- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.800
- 448
dimi ya bende bişey var diyorum ama ne :)Gizem'in konuşmasına sinir oluyorum.. Sürekli ağzında şeker var gibi dişlerinin arasından 'şşşşşlayarak' konuşuyor..!
evt ya agiz yapisi konusurken bakamiyorumGizem'in konuşmasına sinir oluyorum.. Sürekli ağzında şeker var gibi dişlerinin arasından 'şşşşşlayarak' konuşuyor..!
kıskaclık ne zamandan beri temiz kalplilik olduysa artık. bunu da bunlarda gördük.onun kalbi temiz demiyorlar mı birde
fesatlığından kıskançlığından ölecek
kalp temizliğini biz çok yanlıs anlamısızyani kavga çıktığında elinde telefon kamerası ile koşturan birinin kalbinin temizliğini geçtim, bir kalbinin olup olmadığı bile tartışılır
Allah kimseyi ayşegül ayşenur ve tuğce gibiler ile karşılaştırmasınkimse aysegüle saygısız demedi gördünüz mü? nur biraz sesini yükseltti diye herkes nura saygısız demişti ama.
amin deli ettiler beni burda ya stüdyoyu basasım varAllah kimseyi ayşegül ayşenur ve tuğce gibiler ile karşılaştırmasın
Gidip onların ağzını yırtasım geliyor ağlak tuğçeamin deli ettiler beni burda ya stüdyoyu basasım var
Ya onun ne olduğu belli değil zaten netten bi araştır töbe töbeaha aysenur şarkıcı olur kesin
aman aman bi sesi yokaha aysenur şarkıcı olur kesin
o da nura sinsi diyorGidip onların ağzını yırtasım geliyor ağlak tuğçe
Çirkef patavatsız terbiyesiz ayşegül
Sinsi pislik ayşenur
kız nerden gördünüz ben görmedimYa onun ne olduğu belli değil zaten netten bi araştır töbe töbe
Sorma bide gözlerini devire devire patavatsız şekilde konuşmuyormu çıldırıyorumo da nura sinsi diyorinsan kendi özelliğini baskasında sanırmış ya
aman aman bi sesi yokaysegülle ayşenuru bide tuğçeyi eline dolayıp dinlene dinlene dövesin
Ayşenur balcı yazıp görsellere bi bas yeterlikız nerden gördünüz ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?