Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yok canim bos olmaz bi mutluluklar dileriz
Kiz sinirsiz kola yemis pasta yemek daha ne olsun helede kazenin dugunu paraya kiymistir
Kazen paraya kıymayacak da ben mi kıyacam tivi görmek lazım düğünü valla

Hep oyun oyun nereye kadar bibi? Eşin yokken nası geçiriyorsun vakit Bizi iki oyuna sattın yani
işte sürekli online olman gereken bi oyun maalesef eşim sayesinde takıldım kurtulamıyorum eşim yokken oynuyorum hep hatta onun teliylede oynuyorum hastalık gibi bişey virüs gibi yayılıyor

Bence de hadi konuyu değiştirelim. Ayşegülle nur yarın barısıyor mu ? Fragmandan öyle izlenim aldım nur da illa barısmak için uğraşıyor

Bence de hadi konuyu değiştirelim. Ayşegülle nur yarın barısıyor mu ? Fragmandan öyle izlenim aldım nur da illa barısmak için uğraşıyor
ama ayşegül yanaşmıyor galiba bakalım neler olucak ama ben izliyemicem yarın dışarda o satte işim var neyse gece izlerim artık

ama ayşegül yanaşmıyor galiba bakalım neler olucak ama ben izliyemicem yarın dışarda o satte işim var neyse gece izlerim artık
Ben de bugun izleyemedim şimdi açtım da başlamış izleyeyım bari
of benım yemek yemem lazım ya nasıl üşeniyorum

Benim elbisem yok sen bizim yerimize git tivi
olur :)

Bu Aysenurda dudaklarini oyle uzatmasa olmuo mu acaba,
bu yasta silikon var herseyi yapay,
gizemi sevdim ben nur dogal gibi ama oda turkan soraya mi benzetmeye calisio kendini ne,
aysegulde buse terime benzemio mu ?

olur :)

Bu Aysenurda dudaklarini oyle uzatmasa olmuo mu acaba,
bu yasta silikon var herseyi yapay,
gizemi sevdim ben nur dogal gibi ama oda turkan soraya mi benzetmeye calisio kendini ne,
aysegulde buse terime benzemio mu ?
Nur zaten Türkan Şoraya benziyor ama bu hafta yerli ikonlar canladırılacak ya kesin Türkan olur o da.
Baktım baktım, aynen geçtim kanalı.

Peki o zaman ne diyim.

Son düzenleme:
olmus herhalde azize olmus resim koymustu kizlar,
cok benzemio biraz gozler haric cok bi alakasi yok :)
evet aslında esmerliği ve gözleri benziyor ama verdiği bazı pozlarda tam gençliği gibi duruyor.
Bu arada ben görmedim o fotoğrafı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…