Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Gelecek hafta konuk juri Erdal Besikcioglu olcakmıs...
Ne yakısır ama kızları bir korkutur bakıslarıyla.
- Bir sey mi dedin Aysegül?
- Yok efendim, ne haddimize.
- Anladım ben aslan parcasi.

Son düzenleme:
selam kızlar ben nur u begenıyorudum cok oda gıdınce ızlemıyorum bu tarz benımı artık tadı kalmadı nur gıdınce bencee.

Bende aynen senin gibi dusunuyorum. Biyerdede iyi oldu ama.. kiz kurtardi kendini ordan o seviyeye yakismiyodu
aynen aysegul de nasıl sevınyordu gıdyor dıe o kızı bogazlıyasm geldı dedgın gbı ıyı oldu kurtardı kendını. yesnler bırbırlernı smdı :)

aynen aysegul de nasıl sevınyordu gıdyor dıe o kızı bogazlıyasm geldı dedgın gbı ıyı oldu kurtardı kendını. yesnler bırbırlernı smdı :)
Aynenn o sahneyi gorunce bende kafayi yiyior gibi olmustum..artik bakmiyorum sadece burdan okuyuorum.. tugceyi eledilerbbile haftayada gizem gidiyor cok bagli olduklari arkadaslik buraya kadardi yani

Aynenn o sahneyi gorunce bende kafayi yiyior gibi olmustum..artik bakmiyorum sadece burdan okuyuorum.. tugceyi eledilerbbile haftayada gizem gidiyor cok bagli olduklari arkadaslik buraya kadardi yani
aynen tugceyıde sevmıyorum ztn gıtmesı ıyı oldu:) hehe

Bu hafta olmassa haftaya yine Tugce nin adı verilecekti, boylesi daha iyi oldu simdi Tugce yi one surup arkasına saklanıp pacayı kurtaramıcaklar, artık birbirlerini soylemek zorundalar.
Tugçenin yolu acik, birde Ugurkan, Tugce ye vedalısırken: Eminin cok iyi bir manken olucaksın, bende destek olucam... gibi birsey fısıldadı, mikrofondan duyuldu.

Son düzenleme:
senin niye canın sıkkın canım?
ailevi mevzular canım şimdi burda yazmıyım

senin özel değilse neden canın sıkkın

bugün herkesin canı sıkkın anlaşılan aynen benimde keyfim yok

annem ameliyat oldu diye gelmiştim memelekete çarşamba izmire dönücem bu yolculukları sevmiyorum...

şimdiden stres bastı

içim buruk bir kasvet var..izledim bugün azda olasa ne izledim anlamdım aysegül sinir bozucuydı kendi sinirim kendime yetti.

evet canım bu aralar herkeste bir sinir stres mevcut

havalar da iyice kasvetli iyice daral geliyor.
iyi anneni görmüşsün moral olmuştur ona.

evet canım bu aralar herkeste bir sinir stres mevcut

havalar da iyice kasvetli iyice daral geliyor.
iyi anneni görmüşsün moral olmuştur ona.

allaha şükür annemim durumu iyi birini bıraksam biri kalıyor arkamda aklımda Allahtan hayırlısı

allah gönül rahatlığını versin herkese dertlerden uzak etsin

Gelecek hafta konuk juri Erdal Besikcioglu olcakmıs...
Ne yakısır ama kızları bir korkutur bakıslarıyla.
- Bir sey mi dedin Aysegül?
- Yok efendim, ne haddimize.
- Anladım ben aslan parcasi.
hahahah

keşke biraz Ayşegül ün ağzının payını verse içimizin yağları erise bizimde

Bu Tarz Benim'le ilgili şok iddia

'Bu Tarz Benim 'deki genç kızların Atilla Kaplakaslan'a ait mankenlik ajansından seçildiği iddia edildi.

Yarışmacı Ayşegül Doğan'ın Atilla Kaplakaslan'ın yeğeni olduğu söylentisi de ortalığı karıştırdı. Kaplakaslan 'Ayşegül, kızım Ceren'in arkadaşı. Hayatımda bir kez gördüm' dedi.

Bu arada sosyal medyada Ayşegül Doğan'ın birinci seçildiği konuşulmaya başlandı.

Türkiye bu kızları konuşuyor

Bu sezonun en çok konuşulan yarışmalarından biri Bu Tarz Benim, belki de birincisi. Öykü Serter'in sunduğu ve jürisinde Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu'nun kamera arkasında da Uğurkan Erez'in yer aldığı yarışmanın bazı katılımcıları ise diğer rakiplerini çoktan geride bıraktı bile.
Yarışmanın bazı katılımcıları daha birka ay önce Türkiye'nin dikkatini çekmeye başladılar. Ama yıllardır gösteri dünyasında var olan ünlüleri bile çoktan geride bıraktılar.
İşte Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacıları ve birer birer gün yüzüne çıkan sırları.

Bir dizide bile oynamış

Ayşenur Balcı yarışmanın en "ateşli" katılımcılarından biri olarak hafızalara kazındı.

Türkiye onun adını bu yarışmayla duysa da Balcı uzun zamandır gösteri dünyasında.

Birkaç yıl önce bir modellik yarışmasına katılan Balcı, bir de adı duyulduktan sonra ortaya çıkan bir müzik videosunda kamera karşısına geçti.

Ayşenur Balcı, yarışmada doğa rengi ela olan gözlerine mavi lens takmasıyla da gündeme gelmişti.

Balcı, Kiraz Mevsimi dizisinde de küçük bir rol üstlendi.

ben instagram da bu hafta ayşegül gidiyor diye okudum kızlar ya gizm mi gidiyormuş.
Selam bu arada

Özlem daha rahat oldugu icin bazı seyleri soyleyebiliyor. Ezgi ye laf soylerken birden sinirlendi ve kaptırdı kendini tuhaf seyler soyledi ancak diger bazı söyledikleri dogru idi.
Dün, Tugcenin tarz oldugu halde nicin elenmesi, Gizem in hic elemeye kalmaması ve Aysegül ün taktikleri hakkında cekinmeden konustu.
Aysegül de "Tuğce oynuyodu, gitmeliydi" gibi içi bos bir sebep soyledi, hic ınandırıcı olamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…