- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
dün kızlar birşeyler paylaştılar burada geçmiş sayfalarda vardı, yapımcılar Nur'la konuşmaya gitmiş o da düşüneceğim falan demiş ama ne kadar doğru bilemedim. sürekli kafalarına göre kural koyuyorlar zaten haftaya biz bile çıkabiliriz[/QUOT
olabilir yarışmaya roza meltem gırdı ne alaka sonra gidenlerden aysenur geldi
sürekli bir değişim var
ve şu gizemde artık bunaltıyor
çok fena rezil olur valla hem de gurursuzuk olur yani.Off bence de gelmez inşallah Belissa, tükürdüğünü yalamak olur.
ezginin yüzünde tüp patlamış
patlasın onun tüpü bile kalitedir.
Özlem işte, hep pohpohlayacaksınDün özleme yarışmayı umarım sen kazanırsın yazdım mesajımı beğendi. Sonra eskiden seni hiç sevmezdim yazdım beni kaale almadı
Dün özleme yarışmayı umarım sen kazanırsın yazdım mesajımı beğendi. Sonra eskiden seni hiç sevmezdim yazdım beni kaale almadı
öyle yazmıs zaten sadece hoşuma giden mesajları begeniyorum bura benim çöplüğüm, beğenmeyen gitsin yazmısÖzlem işte, hep pohpohlayacaksınRuh hastası
kaynanasının dolabından swarovskilerle süslenmiş tüptür o
öyle yazmıs zaten sadece hoşuma giden mesajları begeniyorum bura benim çöplüğüm, beğenmeyen gitsin yazmıs
saygılar abla didim
Cok pis atar yapıyor vallahahahaha kız resmen kk atarı yapmış konumdan çıkar mısın da diyebilirdi
özlemin özdenin askerleriyiz gibi bu ne yahttps://line.do/ozlem-ozdenin-hayali-karakterleriyiz/92n/vertical
Kızlar bunu paylaşan oldu mu bilmiyorum ama ben gördüğümde çok eğlendim. Hepimiz Özlem Özdenin hayali karakterleriyiz
Bi oku çok komik yapmışlarözlemin özdenin askerleriyiz gibi bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?