- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Keşke erkeklerin geneli öyle olsa canım :) Ezgi onun yüzünden ağladı diye gidip özür diledi gönlünü ağladı kadınların ağlamasına kıyamıyormuş :)Bana da değil gibi geliyor.kadın ruhundan anlayan vs..sadece kibar ve elit olucam diye kasıyorkendini diye düşünüyorum
Ona Uğurkan bile fayda etmez. Bildiğin odun gibiayşegül şu ortada hiç durmasa ya. öyle bir hızlı dönüp gidiyor ki bana triplenip sırtını döndüğünü düşünüyorum.
uğurkan napıyosun orda şu kızı bi düzeltemedin.
Gelmesin mi
YaaaaaaaOvv ben daha neler biliyorum
Ayşegül torpilli canım o yüzden ona yüklenilmiyor hiç programda.
Esasen o birnciymiş ama kendi isteğiyle gitti diye birinci olamadı doğal olarak.
Biz öyle duyduk
Maskede ayni kendisine benziyoAğlıyor mu ne yapıyor Aysegül?
Selamlarraysegul gidecekmis sanirim
Aminnnnson gelişi olsun inşallahbgn giderse ohhhh yandan yandan
Kimden torpilliymiş ayol buYaaaaaaaal ayşegül
Selamlarraysegul gidecekmis sanirim
Ayşegül maskesini çıkarmadı, instagramda yazılanlar doğru mu acaba? Ayşegül sevgilisinden şiddet gördüğü için yüzünde morluk var yazmışlardı.
Evet o yüzden galiba. Zaten gitmek istemesinin sebebi de oymuş sanırım.Ayşegül maskesini çıkarmadı, instagramda yazılanlar doğru mu acaba? Ayşegül sevgilisinden şiddet gördüğü için yüzünde morluk var yazmışlardı.
Yok artık..valla mıAyşegül maskesini çıkarmadı, instagramda yazılanlar doğru mu acaba? Ayşegül sevgilisinden şiddet gördüğü için yüzünde morluk var yazmışlardı.
İnternette oyle haberler geziyo bilemiyorum. Hastanelik olmus... Normalde gizem gidecekmis,aysegul gitmek istemis. Gorucez. Hos geldin :)hadi canimmm
bu duyum nereden?
bu arada helooo kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?