- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Internettde birileri birkac yazı yazıyor, ondan sonra program cekildikten sonra ilk gelen bilgilerden yazıları edit ediyor.
''Ben demistim böyle olacak cünkü kimlerin elenecegini sıra ile biliyorum, yapımcılar finale kadar olacakları belirlemisler, bende ilk agizdan ögreniyorum'' havasında gecinenler var.
Yarısmanın 1 hafta geciklmeli yayınlanmasını kullanarak prim yapma derdinde olanlar bunlar.
Kolaysa birileri olacakları cekim gününden once söyleseydi de bizde inansaydık. Su ana kadar hic öyle bir sey olmadı.
Birde atıp tutturma derdinde olanlar var, Aysegül / Özlem / Ezgi / İkizler kesin kazanıcak deyip tutarsa ne mutlu ben demistim hali.
Boyle show gormedim ben yadizi gibi.. entrika skandal aldatma yalan dolan ne isterseniz var
Cok guzel dile getirmisin. Yaptiklari, duzenledikleri entrikalarla toplumu psikoloji acisindan baya etkiliyorlar. Biyerde ama ben kucuk cocuklarada kotu ornek olduklarini dusunuyorum.. Kavgayla, dovusle boyle birilerini asaglayarak bir yere gelebilicez diye dusunucekler...Hersey bir yana, bu yarısma Televizyon tarihine geçecek ve Fakultelerde TV-Radyo bolumlerinde kitaba girecek bazı emsaller gosterdi. Reyting, toplum psikolojisi, yarısmacı davranısları, sosyal medya, hızlı bir sekilde ünlü olma veya düsüse gecme vs.. gibi konularda arastırma yapanlar icin önemli bir laboratuvar gibi. Bu ilk degildi, bu tip yarısmalar eskiden de cok etki biraktı. Ancak bu sefer fark internet ortamı vardı factor olarak.
Yapımcılar icinde örnek teskil edecek, ileride sanırım bu kadar calkantılı reytingli sansasyonel olmayacak bu tip programlar, önlem ve tedbir alacaklardır baslarken.
nette bunu gördüm
bakalım doğru çıkacak mı
::::: Arkadaşlar gala çekiminden günler önce söylediğim gibi Gizem Güler Elendi. Ve yine çok büyür bir idda ortaya atmıştım Büyük Finale 5 ismin kalacağını bu isimlerden (ezgi, ikizler, aysenur, aysegül ve özlem) birinin finale kalmaması halinde eşşek gibi anıracağımı ilan etmiştim. Paylaşımlar hala duruyor........ Şimdi bazı detaylar veriyorum, normalde Nur ayrılmasa program 3 hafta daha geç bitecekti. Gizem elendikten sonra 2 yeni kız gelecekti ve 2side elenecekti ve daha sonra önce yarı final ve sonra büyük final yapılacaktı. Fakat tepkiler çığ gibi büyüyüp Rtük'ten gelen cezalarda büyük bir meblağ olunca yarışma erken final kararı aldı....
ARKADAŞLAR FİNAL CANLI OLACAK ve BÜLENT ERSOY KONUK JURİ OLACAK. BanuAlkan'ın KONUK OLDUĞU PROGRAM Bu cumartesi yayınlanacak Gizemin elendiģi gala gecesi...
PEKİ KİM 1. OLACAK. BAZI KİŞİLERDEN DUYUYORUM ve SESLİ GÜLÜYORUM. Aysegül 1. Olacak diye ..
ARKADAŞLAR Paylaşımlarımda duruyor günler öncesindende nedenleri ile söylediğim gibi EZGİ 1. OLACAK ve İKİZLER ve ÖZLEM'de 2.liği ve 3.lüğü PAYLAŞACAK..
Özlemin dereceye girecek olmasının tek nedenide halk oyunun dikkate alındığını sanmamız olacak...LÜTFEN EZGİ BAYLAR haberimi OKUMAYAN varsa OKUSUN. Günler önce ne yazmışım baksın.!! .Aysegül ve Ayşenur kesinlikle dereceye girmeyecektir. Girsin kafamı keserim..Dünyanın en gerizekalı en beyinsiz yapımcısı Ayşegül'ü 1. Yapmaz.. Plan şu arkadaşlar..Program erken final yapacak ve tepkiler dinecek. Aynı format ve aynı ekiple devam edecek.. BU TARZ BENİM KANAL DEĞİŞTİRECEKMİ diye soran çok var.... Evet mümkün özellikle Star ve Tv8 bu programı çok istiyor. AMA BU PROGRAM ve EKİBİN SHOWTV ile anlaşması var. Yüklü bir tazminat bulunan sözleşme... O tazminatı eğer ödemeyi kabül ederseki buna fazlasıyla yetecek kadar parası var. Şahenk Grubu'un programı alması an meselesi. Fakat Acun'unda vazgeçtiğini söyleyemem. BEN SUNU BELİRTEYİM % 90 Ocak ayından itibaren program Star Tv'de..!!!
Simon Ezgi Baylar ın olayı neymiş, onu da okudun mu? niye o kazanıyor?
Simon Ezgi Baylar ın olayı neymiş, onu da okudun mu? niye o kazanıyor?
Evet dogru, Özleme hatta bir kere sen nur kadar guzel deyilsin bile denmisti yanilmiyosam.. Resmen insanlari asagliyolar ve bizde aslinda bakarak bunlari destekliyoruz
nurella mı demişti
o zaten sürekli özleme çirkinsin diyo
bi bayana ekranların önünde böyle şeyler söylemesi çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?