Facede yayinlamis kuzu, hakkimda hayirlisi olsun, bekarliga veda partisi baslasin demis
Kk adina bi cumhuriyet gonderekSen nerden duydun canımıniçi?
Hediye de almak lazım şimdi.
Ben de seni tanıyorum jade ama neden böyle alaycı alaycı yazıyorsun anlayamadım. Biz de ciddi izleyip sinir krizleri geçirmiyoruz ama eğleniyoruz hoşumuza gidiyor yani.
Kk adina bi cumhuriyet gonderek
Kazen evleniyormuş duydun mu? Bizim sayemizde de tüm kk duyacak şimdiçok eğlenip stres atıyoruz önemli olan da bu
O zaman kk olarak bi cumhuriyet sende 2cumhuriyet gönderirsin olmami :-D
HarbimiKazen evleniyormuş duydun mu? Bizim sayemizde de tüm kk duyacak şimdi
Kazen evleniyormuş duydun mu? Bizim sayemizde de tüm kk duyacak şimdi
Amanın nevoşum ne zaman başlattınız? Normalde ilk görenlerden olurdum, gündemden çok uzak kalmışım gördün müGeleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
Adaylarınızı bekliyoruz..
Aaa ciddi mi hiç fark etmedim ben de pek faceye girmedğim için. Eee dedikoduları nerden yapcaz,Harbimibenim face yok artık farkındasın dimi kuzu :) kocama verdim oyun içinonu kullanıyodu sonunda verdim kurtuldum
Bugün başladık canımAmanın nevoşum ne zaman başlattınız? Normalde ilk görenlerden olurdum, gündemden çok uzak kalmışım gördün mü
Sağol bebişim
Herşeyden elimi ayağımı çektimAaa ciddi mi hiç fark etmedim ben de pek faceye girmedğim için. Eee dedikoduları nerden yapcaz,olmaz böyle ama
Ahahah aynen bu topikten ne dedikodular çıkarbu tarz benimden al haberi topiği olsun bu topiğin adı
iyi dedikodu kaynatıyoruz mübarek,
hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ne oluyor sana ya halini hiç yi görmüyorumHerşeyden elimi ayağımı çektim
Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
Adaylarınızı bekliyoruz..
Kazen evleniyormuş duydun mu? Bizim sayemizde de tüm kk duyacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?