nurella gidenleri özledim dedi mi kızlar
İyi demiş valla helal olsun.Dedi onlar melekmiş dedi Ayşegül gözlerini devirdi ağzını eğdi...
Zaten tarz değilsin dediklerinde teşekkür ederken bile dövecek jüriyi sanki...
Dedi onlar melekmiş dedi Ayşegül gözlerini devirdi ağzını eğdi...
Dedi onlar melekmiş dedi Ayşegül gözlerini devirdi ağzını eğdi...
keşke ağzını eğmişken öyle kalsa bir günfirdevs yöreoğlunun son sahnesi gibi
facete bunu paylaşmışlar ama doğru mu bilemedim
sürekli birşeyler paylaşıyolar
Öncelikle haberimize başlamak için EZGİ BAYLAR kimdir
Öyle zengin bir ailenin Gelini O yarışmada Ne Arıyor.....
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Ezgi Baylar çok şanslı biri. Bir kere kocası yakışıklı Çok zengin bir ailenin Gelini ve En Önemliside El üstünde Tutulan bir Gelin. Bir dediği iki edilmeyen gelin. ...
Ezgi Bayların Kayınvalidesi keMal dogulu ve nur yerlitaş'ın en önemli müşterilerinden. Ayrıca kayınpederi showtv'ninde sahibi olan Ciner Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner'in arkadaşı... Baylar kendi markasıyla çok yakında Hazır Giyim Sektörüne Girmek istiyor. Fakat bu bölümün başına Ezgi Baylar'ı geçirmek istiyor. Bunun içinde aile tüm imkanlarını seferber etti ne yapıp edip Ezgi Baylar'ı 1. Yapacak.... Fakat bu yarışmada Nur Bozar varken Ezgi 1. Olursa bunun pek hoş karşılanmayacağı biliniyordu. Zaten Nur Bozar yarışmadan ayrılmasaydı yarısı halk oyu yarısı juri oyu deil... 1.yi tamamen juri oyuna bağlayacaklardı. Zaten o yüzdendir ki O kural Nur Bozar'ın ayrılacağı programda açıklandı....
Ezgi'nin kaynanası o gün ezgi ile beraber sete gelir. Ve kemal doguluya cekime kadar vaktin varmı sacımı yaptıracam der. kemal dogulu sacı yapmaya basladıktan sonra kaynana baylar kemale ya musaitsen özel birsey konusacam der. Tabi ondan sonra özel ne konustular kimse bilmiyor.... Bilinen birsey o gün kemal dogulu durup dururken hic birsey yokken Nur ile münakaşaya girer o bolumleri izlediniz zaten. Sen buranın prensesi deilsin dediği..... Şimdi orda kemalin ne yapmak istedigi belli. Nur sakinligi ile sevildi. Eger Nuru kızdırırsa halkın destegini kaybettirecek ve aynı anda diger jurilerinde Nura karşı farklı bakmalarını saglayacak..... Zaten neler olduysa o günden Sonra dikkat etmisinizdir Nur sadece zoraki 2 yıldız aldı. Hemde juri bizim dedigimiz gibi giyinmisin. Evet o pantolon sana yakısmıs. Sacın makyajın cok guzel deyip tarzsın demedi.. ve taktik yapıp 2ye1 tarz deilsin dediler genelde... BURDAN SORUYORUM kemal dogulu o gün özel ne konustunuz. O gün o görüsmeden sonra tesadüfmüydü durup dururken Nur'a atar yapmanız. ... lütfen cevap verin
bu da ayşegülle ilgili
Haftaya Tugce gidiyor bunu zaten biliyorsunuz. Gittikten sonraki 4. yada 5. bölümde aysegülün dm'den yaptıģı bir yazışmada (bunun resimleri paylaşıldı) kızların hicbirini sevmedigi ve hepsini kullandıgı yazıyor...... Bundan dolayı açılan tartısmada inanılmaz bir şekilde aysegule karsı kızlar cephe alıyor. Çok ağır ifadeler kullanıyorlar. Tabiki ne kadarı yayınlanır bilemem....Buraya kadar hersey guzel uzuleceginiz kısım ise... aysegül çıkışta gizem ve aysenur ile sarmas dolas binadan ayrılıyor... Burdanda herseyin kurmaca oldugu anlasılıyor.....!!!!!!!
caanım hepsi aynı okumuş etmiş kızsın ne işin var orda(bu lafım özlem e)danışıklı dövüşNe pis oyunlar bunlar böyle ya..Sadece tarz olarak nurdan daha basarılı buldugum isimler var benim..ezginin tarzını cok begeniyorum mesela..ama bu tip oyunlar ne cirkin..ne kadar oynanmıs nurun uzerine..pes..
Yazık bi ozlem var galiba orada gariban..
Bu programın toptan iptal edilmesi gerekiyor bu şikelerden sonra..rezalet diz boyu.
Ne pis oyunlar bunlar böyle ya..Sadece tarz olarak nurdan daha basarılı buldugum isimler var benim..ezginin tarzını cok begeniyorum mesela..ama bu tip oyunlar ne cirkin..ne kadar oynanmıs nurun uzerine..pes..
Yazık bi ozlem var galiba orada gariban..
Bu programın toptan iptal edilmesi gerekiyor bu şikelerden sonra..rezalet diz boyu.
kurgu da olsa bunlar ordinayüs oyuncu mubu da ayşegülle ilgili
Haftaya Tugce gidiyor bunu zaten biliyorsunuz. Gittikten sonraki 4. yada 5. bölümde aysegülün dm'den yaptıģı bir yazışmada (bunun resimleri paylaşıldı) kızların hicbirini sevmedigi ve hepsini kullandıgı yazıyor...... Bundan dolayı açılan tartısmada inanılmaz bir şekilde aysegule karsı kızlar cephe alıyor. Çok ağır ifadeler kullanıyorlar. Tabiki ne kadarı yayınlanır bilemem....Buraya kadar hersey guzel uzuleceginiz kısım ise... aysegül çıkışta gizem ve aysenur ile sarmas dolas binadan ayrılıyor... Burdanda herseyin kurmaca oldugu anlasılıyor.....!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?