Etegi girtlagina kadar cekmis Aycan.Bu ikizler iyi ama benim için olsalar da bir olmasalar da
videolarını inan hiç izlemedim, dediğin gibi arkadaşım inşallah düzelir, ben de üzüldüm, sinirlendiğindeki konuşmaları da hep öfkeli, yazık vallaolabilir ama her ailesiyle sorun yaşayan da o tarz videolar çekmiyo
bence bu yaşam tarzını seçtiği için sorun yaşıyo da olabilir
umarım düzelir ama
daha çok küçük üzüldüm aslında bu halde olmasına
aynen maalesef eteği güzelmişAysegul e sinir oluyorum ama etegi cok hosuma gitti :) ilkkezz
ama ona gitmemis ikizler giyse cuk otururaynen maalesef eteği güzelmiş
ivana haklı ama kadın konusuyor nurella umursamıyor araya giriyor gülüyor falan.ivana ile nur yerlitaş ın arası iyi değil mi acaba
Aslinda iyiler de cok lafi bolunuyor konusurken İvananin, belki ondan gonul koymustur.ivana ile nur yerlitaş ın arası iyi değil mi acaba
ben nideen ki izleyemedim orayıKim demisti corabini begencekler diye
nasıl bir hırs bu kızdaki ben anlamıyorum ya sanki nur anasını babasını öldürmüş.Ya bu Aysegulün amaci bence yine söyluyorummm Nur'u kötü göstermek..Agliyo elinde olsa juriyi ayarlayip eletcek yaaaa allahimmmm bu ne ya hickirarak agliyo ezikkkkk
Nurella begendi corabini, burda giyen herkesin teni gorunuyordu dedi senin gorunmuyor dogru kullanmissin dediben nideen ki izleyemedim orayı
Nurella begendi corabini, burda giyen herkesin teni gorunuyordu dedi senin gorunmuyor dogru kullanmissin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?