Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ya çok merak ediyorum ülke sorunları ile ilgili şimdiye kadar ne yapmış bu arkadaş?
Sitede en fazla siyasetle ilgilenen kişilerden biri olarak o eleştiriyi en son alacaklardanım ben.
Ki öyle olmasa bile istediğimi izleyip yorum yaparım, bu sizi ne bağlıyor?
Okumayın arkadaşım silah zoruyla mı okutuyoruz yorumları?
Şurada kendimizce eğlenip sohbet ediyoruz illa biri bozacak.

Son düzenleme:
Mesajlarınıza baktım da 1 tane bile filistinde ölen çocuklar ile ilgili veya siyasetle ilgili tek bir yorumunuz dahi yokken bize ne hakla saldırıyorsunuz?

var böyle tipler
onlar böyle işlerle uğraşmazlar canım
bütün gün evde akademik makale okuyup ülke sorunlarına çözüm bulmaya çalışırlar
o da yetmez çevre ülkelerin sorunlarına da el atarlar
diziymiş filmmiş eğlenceymiş işleri olmaz
programı da yanlışlıkla görürler ve o şekilde izlerler
hep denk gelir yani
yoksa mümkün mü böyle programlar izlemeleri kaliteleri düşer

abla bize kafayı takmış

demek ki bizi görünce aklına geldi filistinlilerin sorunları.

hepimiz konuşup, topiği 1000 sayfa yapınca Filistin sorunu düzelecek.. bir ara Çinliler de aynı anda zıplayıp dünyanın yörüngesini değiştireceklerdi onun gibi değişik bişi..

aynen izeleyemiyorum doğru dürüst bugün bi ara actım aysenuru gördüm şok oldum..N e gıcık kız okadar laf söledi yine de geri geldi..Bu prodüksiyon az deil..

aynen eminim Nur geri gelsin diye koydular bu kuralı.. eğer reyting düşerse geri almaya çalışacaklar.

Ben eleme gecesini izledim de..Nihat doğan saçmalayıncaya kadar dayandım orda geçtim..Herkes nura yüklendi dikkat ettinizmi..Tuğçeyle ikizlerin konusmasını hep yapım ekibini övdüler..Nuru gömdüler resmen..Oda mevzusu doğruymuş demekki..Nuru yolladılar hersey danısıklı sinirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…