Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
şu spoiler'lardan da nefret ediyorum. kurgu da olsa bi heyeceanı olsun bırak yaymayın ya

Internettde birileri birkac yazı yazıyor, ondan sonra program cekildikten sonra ilk gelen bilgilerden yazıları edit ediyor.
''Ben demistim böyle olacak cünkü kimlerin elenecegini sıra ile biliyorum, yapımcılar finale kadar olacakları belirlemisler, bende ilk agizdan ögreniyorum'' havasında gecinenler var.
Yarısmanın 1 hafta geciklmeli yayınlanmasını kullanarak prim yapma derdinde olanlar bunlar.
Kolaysa birileri olacakları cekim gününden once söyleseydi de bizde inansaydık. Su ana kadar hic öyle bir sey olmadı.
Birde atıp tutturma derdinde olanlar var, Aysegül / Özlem / Ezgi / İkizler kesin kazanıcak deyip tutarsa ne mutlu ben demistim hali.

Son düzenleme:
Gizem gitsin zaten artık bu hafta bi zahmet. Çokbile kaldı..Açıkcası bu hafta sonu elemelerinide izlemedim. Hafta sonu programları sıkıcı geliyor artıkınn

iyi de magazinciler bile herşeyin kurgu olduğunu önceden planlandığı söyledi sabah bi programda
bütün yarışmalarda böyleymiş
hatta bazı kişileri kullanıp tam finalde hiç ortada olmayanlar öne çıkarılırmış ki rekabet sayesinde izlensin
yapımcılar reyting peşinde zaten işlerine nasıl gelirse öyle yaparlar
jüri zaten önceden ayarlı bunu farketmemiş olamazsın
hep iki iki oy verip sonucu konuk jüriye bırakıyolar
her çekimde bu şekilde denk gelmesi tesadüf olamaz

ki program rtükten dolayı bikaç hafta önce bitecekmiş
normalde yeni yarışmacılar gelecekti yarıfinale kalacaklardı onları iptal ettiler
duruma göre sürekli değiştiriyolar
direk final yapıp bitirecekler ve yeni sezona başlayacaklarmış

ve öykünün bahsettiği yarışmacı zaten geldi o da ayşenur
sen hangi yarışmacılardan bahsediyosun anlayamadım

ayrıca ezgi ve ikizlerin en çok halk oyu alacağını nerden biliyosun
sen ezgiyi tutuyosun biliyoruz ama herkesin kimi tututuğunu bilemezsin
bu tarz benimin sayfasına bakarsan herkes özlemi destekliyo
nurun fanları bile özleme kaymış
ezgi zengin olduğu için kimse onu desteklemiyo gibi görünüyo
halk zaten duygusal karar verir genelde bu tarz yarışmalarda htiyacı olan kazansın der

ve tarz kazanacak sa ayşenur kazansın diyenler de çok
o yüzden ne olacağı belli olmaz
kesin şu veya bu kazanır diyemeyiz

nurla ilgili teoriler yoktu çünkü nurun yarışmayı bırakacağını bilmiyolardı
onu finale kadar elemezlerdi reyting için zaten

Son düzenleme:
Nur elendikten sonra Aysegül antipatisi patlama yaptı o yuzden onun tartıstıgı kisiler özlem ve birazda aysenur un halk destegini arttırdı. Özlem eger finale kalırsa tepki oylarını toplayacaktır, Özlem bunun haftalardır farkında o yüzden Nur ile hic tartısmaya girmedi taktik olarak.
Normalde Nur dan sonra begenilenler halk tarafından Ikizler ve Ezgi ve ardından Aysenur (yukarıdaki anketden önce farkındaydık), ancak bunlar kavgalarla pek ilgilenmeyen, duygusal bakmayan kesim, sessiz cogunluk tabiki, Final de oy kullanma ihtiyacı ne kadar hissedeler artık bilinmez.
Ancak Nur hayranları cok kırgın ve bazıları cok kızgındı gecen hafta, kensilerini kaptırmıs olanlar bile var, RTUK e sıkayet etmek ıcın organize olmak icin mesaj atanlarda var yarısmanın kaldırılması icin. Final e kadar bu devam ederse ve birde Aysegül ve Özlem finale kalırlarsa, Özlem oyları beklenmedik sekilde artabilir. Birde gulmek eglenmek icin takip eden izleyiciler var, bunlarda da Özlem i begenıyorlar heyacan keyif getirdigi icin.
Tabi Aysegül kazanmasın derken Özlem in kazanması da cok Ironi bir durum olur, oda ayrı ilginc bir durum. Fakat Su an icin Ikizler Ezgi ve Aysegül finali en olası gorunuyor tüm dengeler gozetildiginde, onumuzde günlerde degisirmi bilinmez.

Son düzenleme:
Hersey bir yana, bu yarısma Televizyon tarihine geçecek ve Fakultelerde TV-Radyo bolumlerinde kitaba girecek bazı emsaller gosterdi. Reyting, toplum psikolojisi, yarısmacı davranısları, sosyal medya, hızlı bir sekilde ünlü olma veya düsüse gecme vs.. gibi konularda arastırma yapanlar icin önemli bir laboratuvar gibi. Bu ilk degildi, bu tip yarısmalar eskiden de cok etki biraktı. Ancak bu sefer fark internet ortamı vardı factor olarak.
Yapımcılar icinde örnek teskil edecek, ileride sanırım bu kadar calkantılı reytingli sansasyonel olmayacak bu tip programlar, önlem ve tedbir alacaklardır baslarken.

Son düzenleme:
Cok guzel dile getirmisin. Yaptiklari, duzenledikleri entrikalarla toplumu psikoloji acisindan baya etkiliyorlar. Biyerde ama ben kucuk cocuklarada kotu ornek olduklarini dusunuyorum.. Kavgayla, dovusle boyle birilerini asaglayarak bir yere gelebilicez diye dusunucekler...

Evet, kötü örnek olusturacak olaylar da cok yasanıyor.
3 sıradısı yarısmacı ve onların etrafında donen olaylar da damga vurdu.
Nur, Aysegül, Özlem. Bir daha böyleleri aynı anda denk gelirmi? zor gibi. İyi Kötü Cirkin benzetmesi uyarmı?

Simon Ezgi Baylar ın olayı neymiş, onu da okudun mu? niye o kazanıyor?

Evet dogru, Özleme hatta bir kere sen nur kadar guzel deyilsin bile denmisti yanilmiyosam.. Resmen insanlari asagliyolar ve bizde aslinda bakarak bunlari destekliyoruz

Simon Ezgi Baylar ın olayı neymiş, onu da okudun mu? niye o kazanıyor?

bunları paylaşmışlar canım
ne kadar doğrudur bilmiyorum

...Öncelikle haberimize başlamak için EZGİ BAYLAR kimdir Öyle zengin bir ailenin Gelini O yarışmada Ne Arıyor..... Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Ezgi Baylar çok şanslı biri. Bir kere kocası Çok zengin bir ailenin Gelini ve En Önemliside El üstünde Tutulan bir Gelin. .. Ezgi Bayların Kayınvalidesi kemal dogulu ve nur yerlitaş'ın en önemli müşterilerinden. Ayrıca kayınpederi showtv'ninde sahibi olan Ciner Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner'in arkadaşı... Baylar kendi markasıyla çok yakında Hazır Giyim Sektörüne Girmek istiyor. Fakat bu bölümün başına Ezgi Baylar'ı geçirmek istiyor. Bunun içinde aile tüm imkanlarını seferber etti ne yapıp edip Ezgi Baylar'ı 1. Yapacak.... Fakat bu yarışmada Nur Bozar varken Ezgi 1. Olursa bunun pek hoş karşılanmayacağı biliniyordu. Zaten Nur Bozar yarışmadan ayrılmasaydı yarısı halk oyu yarısı juri oyu deil... 1.yi tamamen juri oyuna bağlayacaklardı. Zaten o yüzdendir ki O kural Nur Bozar'ın ayrılacağı programda açıklandı..

Evet dogru, Özleme hatta bir kere sen nur kadar guzel deyilsin bile denmisti yanilmiyosam.. Resmen insanlari asagliyolar ve bizde aslinda bakarak bunlari destekliyoruz

nurella mı demişti
o zaten sürekli özleme çirkinsin diyo
bi bayana ekranların önünde böyle şeyler söylemesi çok kötü

nurella mı demişti
o zaten sürekli özleme çirkinsin diyo
bi bayana ekranların önünde böyle şeyler söylemesi çok kötü

Evet ben o an kendimi ozlemin yerine koymustum ve ben kendimi onun yerine asaglanmis hisetim.. bi kadini kimse bence boyle gururunu kirmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…