- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
hahahaha ay sinirlendimmmm yaaabiz senıle hep aynı yorumları yapıyoruz aynı anda ahahah
aynen canımhahahaha ay sinirlendimmmm yaaaaklin yolu bir hayatim hahaha
Nurella cok adaletsiz biri bence, kesinlikle İvana ondan daha guzel yorumluyor olaylari.ayyyy Nurella hala koruyo buda beni kizdiriyo bazen ama varya kemal ve ivana daha olgunlar..Nurellayi op kandir
aysenur dedıkı dogumgunu partısıne gıdıyorum dogungunu kızından daha güzel olmak ıcın boyle gıyındım dedıNe dedi, ben kaçırdım orayı..?
katiliyorummmmm sinir oldumNurella cok adaletsiz biri bence, kesinlikle İvana ondan daha guzel yorumluyor olaylari.
Sanki zorla getirdiler yarismaci olsun diye, aynen hep yarismacilari avutuyorlar sanki mecburlar gibi. Neyse ki Tugce bu aralar zirlamayi kestiKızlar dün kaldığım yerin üzerine 30 sayfa yazılmış yetişemedim okumaya :)
bugün bence Nur yanlış görmediysem o pantolonla çok kilolu durmuş, gerçekten de dar paça giymemeli.
Ayşenur'a hala aynı gıcık oluyorum bu kadar bencilce konuşmasına anlam veremedim. Ne demek doğm günü kızından daha güzel olmalıyım.
İvana bence çok doğru konuştu bugün. Yorumlarını çok beğendim. Bir de sürekli bir Ayşenur'u ve Ayşegül'ü avutma çabaları var. Bu ne yani çocuk mu avutuyorlar. Nur bu kızların söylediklerinin onda birini söylemedi linç ettiler terbiyesiz yerine koydular.
Burada Ayşenur bin kez istemiyorum buradan nefret ediyorum falan diyor daha bir de avutuyorlar.
Bilmiyom ki, lise mezunu yaziyordu sanki ozgecmisinde.Ayşenur lise terk mi ?? Öyleymiş galiba
18 yasinda kiz okula gitmedigine gore terk olmali.Ayşenur lise terk mi ?? Öyleymiş galiba
Öyleymiş ki eğitimimle ilgili beni aşağılıyolar diye bir imada bulundu18 yasinda kiz okula gitmedigine gore terk olmali.
bi de ablam destek olmadi diyor. Duyan da uniye gidecekti de ablasi destegini cekti sanir.
Ayşenur nasıl 19 ya ben ondan da küçük duruyorum 25 duruyor cildi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?