Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Neden her hafta elenecek ismi konuk sanatçıya bırakıyorlar ? Bir bütün olarak değerlendirmez ki .

Sanırım kimi elemesi gerektiği söyleniyordur konuğa , ekrana farklı yansıtıyorlar diye düşünüyorum .

Bugünbu reklamlar beni deli etti...cay icek sakinlesek....

Yoksa dalican ekrana o aysegulu oradan çekip cikaricam

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-22-23-55-56-1.webp
    32 KB · Görüntüleme: 58
Ilk defa bu kadar kilpayi, 2 favori neredeyse denkler, Ivananin dedigi gibi arkada daha az tarzlar var elemeye kalmasi gereken. Fatih Yurek in yerinde ben olsam kararsiz kalirdim son ana kadar.

Tuğçe gizem deseydi özlem ve ayşenur da derdi aynı îsmi.tuğçe gizemi gönderebilirdi.beceremedi.akılsız

Ben yazana kadar konuk jüriyi , bir sürü mesaj yazılmış bile . Hızınıza yetişilmiyor .

Önümüzdeki hafta kim gidiyor peki ?

Kizlar bu yarisma bi seneryoymus kimin birinci olcagi bellymis Ayşegüln ensitesi yapmciymis onu brnci yapcklarms gecen haftadan belliydi tugceyi gnderckleri kavga ckms orda kesmisler onu yazmslardi internte haftaya tgcyi gndercklerni aysegl okdr terbyszlik yaptgi halde ses ckarmiolar cnku mecburlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…