Sağol tivim baktım şimdi.:) Tam puan da alır inşallah.
INSALLAH diyelim.. Simdilik favorim yok :)Sağol tivim baktım şimdi.:) Tam puan da alır inşallah.
Biraz izlersen nura hak verirsin eminim tivi. Zaten ya onu tutarsın ya ezgiyi. Diğerlerini at çöpeINSALLAH diyelim.. Simdilik favorim yok :)
Ozlem ben markayim demis
Harekete gell..
bakınn ne buldum...
set çalışanıydı sanırsam inst. paylaşmış..
çalıntı olmaz demi bu yaa
Eki Görüntüle 1278123
Türkan Şoray olmuşş
azizee......
Yok canım bence yanlış hatırlıyorsun. Nur'un sevgilisi varmıs uzun zamandır hatta evlenmeyi düşünüyorlarmısnur dediğiniz kız esra erola çıkmıştı sanki bi dönem.hatta birini kabul etmişti anneside kabul etmeyince evden kaçmıştı.esra erolda tekrardan aralarını yapmıştı. yanlımış hatırlıyorum ben ya.çenesindeki çukur ve ses tonu aynı o gibi
hayir yahu oyle bisey yoknur dediğiniz kız esra erola çıkmıştı sanki bi dönem.hatta birini kabul etmişti anneside kabul etmeyince evden kaçmıştı.esra erolda tekrardan aralarını yapmıştı. yanlımış hatırlıyorum ben ya.çenesindeki çukur ve ses tonu aynı o gibi
yok benim dediğim zaten yaklaşık 2 yıl önceki bi olayYok canım bence yanlış hatırlıyorsun. Nur'un sevgilisi varmıs uzun zamandır hatta evlenmeyi düşünüyorlarmıs
yakından takip ediyorsun sanırım.ben yeni gördüm.normalde izlemiyorum.konuyu görünce yazayım dedim acaba o mu diyehayir yahu oyle bisey yok
Hmm ben bir bakayım netten merak ettim.yok benim dediğim zaten yaklaşık 2 yıl önceki bi olay
sen diyince baktim simdi bende merak ettim :) yokmusyakından takip ediyorsun sanırım.ben yeni gördüm.normalde izlemiyorum.konuyu görünce yazayım dedim acaba o mu diye
Hadi ya,cidden minur dediğiniz kız esra erola çıkmıştı sanki bi dönem.hatta birini kabul etmişti anneside kabul etmeyince evden kaçmıştı.esra erolda tekrardan aralarını yapmıştı. yanlımış hatırlıyorum ben ya.çenesindeki çukur ve ses tonu aynı o gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?