Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Özlem bile isteye kendini rezil rüsva eden biri niye öyle taptığını çözmüş değilim ama şöhret olmaya çalışmakmış amacı sanırsam , jüri de bişey olsa da rezil etsek yerden yere vursak rencide etsek modunda sürekli olarak ayşegül ve nur a sinir oluyorum ikisi de itici tipler ikisi de kendilerini bişey sanıyolar tokatlayasım geliyor ayşenur da neyin kafasını yaşıyor şu aralar anlayamadım kendi isteğiyle eleniyor sanırım

gizem in ses tonu değişik beğeniyorum :) hepsi bir ağlama yarışında nedendir bilinmez özlem in her kıyafete bir hikaye yaratmasının sebebi nedir yaaa bir de o taklit yapışı yalandan ağlaması beni öldürüyor kemal bebişim de beni giydiği kıyafetlerle hayal kırıklığına uğratıyor
nurella ya diyecek söz bulamıyorum zaten

bir de eleme cumartesi çok geç başlıyo o ne öyle yaa

nur dediğiniz kız esra erola çıkmıştı sanki bi dönem.hatta birini kabul etmişti anneside kabul etmeyince evden kaçmıştı.esra erolda tekrardan aralarını yapmıştı. yanlımış hatırlıyorum ben ya.çenesindeki çukur ve ses tonu aynı o gibi

Yok canım bence yanlış hatırlıyorsun. Nur'un sevgilisi varmıs uzun zamandır hatta evlenmeyi düşünüyorlarmıs

hayir yahu oyle bisey yok

yakından takip ediyorsun sanırım.ben yeni gördüm.normalde izlemiyorum.konuyu görünce yazayım dedim acaba o mu diye
sen diyince baktim simdi bende merak ettim :) yokmus bide cok tanidik gelmisti banada sosyalmedya guzeliymis onceden sanirim.. belki sizede orda. cagrisim yapti :)

Hadi ya,cidden mi
Çok merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…