- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ben o Muge Anliyi izleyemiyorum, mide bulantilari, bas agrisi basiyor beniOlur Luckyde isterse Acalim
Kizlar Müge anlida izlesek beraber olma mi
60 Gulme smileyi yaptimdi opucuk gelmis bak nasibe
Eh ne diyim siz mutluysanız biz de mutluyuz.Kime gore. Herkesin yasadigi ulke farkli.
Hosgeldin diyeyim sana.
Belissa simdi boyle davranmamin gercek nedeni acikliyorum.
Sanalda kimsenin gercekten sevilmeyecek kadar dusman, kimsenin sevilecek kadar dost olduguna inanmiyorum artik. Gereksiz tatsiz olaylar yasandi ama bitti. Simdi onumuze bakalim.
müge anlı ben de ciddi ciddi sinir yapıyor tivi ama isterseniz siz topik açın elbette katılanlar olurOlur Luckyde isterse Acalim
Olur Luckyde isterse Acalim
Du Bakiyim seninle saat farkimiz kacmis
Ve Katiliyorum..
orda saat 9 dio tr ayni degilmiHazir topik var ona gelin. Zaten yakinda gidiyorum rahat rahat takilirsiniz.
Seninle bir saat otekilerle iki saat.
Yoo duymadik ne zaman dugun nerdeymis gidip pasta yiyip bedava kola icerdikKizlar Kazen evleniyomus galiba, duydunuz mu boyle bisi
Ay ben duydum ama emin olamadım kimmiş o şanslı hatun merak ettim doğrusu tanıyor muyuz acep kkdan mı kiKizlar Kazen evleniyomus galiba, duydunuz mu boyle bisi
Senin icin 8 benim icin 9 yada sen 9 ben 10
O topik bos kalmis Tek basina izlenmio su fevziyeyi konusurduk biBen o Muge Anliyi izleyemiyorum, mide bulantilari, bas agrisi basiyor beni
Hatta anneme giderken Muge bittikten sonra gidiyorum, kadin muptelasi
Faceden yayinlamis, bekarliga veda partisi baslasin diye bisey yazmis, altina millet hayirli olsun falan yaziyorYoo duymadik ne zaman dugun nerdeymis gidip pasta yiyip bedava kola icerdik
Kizlar Kazen evleniyomus galiba, duydunuz mu boyle bisi
OlsunBenim icin 9 senin icin 10 olsun.
Ayy ne bileyim ki ben de cok merak ettimAy ben duydum ama emin olamadım kimmiş o şanslı hatun merak ettim doğrusu tanıyor muyuz acep kkdan mı ki
Öğrenmezsem orta yerimden çatlarım vallaAyy ne bileyim ki ben de cok merak ettim
Annem de bilmiyor ki kk falan, salardim araniza, ne yorumlar vardir onda simdiO topik bos kalmis Tek basina izlenmio su fevziyeyi konusurduk bi
orda saat 9 dio tr ayni degilmi
Kizlar Kazen evleniyomus galiba, duydunuz mu boyle bisi
Facede yayinlamis kuzu, hakkimda hayirlisi olsun, bekarliga veda partisi baslasin demisSen nerden duydun canımıniçi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?