- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hep bi duygu sömürüsü. Yok cok fakirmis,yok sponsorlardan aliyomus kiyafetleri.. Acitasyona gerek yok. Dilenci edebiyati yapiyo bana göreOrada tarzıyla kazanan yok ki. Bari ihtiyacı olan özlem alsın parayı.Valla özlemin kazanmasını istiyorum. Diğerleri zaten zengin.
Ama programa herkes ünlü olmak için geldi nasıl olsa. Bir de cidden çabalıyor da. Ne bilim mesela ezginin kazandıgını düşün. Kadın zaten zengin ne yapacak parayı. Bir şekilde gösterdi herkes kendini tvde. Bari özlem kazansın ihtiyacı olduğu belli.Hep bi duygu sömürüsü. Yok cok fakirmis,yok sponsorlardan aliyomus kiyafetleri.. Acitasyona gerek yok. Dilenci edebiyati yapiyo bana göre
Ağzını yirim onunKeşke erkeklerin geneli öyle olsa canım :) Ezgi onun yüzünden ağladı diye gidip özür diledi gönlünü ağladı kadınların ağlamasına kıyamıyormuş :)
Gelmesin ya gerek yok.yeni sezon baslayacakmis onu da yeni duydum
nur mu gelicek acaba instada yeni gelecek kizlar gibi giyinmisti sanki
varmi duyum?
Yani o da dogru...Ama programa herkes ünlü olmak için geldi nasıl olsa. Bir de cidden çabalıyor da. Ne bilim mesela ezginin kazandıgını düşün. Kadın zaten zengin ne yapacak parayı. Bir şekilde gösterdi herkes kendini tvde. Bari özlem kazansın ihtiyacı olduğu belli.
Bir daha da gelmesinlerlütfen kemal le banu gitsin yurtdışına
Dönmemek üzere.lütfen kemal le banu gitsin yurtdışına
Kemalin de canına minnet gibi duruyor amakemalimi ne hale düşürdüler
valla yea yanak yanaga, az kalsın öpüşecekler.Kemalin de canına minnet gibi duruyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?