Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Kızlar dün kaldığım yerin üzerine 30 sayfa yazılmış yetişemedim okumaya :)
bugün bence Nur yanlış görmediysem o pantolonla çok kilolu durmuş, gerçekten de dar paça giymemeli.
Ayşenur'a hala aynı gıcık oluyorum bu kadar bencilce konuşmasına anlam veremedim. Ne demek doğm günü kızından daha güzel olmalıyım.
İvana bence çok doğru konuştu bugün. Yorumlarını çok beğendim. Bir de sürekli bir Ayşenur'u ve Ayşegül'ü avutma çabaları var. Bu ne yani çocuk mu avutuyorlar. Nur bu kızların söylediklerinin onda birini söylemedi linç ettiler terbiyesiz yerine koydular.
Burada Ayşenur bin kez istemiyorum buradan nefret ediyorum falan diyor daha bir de avutuyorlar.

Sanki zorla getirdiler yarismaci olsun diye, aynen hep yarismacilari avutuyorlar sanki mecburlar gibi. Neyse ki Tugce bu aralar zirlamayi kesti

Şımartılıyorlar artık Ayşenur ve Ayşegül. Tuğçe zaten gelen tepkiler yüzünden pustu köşesine. Artık kendini ortalara atmıyor pek. Gelen yorumlara göre daranmaya çalışıyor bence.
Özleme yetiyor şu aralar gücü.

ayşegül nura karşı öyle bi nefret besliyo ki sebebini anlamak mümkün değil
sanki nur onun kocasını çalmış

Bu aile olaylarına acıma kısmı da bana saçma geliyor. Evet üzücü durumlar olabilir ama bu yarışmaya dahil edilmemeli bence de. Çünkü ne insanlar var ailevi problemlerini aşıp bunlardan güç alıp çok başarılı oluyorlar. Bir kere bu mantıkla annesi babası olmayan yetimhanede büyüyen insanların hiç başarılı olamaması lazım.
Evet hayatını etkiler ama bir insanın hayatı tamamen ailevi problemler üzerine kurulmamalı. Olabildiğince sen kendinle ilgilen, kendin aşmaya calıs ve hayatına bak şeklinde destek verilmeli bence. Vahvah diyerek onu bunu öne sürmeye daha da itiyorsun aslında.
Ayşenur'un tavırları daha küçük olmasından böyle bence. Zamanla ailesiyle değil bireysel oalrak öne çıkmk istediğinde abla konusundan bahsetmemiş olmayı isteyebilir bence. Ayşegül'ün tavrı daha olgun mesela bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…