Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
[Office, post: 37873825, member: 44787"]çok çok geçmiş olsun matmazel.. bugün ben de izleyemedim Ayşegül ve dişlerini görmekten kurtulduk [/QUOTE]

Tesekkurler canim Benim

Aynen insanin kalbi yuzune yansirmis ya yuzu cirkef dili cirkef huyu bes para etmez sevemedim bunu sevmiyecem de

Kizlar btb nin face sayfasi nurla ilgili birsey paylasmis.. nurda kendi sayfasında da supriz var gibi bisi yazmis ilk evlenecek sandim ama siz gördünüz mü? ?

canim bu bilgileri nerden aldin kesin kaynak varmi cok merak ettim eger dogruysa yazik diyorum gercekten yarismayi takip ediyorum ve bende tasarimciyim bu işin içindeyim ayşegülün kesinlikle bir tarzi yok sadece bazi kaliteli markalari kullaniyo isim vermeyeyim ama tarz demek pahali parçalar kullanmak degildir..bu şekilde bi torpili varsa gercekten cok yazik

Aysenur icin dedikleri prno videosu o gordugumuz klipm youtube da?
Bir kere yuzu gozukmuyor klipteki modelin
Iki, alaka yok bildigimiz erotic klipli dans muzigi. DJ rastgele bir model kullanmis. Millet Jennifer, Beyonce, Rianna yi gormemis heralde bu yilki kliplerini. Bu onlarin yaninda hic kalir.
Atacaklarsa duzgun atsinlar bari.
Sarki guzel bu arada kisa olmasina ragmen.

Aysenur un elenme sebebi gecen ay (6.hafta), o hafta ici gitmek istiyorum demisti, sonradan Nur un oldugu gibi sogumustu, kimseyle konusmuyordu.
Hafta sonu performansi iyi idi ancak ismi soylenen kisi oldu, en dusuk puan alan Özlem le elemeye kaldi, 2-2 iken son kararı Nurella verdi Özlem kalsin Aysenur gitsin dedi.

Sibel Kekili nde Cannes da odul adıktan sonra, eski filmlerı cıkmıstı. Ancak sonra Game of Thrones dizisiyle Holywood a giren ilk Türk oyuncu oldu.

Son düzenleme:
bugün izleyememiştim şimdi tekrarına bakıyorum
ayşegül tarz almış olamaz dimi bu halde

Ekside yorumlarin icinde paylastiklari bi erotik klibi var izledim yani o da cesaret isi bence..
Bu kiz daha 95liymis ya sok oldumm...
Yazik etmese kendine bari sektor cok acimasiz...

facebooktaki yorumları okurken denk geldim paylaşması benden doğrudur değildir bilemem

bu arada bu tarz benim erkekler başlıycakmış

Erkekleri izlememden kocam rahatsiz olur mu acaba

Ben kendisi varken yarismayi hic acmiyorum cunku
Milleti podyumda minilerle izletesim pek yok :)

Erkekleri izlememden kocam rahatsiz olur mu acaba

Ben kendisi varken yarismayi hic acmiyorum cunku
Milleti podyumda minilerle izletesim pek yok :)

Valla biz eşimle birlikte izliyoruz hatta arada yorum bile yapıyor, ben ses çıkarmıyorum bakalım ben izleyip yorum yaparken sakin durabilecek mi

Erkekler arasinda oyle uzaktan tartisma cikmaz kadinlarda oldugu gibi, ufak bir laf sokmada kavga cikar onun yerine; banami dedin? dogru konus.. aklini alirim senin..indir elini ..pat kut yumruk, Öyku arada kalır. Kesinlikle saglam bir erkek sunucu gerek.
Arayada bir gay yarısmacı sıkıstırırlar renk katsın diye; ayy beyler yapmayın ayıp oluyyor nolur hahaha...

erkekler için yapılırsa ona göre reyting getirecek tipler seçerler
yoksa kimse izlemez zaten

ben giyimle ilgili tüyolar almak için de izliyorum sonuçta
erkeklerin yarışması pek ilgimi çekmez açıkçası

Aysegül ve Özlem in erkek versıyonu nu nasıl bulacaklar veya Tuğçe gibi duygusalını. Ezgi nin tarzında centilmen serinkanlı jön erkekler bulmak daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…