elimi onlara bulastırmak istemiyorumaman aman bi sesi yokaysegülle ayşenuru bide tuğçeyi eline dolayıp dinlene dinlene dövesin
demek ki öyle büyümüş öyle alışmış şimdi de millet tepki verince şaşırıyorSorma bide gözlerini devire devire patavatsız şekilde konuşmuyormu çıldırıyorum
Yok ya onun yolu yol değil ama istese doğru bu sinsiliğiyle herkesin kucaģında geze geze şarkıcıda olur
ya bu ayşegül için nurellanın yiğeniyle sevgili diyorlar twitterda ama doğru mu bilmiyorum.Vay be, şu ayşegülün konuştuklarından bir cümle Nur söyleseydi hemen haddini bildirirdi jüri. Bu kız yapımcının kızı falan mı acaba hala cevap veriyorlar?
buradan bir üye demişti aysenurun yarısmadan önceki hali diye you tube da videosu var ona bakmıstım ben de.kız nerden gördünüz ben görmedim
Ay benim çevremde bana öyle konuşan bi tip olucak şöyle elimi o prasa saçlarına dolayıp yerden yere vururdum heraldeelimi onlara bulastırmak istemiyorum
demek ki öyle büyümüş öyle alışmış şimdi de millet tepki verince şaşırıyor
bende onu gördüm yaburadan bir üye demişti aysenurun yarısmadan önceki hali diye you tube da videosu var ona bakmıstım ben de.
Yok ya onun planlı oldugunu aysenur ağzından kacırmıstı. yine mi çekemedik dedi öyküyle konusurken ama oraya kimse dikkat etmedi.Ay benim çevremde bana öyle konuşan bi tip olucak şöyle elimi o prasa saçlarına dolayıp yerden yere vururdum heraldebide nuru videoya çekmişler şansa olaylar olunca telefon elindeymişte cekeyim bari demiş bu millette yedi
Kim bu aysenur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?