Bu Tarotu yorumlayabilen varmı

bencede zaten hergün hergün baktırınca ne çıkacak bilmemki artık bugün bakkala gideceksin, sabah kahvaltı yapacaksın, akşam duş alacaksın sonra da uyuyacaksın ama işte insan bazen boş şeylere sarıyor böyle

cnm bi soru sorucam onun hayatında ben varmıyım yada görüşme olcak mı

canım falda öylebirşeye rastlamadım senin için tekrar kart açtım ondada rastlamadım daha çok erkek arkadaşın çalışıyormu bilmiyorum ama bir projesimi iptal olmuş işle ilgili sanırım bir sorunu var onunla meşgul bir yere kapanmış sanki kısıtlanmış gibi yaşıyor.

cnm bi soru sorucam onun hayatında ben varmıyım yada görüşme olcak mı

canım o basak ben ıkızler burcuyum.her 5 dkda bır msj yazabılırsın dedıgı ıcın sıte beklemek zorunda kaldım bırde sana msj atayım derken kendıme msj atmsım o 5 dk 10 oldu anlıcagın en son burdan yazım dedim :) senin falında böyle

Kız cıkmıs canım İsteklerin kısa bir süre gecikecek ama sonunda mutluluk senin olacak.
Fil gördüm birisi sana bir konuda destek olcak aynı zamanda zenginlik anlamınada gelir ama daha cok gönlü zengin gibi iyi kalpli birisi bu.
Kese cıkmıs altın kesesi Keder, tasalarınızı bir kenara atıyorsun.ve burda yalnız basına düşünen biri var sen bu kişiyi ihmal ediyorsun gibi hissettim ben.onu aramalısın ararsan ilk zamanlar sıkılabilirsin ama sonu senin için hayırlı olabilcek seşilde sevindirici olucak.3 tane yol gördüm ben.ördek cıkmıs evlilik anlamına gelir ama sanki sıkıntılı bir evlilik gibi.yanında yılan cıkmıs.yılan hem zengıınlık hemde sana sinsice yaklasmaya calısan seni kandırmak isteyen biri anlamında.05 li telefon haberi cıkmıs.sankı yakınından biiri ama cok yakının cok mutlu olabılcegı bır olayla karsılasıcak nasıl desem sen degılsın bu sevgılısıyle cıddı bı adım gibi bişey olucak hıslerıme göre sen degılsın ama cok yakın biri.sende cok mutlu olucaksın .bu kadar görebıldım canım ben.

onun hayatında dediğin gibi birisi var değil mi

canım bak fal bu çıkmayadabilir.erkek arkadaşın için ilk açtığımda su grubundan bir kadın çıktı ben öyle yordum ama olmayabilirde sonra sen sorunca tekrar açtığımda bir kadına rastlamadım daha çok işiyle ilgilimi bilmiyorum başka bişeyle meşgul çıktı ama tekrar tekrar bakınca doğru çıkmayabiliyor. bence bu kadar takma canım sana diyorum ama tabi insan bazen takıyor üzülüyor anlıyorum seni.

onun hayatında dediğin gibi birisi var değil mi

canım o yalnız başına düşünen ihmal edilen kişi ben olmalıyım hiç onu aramayı düşünmüyorum sağol canım

canım o yalnız başına düşünen ihmal edilen kişi ben olmalıyım hiç onu aramayı düşünmüyorum sağol canım

yok cnım düşünen bir erkek ben o dıye yorumlamıstım ama belkıde baska bır erkek senı düşünüyordur.ama erkek kesin.

canım falını yorumladım ama pek iyi şeyler çıkmadı moralin bozulmasın diye yazmadım istersen yazayım

yok cnım düşünen bir erkek ben o dıye yorumlamıstım ama belkıde baska bır erkek senı düşünüyordur.ama erkek kesin.

canım bu 3. kartları açışım ilkinde sana açmıştım kartları sonra erkek arkadaşının hakkındaki düşüncesini sorunca onun niyetine açtım 2.de de başka bir kadın çıktı bende tekrar açtım bundada başka bir kadın çıktı.orta yaş yada biraz orta yaştan büyük bir kadın var onu düşünüyor ama belki annesi falandır yani aldatma falan gibi olmayabilir bilmiyorum.kızkardeşi falanda olabilir onunla ilgili bir sorunu var bir mücadele veriyor.hasta kızkardeşi falan varmı?biraz sıkıntılı bu aralar.babası hayatta mı hayattaysa sağlık sorunları olabilir.bugünlerde işiyle ilgili olumlu bir gelişme olmuş.yakın zamanda bir kutlamaya katılacak.erkek arkadaşın idealleri uğruna ilişkiyi terk edebilir.etrafındakiler genelde kendisinin çıkarları uğruna çatışmaya girdiğini düşünüyor.bu çatışmalar yüzünden iş arkadaşlarıyla sorun yaşayabilir.erkek arkadaşın biraz tuhaf biri galiba bana nedense öyle geldi canım.

yaz tatlım
böyyle daha merak edıcem.

tarot bakabilen varsa rica etsem banada bakarmısınız, çok merak ediyorum tarot baktrmak istiyorum çoooook:)

saol tatlm ablaasıdır blkı.evt tuhaf bırı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…