Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Arkadaşlar buAyşegül torpilli falan mı bi yerlerden ? Pek bilgim yok da Nurella'nın akrabası olduğu söylentileri varmış ya hani gerçeklik payı mı var yoksa ?

Dedi onlar melekmiş dedi Ayşegül gözlerini devirdi ağzını eğdi...

Zaten tarz değilsin dediklerinde teşekkür ederken bile dövecek jüriyi sanki...
İyi demiş valla helal olsun.
Ama aysegülün bu torpili varken yine istediği gibi at koşturur tabi ki.

Ben de çıktım kızlar görüşürüz.

Dedi onlar melekmiş dedi Ayşegül gözlerini devirdi ağzını eğdi...

Zaten tarz değilsin dediklerinde teşekkür ederken bile dövecek jüriyi sanki...

keşke ağzını eğmişken öyle kalsa bir gün firdevs yöreoğlunun son sahnesi gibi

[QU="DepresifPolyanna, post: 37852591, member: 61742"]silik jüri siz anca ortaya konuşun. Ayşegül eleştiri kabul etmiyorsun direkt çirkefleşiyorsun demeyin sakın... Hep yuvarlak konuşmalar hep aynısınız... Yeminiz suyunuz kesilir sonra...[/QUOTE]

Hepsi sorumlu nura yapilan haksizliga kimse bir şey demiyor ama haksızlık bir yerde cikicak

Nir

Nur tesekkur edip geçiyordu çok cemkirmiyordu o zaman Ayşegül kendi düdüğünü rahatça ötürüyordu ama Ayşenur öyle değil karşılık veriyor bide geçmişte arkadaşlıkları oldu simdi Ayşenur bunları da kullanılacak Ayşegül bunların farkında biraz durgun rahatı azda olsa kaçtı g.t korkusu sardı aysegulun

facete bunu paylaşmışlar ama doğru mu bilemedim
sürekli birşeyler paylaşıyolar

Öncelikle haberimize başlamak için EZGİ BAYLAR kimdir
Öyle zengin bir ailenin Gelini O yarışmada Ne Arıyor.....

Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Ezgi Baylar çok şanslı biri. Bir kere kocası yakışıklı Çok zengin bir ailenin Gelini ve En Önemliside El üstünde Tutulan bir Gelin. Bir dediği iki edilmeyen gelin. ...

Ezgi Bayların Kayınvalidesi keMal dogulu ve nur yerlitaş'ın en önemli müşterilerinden. Ayrıca kayınpederi showtv'ninde sahibi olan Ciner Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner'in arkadaşı... Baylar kendi markasıyla çok yakında Hazır Giyim Sektörüne Girmek istiyor. Fakat bu bölümün başına Ezgi Baylar'ı geçirmek istiyor. Bunun içinde aile tüm imkanlarını seferber etti ne yapıp edip Ezgi Baylar'ı 1. Yapacak.... Fakat bu yarışmada Nur Bozar varken Ezgi 1. Olursa bunun pek hoş karşılanmayacağı biliniyordu. Zaten Nur Bozar yarışmadan ayrılmasaydı yarısı halk oyu yarısı juri oyu deil... 1.yi tamamen juri oyuna bağlayacaklardı. Zaten o yüzdendir ki O kural Nur Bozar'ın ayrılacağı programda açıklandı....

Ezgi'nin kaynanası o gün ezgi ile beraber sete gelir. Ve kemal doguluya cekime kadar vaktin varmı sacımı yaptıracam der. kemal dogulu sacı yapmaya basladıktan sonra kaynana baylar kemale ya musaitsen özel birsey konusacam der. Tabi ondan sonra özel ne konustular kimse bilmiyor.... Bilinen birsey o gün kemal dogulu durup dururken hic birsey yokken Nur ile münakaşaya girer o bolumleri izlediniz zaten. Sen buranın prensesi deilsin dediği..... Şimdi orda kemalin ne yapmak istedigi belli. Nur sakinligi ile sevildi. Eger Nuru kızdırırsa halkın destegini kaybettirecek ve aynı anda diger jurilerinde Nura karşı farklı bakmalarını saglayacak..... Zaten neler olduysa o günden Sonra dikkat etmisinizdir Nur sadece zoraki 2 yıldız aldı. Hemde juri bizim dedigimiz gibi giyinmisin. Evet o pantolon sana yakısmıs. Sacın makyajın cok guzel deyip tarzsın demedi.. ve taktik yapıp 2ye1 tarz deilsin dediler genelde... BURDAN SORUYORUM kemal dogulu o gün özel ne konustunuz. O gün o görüsmeden sonra tesadüfmüydü durup dururken Nur'a atar yapmanız. ... lütfen cevap verin

bu da ayşegülle ilgili

Haftaya Tugce gidiyor bunu zaten biliyorsunuz. Gittikten sonraki 4. yada 5. bölümde aysegülün dm'den yaptıģı bir yazışmada (bunun resimleri paylaşıldı) kızların hicbirini sevmedigi ve hepsini kullandıgı yazıyor...... Bundan dolayı açılan tartısmada inanılmaz bir şekilde aysegule karsı kızlar cephe alıyor. Çok ağır ifadeler kullanıyorlar. Tabiki ne kadarı yayınlanır bilemem....Buraya kadar hersey guzel uzuleceginiz kısım ise... aysegül çıkışta gizem ve aysenur ile sarmas dolas binadan ayrılıyor... Burdanda herseyin kurmaca oldugu anlasılıyor.....!!!!!!!

Ne pis oyunlar bunlar böyle ya..Sadece tarz olarak nurdan daha basarılı buldugum isimler var benim..ezginin tarzını cok begeniyorum mesela..ama bu tip oyunlar ne cirkin..ne kadar oynanmıs nurun uzerine..pes..

Yazık bi ozlem var galiba orada gariban..

Bu programın toptan iptal edilmesi gerekiyor bu şikelerden sonra..rezalet diz boyu.

caanım hepsi aynı okumuş etmiş kızsın ne işin var orda(bu lafım özlem e)danışıklı dövüş

en garibanı o gibi duruyo dediğin gibi
ezgiyi beğeniyodum ama arkada böyle oyunlar oynanıyosa onu da desteklemem
zaten zengin olduğu halde neden yarışmaya katıldığını anlamamıştım
şimdi anladım amacını

ama ayşegül birinci olacakmış diyolar halk oylaması hikayeymiş
ancak izleyiciyi şaşırtmak için başkalarını birinci yapabilirler
basit bi moda yarışını neye çevirmişler hayret
nurun neden kaçar gibi gittiği belli
ben olsam ben de bu kadar oyunu kaldıramam

umarım rtük final yapamadan birşeyler yapar da program kaldırılır

kurgu da olsa bunlar ordinayüs oyuncu mu
öfkesi nefreti alaylı bakışı ezici bakışı falan ne biliim bu kadarda nasıl rol yaparlar
yada kamera arkasının sosyal medyaya taşınmaması için önlem alacaklardı
böyle şey mi olur
ama yinede izliycem ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…