Olabilir belkide aysegul bgnde yildiz aldi ne bicim giyinmis yineayakkabı konusunda yorum yaptığı için olabilir mi
o kendi kendine triplere giriyo zaten ara sıra
Kilolarından rahatısız oluyor bence o kadar fiziği düzgün kızların yanında daha da kötü hissediyor olabilirNdn hic ayaga kalkmiyor nurella acaba
Yegeniyle cikiyormus nurellaninhala beni çok mu seviyorsun aaa ne kadar önemliymiş bu ayşegülün sevgisi.
hala beni çok mu seviyorsun aaa ne kadar önemliymiş bu ayşegülün sevgisi.
Giriste calan sarki hele eslik etmesi beni öldürüyor ya igreclik abidesiKilolarından rahatısız oluyor bence o kadar fiziği düzgün kızların yanında daha da kötü hissediyor olabilir
El ve yüz ile ben çok gülüyorum o öyle yaptıkça şarkıyı da bilmiyor eşlik etmeye çalışıyorGiriste calan sarki hele eslik etmesi beni öldürüyor ya igreclik abidesi
ayşegülün kendini neden birşey sandığı ortada
nurella sağolsun
Evet bilmiyor agiz hareketleri cok komik oluyorEl ve yüz ile ben çok gülüyorum o öyle yaptıkça şarkıyı da bilmiyor eşlik etmeye çalışıyor
Issizlik sagolsun hergun 4 de showdayim guluyorum en azindanBen isteyim valla ufak videolarindan bile izleyemiyorum
tepesine çıkardı iyice bir haddini bildiremedi
Ezgi icin mi soyluyosun evet elbise guzel degil ama aysegulden iyi yani sankijuri de benim gibi düşünüyor ayakkabılar yakıyor elbise berbat.
Ayşegül müYegeniyle cikiyormus nurellanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?