- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Biliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
var mı benim gibi bu yarışmadaki kızlardan birinin adaşı olan?
aaa cok merak ettim melek mi yoksa kızBiliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
bence bu kadın türkçenin zor bi dil olduğunun göstergesi olmalıSu ivana yıllardır türkiye de hala konuşamıyor yaa
aaa cok merak ettim melek mi yoksa kızbenim ismim nadir bulunanlardan maalesef
valla benim en sevdiğim isim ayşeydi ve kızım olursa ayse olcak derdim hep önce görümcem sonrada bu program beni soğuttuBiliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
hmm tamam anladımyok değil bebem 3 harfli benim ismim
Demi ya ben de ondan bekliyordum bumerang gibi atıyordu milleti kesip geri geliyorduMelek Allah belanı vermesin, o ince topuklularla Zeyna mı olunur? Bir de zeynanın halka şeklinde silahları vardı kaçıncıya geliyorlar bu kostümle kimse de o silahdan yok
hmm tamam anladım
aynı taraftayız canım2 tane adaşım var biri iyi biri kötü tarafta
Bence elenen Melek olacak, bu kostüme o ayakkabıyı gördüğüm an şok oldum.
Niye bu turkuculer geliyo ya her hafta ne alaka yani. Finale de kahtali mici gelsin. Yapilan isi ciddiye almiyor bence kanal.bir suru manken var sirayla onlar bari gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?