- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ağlama duvarına döndü program. ben en son ilkokulda, 1. sınıfın ilk günü böyle ağlamıştımnasıl bir psikoloji var bunlarda allah kurtarsın
Nura da gıcık olmaya başladım. Neler yaptılar ona hala onlar için bisi dedi mi jüri karşı çıkmıyor çok pozitif yaklaşıyor ben olsam ayşegül nasılsa bende ona katı olurdum. OffHadi o kıskanıyor onu anladık da jüri niye bu kadar önemsiyor şu kızı hiç anlayamıyorum ve sinir oluyorum Nur hep bir adım atıyor ona o da çekip gidiyor Gıcık şey ya
ayy ben bu kızları neden hep kariştiriyorum
buldum..
Nur dan baskasini görmüyo gözüm ondan galiba
He ya he demi Allahım bende öyle diyorum kız neler diyor Nur hala ona yakınlaşmaya çalışıyor deli oluyorum burda sonra benNura da gıcık olmaya başladım. Neler yaptılar ona hala onlar için bisi dedi mi jüri karşı çıkmıyor çok pozitif yaklaşıyor ben olsam ayşegül nasılsa bende ona katı olurdum. Off
ben mi zevksizim bilmiyorum ama ben beğenmedim inan kikız kardeşi ama bugün şık allah için.
ağlama duvarına döndü program. ben en son ilkokulda, 1. sınıfın ilk günü böyle ağlamıştımnasıl bir psikoloji var bunlarda allah kurtarsın
He ya he demi Allahım bende öyle diyorum kız neler diyor Nur hala ona yakınlaşmaya çalışıyor deli oluyorum burda sonra ben
Bi tekben değilmişim bende begenmedim ezgiyi ayrıca kaş yapısı ne kadar tuhaf ya di miben mi zevksizim bilmiyorum ama ben beğenmedim inan ki
ben mi zevksizim bilmiyorum ama ben beğenmedim inan ki
evet dünde gizemle ezgiyi karıştırmıştın boynu ısırılmış gibi filan demiştin ya olsun
Bi tekben değilmişim bende begenmedim ezgiyi ayrıca kaş yapısı ne kadar tuhaf ya di mi
Evet bence de fazla ben dikkat ettim sadece Ayşegüle karşı öyle diğerlerine beğenmedim diyebiliyor ama Ayşegüle demedi hiç ne yapmaya çalışıyor acabahergün güzel olmuşsun deyip beğeniyor ya bende kızıyorum bu duruma oysaki ayşegülün hergün demediği laf kalmıyor nura bu kadar hoşgörü çok fazla ama
yaa durumum vahim mi yani onu mu demek istiyorsun
aynen aynen ben olsam gıcıkligina beğensem de begenmedim derdim gıcıklik değil mi ya nur artık çok fazla hoşgörü gösteriyor e anladık sinir etmek amacı ki etti de ama cevap vermeyerek et her yorumda güzel olmuş demek zorunda değilsin yanihergün güzel olmuşsun deyip beğeniyor ya bende kızıyorum bu duruma oysaki ayşegülün hergün demediği laf kalmıyor nura bu kadar hoşgörü çok fazla ama
Ayy ışte tuğçe yaezgi değil tuğçeden bahsediyoruz hatlar karıştı
Ayy ışte tuğçe yayukarıdaki arkadaşa karıştırıyorsun yorumunu okudum ezgiye gitti aklım yorumum tuğçeyeydi
Ezgi yi bende beğenmedim, ayakkabılar güzeldi ama elbise facia gibiydi...
Yarın Nur Ayşegül le barışmaya kalkarsa benim için biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?