- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Artık çok geç Nur gitti
Gittiğine sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama bunca yaşanmış rezillikten sonra en doğrusu gitmesi olmuş.
Şimdi Nur un arkasındaki kitle kime yönelecek bu önemli.
Hem yarışmaya söylenip hem de izliyoruz Nur cular olarak
Bu kitleyi ardından alıp götürecek biri lazım şimdi...
Ayşegül e inat sırf gıcıklığına çok bayılmasakta birini destekleyecez
Çünkü 1.olanı hem halk hem jüri ortak belirleyecek
Ayşenur güçlü rakip ve tarz kız..
Ayşegül ve Gizem gelişine sevinmediler ben de Ayşenur a başka gözle bakmaya başladım bu sahneden sonra daha bir sempatik geldi
popstarmıyarın şarkı söyleyen kız popstardan bir kızmıs
müge ökten miymiş neymiş ismi ama başka yarışmalara da katılmışpopstarmıben o ses sanmıştım ama yine bi şekilde hafızama kazınmış
evet müge ökten o ses e katılmışmüge ökten miymiş neymiş ismi ama başka yarışmalara da katılmış
ben de twitterdan okuyup yazıyorum buraya
öyle diyorlar yani.
tuğçeyi ne kadar sevmesem de bir tarzı var yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler
bu hafta kesin o eleniyormuş.
ortam hepten aysegüle kalıyor cidden üzülüyorum
Baktım siyaset forumuna sevindim de böyle başlıklar olduğu için ama mesajları kurcaladım hiç 1000 mesaj olan bir konu bulamadım . Kızmışsınız özürdilerim Filistinde ölen çocuklardan daha önemli tabi kimin tarz olduğu çok pardon . Ben eşeklik ettim .
Mesajlarınıza baktım da 1 tane bile filistinde ölen çocuklar ile ilgili veya siyasetle ilgili tek bir yorumunuz dahi yokken bize ne hakla saldırıyorsunuz?Baktım siyaset forumuna sevindim de böyle başlıklar olduğu için ama mesajları kurcaladım hiç 1000 mesaj olan bir konu bulamadım . Kızmışsınız özürdilerim Filistinde ölen çocuklardan daha önemli tabi kimin tarz olduğu çok pardon . Ben eşeklik ettim .
Mesajlarınıza baktım da 1 tane bile filistinde ölen çocuklar ile ilgili veya siyasetle ilgili tek bir yorumunuz dahi yokken bize ne hakla saldırıyorsunuz?
eylülden beri sürekli devam eden bir konuda 1000 mesaj olmasından doğal ne var
siyaset meydanında konular bu kadar uzun sürmez çünkü bir süre sonra tartışmalardan dolayı kapanır
ve sürekli gündem değiştiği için başlıklar da değişir
ayrıca sinema tiyatro bölünme 6000 e yakın sayfalar bile var
sizin ilginizi çekmemiş anlaşılan
sapla samanı birbirine karışmak sizin huyunuz belli ki
filistinli çocuklar için herkes üzülüyo
napalım bütün gün evde yas mı tutalım
sizin bütün dua okuyup ağladığınızı da sanmıyorum
siz yemeyip içmeyip onları düşünüyormuş triplerine girmeyin lütfen komik olursunuz
o zaman internete de girmeyin dizi de film e izlemeyin
ülke sorunlarına bi çözümünüz olduğunu da sanmıyorum
o halde insanların kafa dağıtmak için kullandığı bir topiği eleştirmek size düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?