.bu çatışmalar yüzünden iş arkadaşlarıyla sorun yaşayabilir.erkek arkadaşın biraz tuhaf biri galiba bana nedense öyle geldi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?