Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Ben ilk defa boyle biseye sahit oluorum.. bana sorarsaniz tv izliyeceyim hic kalmadi... Iyiki herkes farkinda gerceklerin..

Bence nurella kendini cok matah bisey saniyo
Goren de diyecek ki o sarkilari kendi yazmis :)
Klip cekiyor kadin deli gibi kendi kendine
Bi tanesi ciksin uyarsin su kadini yaa :)

yazılanlardan sonra şöyle hayal ediyorum
akşam olmuş çıkmışlar bunlar bu gösteriden
nurella, bu küçük aygegül, ayşegülün annesi, atilla (kalpakarslan) ivana falan hep birlikte ellerinde viskileri, arada kötü kahkahalar atıyorlar
ayşegül: nihahaha yarın (giyeceği kıyafeti getirir) bunun giycem sakın kötü bişiy demeyin haaa
atilla: hele bi desinler kapatırım show tiviyi yeminlen (nihahahaha) lmkelymk mklym

Kimsenin birinciligi garanti degil, her bir juri uyesinin kafasinda karar verdigi biri olabilir veya ortak karar bile alinmis bile olabilir yapimcilar arasindan. Ancak %50 halk oyu etkisi varsa Noter huzurunda bunu yapmak zorundalar.
Benim merak ettigim juri ile halk oylamasi farkli kisileri isaret ederse ne olur. Tum haftalar icinde altiklari yildiz sayisi hesaba katilmaliymiydi?
Arkasi saglam olan birilerinin adina tek kaynaktan 10 bin sms gonderme gibi durumlar olabilir tabi. Henuz erken bunlari konusmak icin finale kimlerin kalacagi onemli.
Aysegul icin soylenenler dogru ise onun icin en buyuk rakip Ezgi ve Ikizler dir final icin. Ancak Aysegul un onceligi Ozlem ve Aysenur suanda.

Son düzenleme:

Koptumm cok iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…