Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

ayy evet gitti valla ya
o gitmese ztn yarışmada neler dönüyo hbrimiz olmucaktı baksana

tuğçeyi ne kadar sevmesem de bir tarzı var yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler
bu hafta kesin o eleniyormuş.
ortam hepten aysegüle kalıyor cidden üzülüyorum

müge ökten miymiş neymiş ismi ama başka yarışmalara da katılmış
ben de twitterdan okuyup yazıyorum buraya
öyle diyorlar yani.
evet müge ökten o ses e katılmış
hülya avşarın takımındaymış hatta
sonunda o ses oldugunu garantiledim şükür
bende diyorum popstar izlememiştim nerden aklımda kaldı

tuğçeyi ne kadar sevmesem de bir tarzı var yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler
bu hafta kesin o eleniyormuş.
ortam hepten aysegüle kalıyor cidden üzülüyorum

bazıları da özlem diyo aslında
tuğçe diyen de çok

görücez bakalım
ama gizem orda dururken tuğçe ya da özlemin haksızlık olur bence

program artık samimi degil bence nur gitmesin diye ikizleri harcayacaktı nurellayla ugurkan erez ugurkan erez acık acık duygusal yaklaşacam dedı nuru sevıolar dıye neden dıgerlerıne haksızlık olsun ki.. Ben olsam jürinin samımıyetıne ınanmam orda nurellanın bugun ezgıye cıkısmasıda sacmaydı sen buranın prensesı degılsın bılmem ne kızın oyle bı havası yokkı nur kendını oyle sanıyordu ona bısey demek yok.. gızem desen tarz yok kız gelıo gıdıo aysegulede gıcık oluyorum cok kıskanc herkes sade onu sevsın onu begensın ıstıo herhalde aysenuru sevmıodum ama ıyı geldı meydanı bos sandı aysegul ama yanıldı :)

okuduklarımdan sonra programı izlemeyi geçtim show tv yi bile açmıyorum.. hele ayşegülün o mutluluk pozlarına, öykünün yalancı gülümesemesine tahammülüm yok.. internetten ne oldu bitti diye bakıyorum o kadar.. ama ayşenurun gelmesine çok sevindim ayşegül rahata eremedi yine

Baktım siyaset forumuna sevindim de böyle başlıklar olduğu için ama mesajları kurcaladım hiç 1000 mesaj olan bir konu bulamadım . Kızmışsınız özürdilerim Filistinde ölen çocuklardan daha önemli tabi kimin tarz olduğu çok pardon . Ben eşeklik ettim .

Buraya da 1000 mesaj olduğunu görünce inanamayıp tıkladım bir yanlışlık var diye düşündüm yokmuş .

Bizde burada konuşup stres atıyoruz ne var bunda?
filistinli çocukların hali tabi ki üzücü üzülmediğimizi nereden çıkardınız?
ayrıca sıra filistine gelene kadar kendi ülkemizin hali içler acısı şuanda.

not:burası bunların yeri değil türkiye ve siyaset gündeminin yeri lütfen oraya yazın siyasetle ve gündemle ilgili sorunlarınızı,
ben kendi adıma bir daha bu başlıkta size cvp vermeyeceğim.

sitenin yenisiyseniz uyarmak göremiz.

Mesajlarınıza baktım da 1 tane bile filistinde ölen çocuklar ile ilgili veya siyasetle ilgili tek bir yorumunuz dahi yokken bize ne hakla saldırıyorsunuz?

eylülden beri sürekli devam eden bir konuda 1000 mesaj olmasından doğal ne var
siyaset meydanında konular bu kadar uzun sürmez çünkü bir süre sonra tartışmalardan dolayı kapanır
ve sürekli gündem değiştiği için başlıklar da değişir

ayrıca sinema tiyatro bölünme 6000 e yakın sayfalar bile var
sizin ilginizi çekmemiş anlaşılan

sapla samanı birbirine karışmak sizin huyunuz belli ki
filistinli çocuklar için herkes üzülüyo
napalım bütün gün evde yas mı tutalım
sizin bütün gün dua okuyup ağladığınızı da sanmıyorum

siz şimdi yemeyip içmeyip onları düşünüyormuş triplerine girmeyin lütfen komik olursunuz
o zaman internete de girmeyin dizi de film e izlemeyin
ülke sorunlarına bi çözümünüz olduğunu da sanmıyorum

o halde insanların kafa dağıtmak için kullandığı bir topiği eleştirmek size düşmez

Son düzenleme:

kaldı ki bizim ülkemizin onca sorunu varken

en güzeli cvp vermemek aslında yoksa amacına ulaşıp topiği kapattıracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…