Kazen paraya kıymayacak da ben mi kıyacam tiviYok canim bos olmaz bi mutluluklar dileriz
Kiz sinirsiz kola yemis pasta yemek daha ne olsun helede kazenin dugunu paraya kiymistir
ooooo Jade sakın o konulara girme çıkamam he kesin banlarlar beni
Bir dakika ya se bana şeytan mı dedin? Lütfen ama kızarımEski kanka mı Tanrım
Adamsın lukBu zamanda kim dost kim dusman belli olmuyor. Size tavsiyem kimsenin doldurusuna gelmeyin ve kimseye dusman olacak kadar kin duymayin. Kin kotudur, insanin icine de disina da zarar verir.
işte sürekli online olman gereken bi oyun maalesef eşim sayesinde takıldım kurtulamıyorumHep oyun oyun nereye kadar bibi?Eşin yokken nası geçiriyorsun vakit Bizi iki oyuna sattın yani
Kazen paraya kıymayacak da ben mi kıyacam tivigörmek lazım düğünü valla
Kankan olmasına değil de eski olmasına şaşırdım . Neyse ben hiç ilgilenmiyorum artık başım ağrıyor gereksiz yere.Sör benim eski kankamdı ya?
Kankan olmasına değil de eski olmasına şok oldum. Neyse benhiç ilgilenmiyorum artık başım ağrıyor gereksiz yere.
Adamsın luk
ama ayşegül yanaşmıyor galiba bakalım neler olucak ama ben izliyemicem yarın dışarda o satte işim varBence de hadi konuyu değiştirelim. Ayşegülle nur yarın barısıyor mu ? Fragmandan öyle izlenim aldım nur da illa barısmak için uğraşıyor
Ben de bugun izleyemedim şimdi açtım da başlamış izleyeyım bariama ayşegül yanaşmıyor galiba bakalım neler olucak ama ben izliyemicem yarın dışarda o satte işim varneyse gece izlerim artık
Benim elbisem yok sen bizim yerimize git tividavetiye gelirse zarfim hazir,elbisemde var..
Ama olmaz böyle Programı 1 2 izle bak nasıl adapte oluyorsunHadi görüşürüz kızlar, program yorumu başlar ben kaçar.
Hepiniz çok şekersiniz. : )
olur :)Benim elbisem yok sen bizim yerimize git tivi
Ama olmaz böyle Programı 1 2 izle bak nasıl adapte oluyorsun
Nur zaten Türkan Şoraya benziyor ama bu hafta yerli ikonlar canladırılacak ya kesin Türkan olur o da.olur :)
Bu Aysenurda dudaklarini oyle uzatmasa olmuo mu acaba,
bu yasta silikon var herseyi yapay,
gizemi sevdim ben nur dogal gibi ama oda turkan soraya mi benzetmeye calisio kendini ne,
aysegulde buse terime benzemio mu ?
Baktım baktım, aynen geçtim kanalı.
Nur zaten Türkan Şoraya benziyor ama bu hafta yerli ikonlar canladırılacak ya kesin Türkan olur o da.
Peki o zaman ne diyim.
evet aslında esmerliği ve gözleri benziyor ama verdiği bazı pozlarda tam gençliği gibi duruyor.olmus herhalde azize olmus resim koymustu kizlar,
cok benzemio biraz gozler haric cok bi alakasi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?