Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
özlem standart bugun.
gizemden 10kat iyi ama

Gizem yanlıs ata oynuyor, hata yapıyor, guzellik cok iyi Aysegul den daha iyi tarz olarak. Kendi basına takılsa polemiklere girmese yıkselecek ancak Aysegul un ortaklıgı onu kurtarmaz. Aysegul ile iyi gecinip onun ile beraber Aysenur a yuklenmesı juri yi kendisinden sogutur. Ancak Aysegul un sırtından finale kadar gitmek ister gibi havası var, bu onu antıpatik yapacak eger kesmesse.

özlem diğer kızlara göre daha samimi geliyo bana nedense
kendini rezil ediyo ama kötü biri olmadığını düşünüyorum

aslında biraz daha az konuşsa daha da sempatik olabilir

Özlem korunuyor Nurella tarafından. Ayrıca arkasında Bulent Ersoy varmıs. Reyting lere iyi geliyor su ana kadar elemedilerse elemezler.

Bunların nur takıntısı var nur bozar ve Ayşenur kimde nur varsa takıyorlar

Nurun taraftarları sanki aysenuru destekliyecekler gibi çünkü simdi Ayşenur a sardılar
Aynen ben Ayşenur u destekliyorum şu an beğenirim beğenmem tarzı var en önemlisi de Ayşegül ve Gizem le anlaşamıyor bu yeter onu desteklememe...Nur gitti diğerlerine inat AyşeNUR Yarışma tarz yarışmasından çıktı zaten...

[QUOTE="Vernas, post: 37850831, member: 6370lem korunuyor Nurella tarafından. Ayrıca arkasında Bulent Ersoy varmıs. Reyting lere iyi geliyor su ana kadar elemedilerse elemezler.[/QUOTE]

Vay oylemi alin bir torpil daha nurda iyi reting vardı kizin burnundan ggeldiler aman Bülent ersoy olsun o bari aysegulun hakkından gelsin birinci olsun

Tugce ve Özlem kalacaksa elemeye.
Tahmini
Nurella: Tugce
Ivana: Özlem
Kemal: Özlem
Ugurkan: Tugce
Konuk: ? (kim olduguna baglı)

Her zaman oldugu gibi 2-2 olacak konuıkl yarısmacıya kalacak ve oylar duygusal verilecek bir hassa ugurkan ve nurella.
Haftalardır kimin daha tarz oldugu ikinci planda olacak.

Tugce gider yuksek ıhtımal boyle bakarsak.

Özlem bin kez iyi gizemden ozlem saflığa vurup herşeyi söylüyor kimse yapamıyor bunu çoğu zaman doğru söylüyor sadece cabuk ve karışık konusuyor olmasi itici yapıyor sakin konuşsa daha sevimli olucak

Ben diyorum ya zaten özlem akıllı delilerden.

aslında söylemek istedikleri doğru fakat tavır ve davranışları abartılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…