Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Biliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
var mı benim gibi bu yarışmadaki kızlardan birinin adaşı olan?

Benim değil. Ben zaten tv de ismimi duyunca tuhaf oluyom

Biliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
aaa cok merak ettim melek mi yoksa kız benim ismim nadir bulunanlardan maalesef

valla benim en sevdiğim isim ayşeydi ve kızım olursa ayse olcak derdim hep önce görümcem sonrada bu program beni soğuttu

Meleğin yürümesi nasıldı çok fenaa, bir de hafta içi biri zeyna olmuştu konuklardan biri... ıı ııı olmamış.

Niye bu turkuculer geliyo ya her hafta ne alaka yani. Finale de kahtali mici gelsin. Yapilan isi ciddiye almiyor bence kanal.bir suru manken var sirayla onlar bari gelebilir

Niye bu turkuculer geliyo ya her hafta ne alaka yani. Finale de kahtali mici gelsin. Yapilan isi ciddiye almiyor bence kanal.bir suru manken var sirayla onlar bari gelebilir

Ay 3 hafta önce galiba dilberay mı esmeray mı tam tanımıyom arkadaşı o gelmişti. Ne alaka dedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…