Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

fatih ürek olacakmış
yani nurella kimi yazarsa o da onu yazar bence

Özlem zaten uyanık, Nur un hayran kitlesini kapmak istiyor. Ozellikle Aysegul u sevmeyenlerin oylarını kapma pesinde.
Ancak bu sekılde kazanma sansı var tarz olarak kurtarmaz finalde.
Özlem bunu cok iyi biliyor elenen Nur ile iyi gecinmesi bu yuzden di, simdi de aysegul e karsı durarak desteklerini sıklastıracak. Onun icin dogru taktik.

bu arada bülent ersoy neden özleme torpil yapsın ki
özlem nerden tanıyomuş onu

[Q"egunal, post: 37850883, member: 147738"]Aynen ben Ayşenur u destekliyorum şu an beğenirim beğenmem tarzı var en önemlisi de Ayşegül ve Gizem le anlaşamıyor bu yeter onu desteklememe...Nur gitti diğerlerine inat AyşeNUR Yarışma tarz yarışmasından çıktı zaten...[/QUOTE]

Dogru diyorsun aysenur da vakti zamanİnda Nurla ugrasti sevgim gitti ama aysegul tugce gizem olucagina aysenur olsun ikizlet yasa ozlem bile sadece aysegul olmadin tarz olsaydi nur simdi olurdu daha bilmedigimiz neler olduki nur gitti sozlesme geregi konusamiyor nur

Bu yarisma cigrindan cikti o uc kizin hakkindan aysenur gelicek bunu belli duruyor

Dogru

valla ben özlemi destekliyorum artık
ama ayşenur kazansa da olur şimdi ayşegüllerle kavgalı ya bana sempatik geliyo

ayşegül ve tayfası dışındakiler kazansın istiyorum
ikizleri de sevmiyorum artık

Olmaz öyle ortak karar vermeliyiz oylar bölünmemeli..Hani finalde %50 jüri %50 halk oylaması ile belirlenecekmiş ya 1. işte o zaman oylarda bir olmalıyız
Özlem gel git akıllı tarzı yok en makul Ayşenur bence
Sempatinin artmasıy dileğiyle

finale 3 kişi kalacakmış zaten
ayşenur ve özlemi aynı anda bırakmazlar bence
bırakırlarsa da ayşenur daha tarz ama onu da halk pek sevmiyo

[QHmis1990, post: 37850901, member: 392825"]Birgün herkes özlemci olacak desedelerdi kim inanırdı ki[/QUOTE]

Hosgeldin canim ozlem yine iyi aysenuru destekliyecegim gunlerde varmis themiscim

aysegül nasıl bizi ittiyse kendinden aysenura bile sempati duymaya başladık
aysenura hem de

Nurella Beyaz Tv de Derin Futbola telefon katılmıs orada demıs Ahmet Cakar a. Eski Futbolcu yorumcu Ismail biz ailece Özlemciyiz diyor onu kollayın lutfen dıyor.Nurella onun arkasında Bulent Ersoy var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…